Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα. Αντιμετωπιζω πρόβλημα με τα win 10. Πριν από ενάμιση μήνα την πατησα και τα εγκαταστησα προφανώς δωρεάν από την ενημέρωση. Τώρα θέλω να τα απεγκαταστησω και να βάλω τα 7 και πάλι. Δεν γίνεται να κάνω rollback διότι πέρασε ο ένας μήνας. Δεν μπορώ να κάνω boot το CD των win7 (πειρατικά). Δεν μπορώ να επιλεξω το disabled στο secureboot στο bios γιατί ή mobo είναι παλιά. Είμαι καταδικασμένος να μείνω με τα 10 η υπάρχει λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε ξερω εαν πρεπει να το βαλω εδω ή να ανοιξω καινουριο θεμα.. Παντως με προηγουμενα Windows δε ειχα τετοιο προβλημα.. Στα ξαφνικα εκει που ειμαι στον Firefox, το scroll up/down στις σελιδες γινεται πολυ αργο. Ειναι λες και μειωνεται το mouse-wheel speed κατα καποιο τροπο.. Με ενα ρεσταρτ φτιαχνει ξανα..

Επισης, ορισμενες φορες κατα την εγκατασταση προγραμματων ή αλλων ενεργειων, το UAC ενεργοποιειται ξανα απο μονο του, ενω το εχω κλειστο εξ'αρχης..

Περιεργο προβλημα. Δε μπορω να βρω καποια απαντηση στο ιντερνετ.. Κυριως για το πρωτο προβλημα..

Τωρα εαν το UAC πρεπει να το απενεργοποιησω τελειως δε ξερω εαν ειναι σοφη κινηση..  Αλλα και παλι δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι αυτο που το κανει να επανερχεται.. Αν θυμαμαι καλα νομιζω οτι και τα δυο προβληματα που γραφω παραπανω, συμβαινουν ταυτοχρονα. Δλδ και το scrolling γινεται πιο αργο και το UAC επιστρεφει στο μεσαιο επιπεδο, εκει που ειναι κανονικα δλδ.

Εγώ θα σου πρότεινα καθαρή εγκατάσταση (format). Το ίδιο θέμα είχε και της γυναίκας μου και μετά το format πάει σφαίρα. Θα έχει σίγουρα διαφορά. Το χρώμα προφανώς δε σου φέρνει κάποιο μήνυμα του λειτουργικού. Μήπως έχεις βάλει τα χρώματα στο αυτόματο και το επιλέγουν τα Windows βάσει του background σου;

Και εγω για clean install θα σου ελεγα. Οι αναβαθμισεις δημιουργουν πολλα προβληματα. Καλυτερα καθαρη εγκατασταση των windows απο την αρχη.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

έκανα clean install τα Win 10 και ελπίζω να διορθωθούν τα όποια προβλήματα.

Απαλλάχτηκα από όλο το bloatware της Lenovo και διάφορων άλλων.

Το μόνο δυσάρεστο, που με προβλημάτισε είναι ότι έφαγα ένα blue screen BSOD

που έγραφε " page fault in nonpaged area "

Παίζει να είναι σοβαρό θέμα;;;

Μήπως έτρεξες ccleaner? Αν το έτρεξες και δεν ξετσεκάρισες τα dumps γι αυτό δεν βλέπεις τίποτα στο φάκελο. Όταν ξανά βγάλει μπλε οθόνη θα γεμίσει και πάλι ο φάκελος.

• Like 1

Λέω να κάνω μία δοκιμή στο λαπτοπ μου (Dell Inspiron 15 1564) αλλά όταν τσεκάρω για drivers μου λέει ότι η συσκευή δεν έχει τεσταριστεί στα windows 10 και δεν έχει διαθέσιμους drivers.

Να βάλω drivers απο win7 ή υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία?

Link.png Site: Εδώ πχ βρίσκω διαθέσιμους drivers και νομίζω ότι έχει τους ίδιους για win7 & win10.

Λέω να κάνω μία δοκιμή στο λαπτοπ μου (Dell Inspiron 15 1564) αλλά όταν τσεκάρω για drivers μου λέει ότι η συσκευή δεν έχει τεσταριστεί στα windows 10 και δεν έχει διαθέσιμους drivers.

Link.png Site: Εδώ πχ βρίσκω διαθέσιμους drivers και νομίζω ότι έχει τους ίδιους για win7 & win10.

Άλλη διαικασία ποια?

μην ψάχνεις drivers απο τετοιες σελίδες γενικότερα.

Οι drivers της dell είναι για το εκάστοτε μοντέλο και εαν ΔΕΝ έχει βγάλει η ίδια μην περιμένεις να παίξουν οι κάρτες γραφικών και τα συναφή.

Εχω δοκιμάσει 10αρια στο 5110 και δεν έπαιξε τίποτα σχεδον πλην του wifi.

Απο εκει και πέρα εαν το λάπτοπ έχει διπλά γραφικά(intel+AMD)99% είναι σίγουρο οτι δεν θα βρεις drivers μιας και ο Intel Driver είναι μέσα στον catalyst.

μην ψάχνεις drivers απο τετοιες σελίδες γενικότερα.

Οι drivers της dell είναι για το εκάστοτε μοντέλο και εαν ΔΕΝ έχει βγάλει η ίδια μην περιμένεις να παίξουν οι κάρτες γραφικών και τα συναφή.

Εχω δοκιμάσει 10αρια στο 5110 και δεν έπαιξε τίποτα σχεδον πλην του wifi.

Απο εκει και πέρα εαν το λάπτοπ έχει διπλά γραφικά(intel+AMD)99% είναι σίγουρο οτι δεν θα βρεις drivers μιας και ο Intel Driver είναι μέσα στον catalyst.

Ναι δίκιο έχεις...από τη σελίδα της dell κατέβασα drivers.

Ολα καλά δείχνουν,το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι φορτίζει πολύ αργά η μπαταρία.Δλδ σε 3-4 ώρες έφτασε στο 3%...

Παιδια μια απορια,επειδη εχουμε μια διαφωνια με εναν φιλο.

Τα windows 10 ειναι εντελως δωρεαν για ολους;;

ερωτηση πρωτη και αφου ειναι δωρεαν για ολους γιατι καποιες εκδοσεις πωλουνται στο σκρουτζ; συν γιατι υπαρχουν σαν πειρατικα crackαρισμενα σε διαφορα sites?

Ευχαριστω πολυ!

Παιδια μια απορια,επειδη εχουμε μια διαφωνια με εναν φιλο.

Τα windows 10 ειναι εντελως δωρεαν για ολους;;

ερωτηση πρωτη και αφου ειναι δωρεαν για ολους γιατι καποιες εκδοσεις πωλουνται στο σκρουτζ; συν γιατι υπαρχουν σαν πειρατικα crackαρισμενα σε διαφορα sites?

Ευχαριστω πολυ!

Τα Windows 10 διατίθενται δωρεάν μέσω Windows Update για όσους έχουν Windows 7 ή 8.1, όχι για όσους πχ έχουν XP, Vista ή άλλη παλιότερη έκδοση.

Όσοι δεν έχουν 7/8.1, πρέπει να τα αγοράσουν, γι'αυτό και πωλούνται οι άδειες.

Επίσης όσοι έχουν 7/8.1 και δεν προχωρήσουν σε αναβάθμιση ως το καλοκαίρι που λήγει η δωρεάν διάθεση μέσω Windows Update, θα πρέπει κι αυτοί να τα αγοράσουν.

Τα Windows 10 διατίθενται δωρεάν μέσω Windows Update για όσους έχουν Windows 7 ή 8.1, όχι για όσους πχ έχουν XP, Vista ή άλλη παλιότερη έκδοση.

Όσοι δεν έχουν 7/8.1, πρέπει να τα αγοράσουν, γι'αυτό και πωλούνται οι άδειες.

Επίσης όσοι έχουν 7/8.1 και δεν προχωρήσουν σε αναβάθμιση ως το καλοκαίρι που λήγει η δωρεάν διάθεση μέσω Windows Update, θα πρέπει κι αυτοί να τα αγοράσουν.

Και πως σε καινουργιο συστημα,που δεν ειχε πριν λειτουργικο περασα κανονικα με usb απο το windows tool εφοσον το συστημα δνε ειχε πριν 7/8.1?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...