Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και πως σε καινουργιο συστημα,που δεν ειχε πριν λειτουργικο περασα κανονικα με usb απο το windows tool εφοσον το συστημα δνε ειχε πριν 7/8.1?

δεν ειπε κανείς οτι δεν μπορείς να τα περάσεις.

Νόμιμη άδεια δεν έχεις απλά.

Δεν απασχολεί την ms απο που βρήκες το iso,το κλειδί ειναι τα λεφτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και πως σε καινουργιο συστημα,που δεν ειχε πριν λειτουργικο περασα κανονικα με usb απο το windows tool εφοσον το συστημα δνε ειχε πριν 7/8.1?

Μπορείς να τα εγκαταστήσεις, αλλά θα χρειαστείς κλείδι για να τα ενεργοποιήσεις (μπορείς να βάλεις κλειδί από 7 ή 8.1), ενω με την αναβάθμιση γινόταν αυτόματα η ενεργοποίηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Weird issue παιδες.

Μου συνεβη αλλη μια φορα αλλα το ελυσα. Τωρα δε λυνεται με αυτο τον τροπο , ουτε με καποιον αλλο που δοκιμασα. 

Θελω να διαγραψω ενα φακελο , και δε με αφηνει με καμμια κυβερνηση. Δε βγαζει κανενα μηνυμα. Απλα ΔΕΝ τον διαγραφει. 

Δοκιμασα μεσω cmd  , δοκιμασα με take ownership δοκιμασα να αλλαξω τα δικαιωματα , να δωσω φουλ κοντρολ (ετσι και αλλιως ο admin ειμαι , weird stuff ), αλλα δεν εγινε κατι. Ο φακελος μπορει να γινει αποκοπη στον ιδιο δισκο. Αλλα αν τον κανεις σε αλλον, γινεται απλως copy. Η κοπια σβηνεται, το original folder εχει μεινει στη θεση του και δε μεταφερεται δηλαδη. Εκανα τσεκ και το δισκο (ειναι καινουριος, κανενα προβλημα με τα διαγνωστικα).

Τι μενει να δοκιμασω;

Με σκετο delete (για τον καδο ) λαμβανω το παρακατω μηνυμα

post-269452-0-11614700-1453019044_thumb.jpg

Αν ξερει καποιος ας διαφωτισει. Thanx!

ΥΓ: Δοκιμασα και με το ελλεινο Safe mode των 10ριων. Τιποτα... 

EDIT: Mετα απο ενα σωρο προσπαθειες μεσα απο Windows, εφτασα στην υστατη λυση (που μαλλον επρεπε να σκεφτω απο την αρχη). 

Linux Live Usb/DVD . Ειχα κατεβασμενα τα mint mate, εκανα ενα usb bootable, λαιβ περιβαλλον , παω στο φακελο , shift+del , voila. 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1

Παιδιά, σε υπολογιστή netbook ο οποίος έχει Windows 7 Starter 32bit, 1GB Ram, και [email protected] λέτε αξίζει να περάσω Windows 10 Home 32bit ή θα σέρνεται; Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιείται μόνο για internet και τίποτα άλλο.

Επειδη προσωπικα δινω παρα πολυ μεγαλη βαση στον driver της καρτας γραφικων, σιγουρα δεν υπαρχει driver για 10 σε netbook. Υπαρχει, ο generic driver που εχουν τα 10 απο μονα τους, αλλα δεν τον συνιστω. Προσωπικα σε netbook, η μενω με xp, η βαζω διανομη linux. Ουτε καν τα 7. Στο λεω απο θεμα εμπειριας. Δοκιμασα τα παντα σε netbook και αυτα τα 2 ειναι οι πιο καλες λυσεις.

• Like 1

Παιδιά, σε υπολογιστή netbook ο οποίος έχει Windows 7 Starter 32bit, 1GB Ram, και [email protected] λέτε αξίζει να περάσω Windows 10 Home 32bit ή θα σέρνεται; Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιείται μόνο για internet και τίποτα άλλο.

Δε βαζεις κανα Lubuntu να βρεις την υγεια σου (και το netbook τη δικια του) ; 

@ tommybertsen: κατεβασε το unlocker, ειναι εντελως δωρεαν και θαυματουργο.

Κατεβασα και αυτο , και το eraser , και της παναγιάς τα ματια :P 

μεσω cmd εκανα ο,τι ηταν δυνατο, και τιποτα. 

Μονο linux live usb/dvd εκανε τη δουλεια και ολα κομπλε!

• Like 1

Εχω το εξης προβλημα:

Dell Inspiron 17 7737 Win10, εδω και σχεδον 2 μηνων ειμαι συνδεδεμενος στο internet μεσω Powerline, καποια στιγμη θελησα να επαναλειτουργησω μεσω Wifi για λογους φορητοτητας του laptop και εδω ειναι το προβλημα: δεν απενεργοποιειται το Flight και δεν λειτουργει το Wifi. Οι drivers ειναι ενημεροι μεσω Dell Support.

Εθεσα το ερωτημα στη Dell France και ακομη περιμενω απαντηση...

Υπαρχει λυση?

Τσεκαρε μεσω ubuntu/linux mint  live dvd μηπως βλεπει το wifi απο εκει. Αν ναι , τοτε το προβλημα ειναι softwarικο καθαρα.

Μηπως το προβλημα δημιουργηθηκε μετα απο καποιο update; 

Τσεκαρε μεσω ubuntu/linux mint  live dvd μηπως βλεπει το wifi απο εκει. Αν ναι , τοτε το προβλημα ειναι softwarικο καθαρα.

Μηπως το προβλημα δημιουργηθηκε μετα απο καποιο update; 

Μπορεις να μου εξηγησεις τη διαδικασια?

Εγώ λέω να κάνει edit αυτός που έχει το thread εδω και να γράψει με caps 

"ΚΑΝΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΛΑ" 

Ήμαρτον κάθε φορά. 

• Like 1

Εγώ λέω να κάνει edit αυτός που έχει το thread εδω και να γράψει με caps 

"ΚΑΝΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΛΑ" 

Ήμαρτον κάθε φορά. 

Μια χαρά σου λένε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Αν έκανες αναβάθμιση από παλιότερο λειτουργικό, ενδέχεται να υπάρχουν ασυμβατότητες και για αυτό να μην δουλεύουν κάποια πράγματα, καθώς τα προγράμματα, drivers και λοιπό λογισμικό έχουν ρυθμιστεί για το παλιότερο λειτουργικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...