Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια χαρά σου λένε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Αν έκανες αναβάθμιση από παλιότερο λειτουργικό, ενδέχεται να υπάρχουν ασυμβατότητες και για αυτό να μην δουλεύουν κάποια πράγματα, καθώς τα προγράμματα, drivers και λοιπό λογισμικό έχουν ρυθμιστεί για το παλιότερο λειτουργικό.

Δεν κατάλαβες πως το έγραψα μάλλον. Ξανά διάβασε το.

ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Αυτό δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι και βγάζουν τα win 10 και τα κάθε win άχρηστα. Γιαυτό και έγραψα αυτό που έγραψα. Νταξει τώρα ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ερχονται αναβαθμισεις για καποιο λογο. Μολις ξαναμπηκα στο Insider programm και δεν εμφανιζει αλλες αναβαθμισεις. Ειμαι ακομα με την 10240 και νομιζω οτι υπαρχουν και πιο καινουργιες. Τι να δοκιμασω?

Δεν ερχονται αναβαθμισεις για καποιο λογο. Μολις ξαναμπηκα στο Insider programm και δεν εμφανιζει αλλες αναβαθμισεις. Ειμαι ακομα με την 10240 και νομιζω οτι υπαρχουν και πιο καινουργιες. Τι να δοκιμασω?

Σαφώς και υπάρχουν νεότερες εκδόσεις.

Βασικά απ'ό,τι βλέπω εδώ, κάποιοι αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με την 10240 και κατέβασαν το τελευταίο ISO των Windows 10 και προχώρησαν σε αναβάθμιση.

• Like 1

Καλησπέρα :)

Στο παράθυρο "αυτός ο υπολογιστής" δεν εμφανίζονται οι μπάρες χωρητικότητας των αφαιρούμενων δίσκων. Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές για το πως να εμφανίζονται τα εικονίδια στο παράθυρο αλλά με καμία δεν εμφανίζονται και οι μπάρες!

Έχει κάποιος, κάποια άλλη ιδέα γιατί κόλλησε το μυαλό μου;

Καλησπέρα :)

Στο παράθυρο "αυτός ο υπολογιστής" δεν εμφανίζονται οι μπάρες χωρητικότητας των αφαιρούμενων δίσκων. Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές για το πως να εμφανίζονται τα εικονίδια στο παράθυρο αλλά με καμία δεν εμφανίζονται και οι μπάρες!

Έχει κάποιος, κάποια άλλη ιδέα γιατί κόλλησε το μυαλό μου;

Ούτε με δεξί κλικ (σε ελεύθερο χώρο μέσα στο "αυτός ο υπολογιστής")

Προβολή - Πλακίδια ή Προβολή - Περιεχόμενο?

Καλησπερα σας! Απο βδομαδα θα ερθει το καινουριο μου λαπτοπακι και η ερωτηση μου ειναι η εξης! Εχω γνησιο το δισκακι με κωδικο για windows 8.1 pro. Το laptop ειναι free dos. Τοσα χρονια δουλευω τα 7 αλλα τωρα ειπα αφου θα παρω καλουτσικο μηχανημα να αναβαθμιστω! Εφοσον εγκαταστησω τα 8.1 και τους drivers αν μετα απο λιγο καιρο αναβαθμισω στα windows 10 θα πρεπει ξανα να κατεβασω τους drivers για τα windows 10 η δε χρειαζεται;

Καλησπερα σας! Απο βδομαδα θα ερθει το καινουριο μου λαπτοπακι και η ερωτηση μου ειναι η εξης! Εχω γνησιο το δισκακι με κωδικο για windows 8.1 pro. Το laptop ειναι free dos. Τοσα χρονια δουλευω τα 7 αλλα τωρα ειπα αφου θα παρω καλουτσικο μηχανημα να αναβαθμιστω! Εφοσον εγκαταστησω τα 8.1 και τους drivers αν μετα απο λιγο καιρο αναβαθμισω στα windows 10 θα πρεπει ξανα να κατεβασω τους drivers για τα windows 10 η δε χρειαζεται;

Αν στο σαιτ της εταιρείας έχουν βγει drivers για το λάπτοπ σου εννοείται τους εγκαθιστάς.

Αν στο σαιτ της εταιρείας έχουν βγει drivers για το λάπτοπ σου εννοείται τους εγκαθιστάς.

Ναι υπαρχουνκαι για windows 8.1 και για τα 10! Απλα ειμαι λιγο ασχετος και γι'αυτο η ερωτηση μου! Ουσιαστικα περναω τα γνησια 8.1 με το κλειδι που εχω, περναω drivers για 8.1 και μετα αναβαθμιζω στα 10ρια και ξαναπερναω drivers για 10ρια; Αυτη ειναι η διαδικασια;

Με το media creation Tool μπορείς να κάνεις απ ευθείας εγκατάσταση win 10 με το κλειδί των win 8.1. Δεν χρειάζεται πλέον η εγκατάσταση πρώτα των win 8.1.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...