Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για να μη γραφει συνεχεια ο δισκος ρε παιδια, αφου ειναι γνωστο και το ξερετε ηδη.

δεν μπορεί να μπει η αδρανοποίηση σε άλλο δίσκο;

δεν έχω ssd ακόμα βέβαια,είναι κάτι που μου χρειάζεται για να μην κλείνω τα προγράμματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για μισό ρε παλικάρια γιατί εγώ έχω τον vertex κοντά 4 χρόνια τώρα σαν κύριο δίσκο με pagefile και όλα τα συναφή και στο aida δίνει ακόμα 500mb read, τη θα πάθει δλδ άμα γράφει συνέχεια θα καεί στα 5? Και τη έγινε δεν έβγαλε τα λεφτά του?

• Super Moderators

για να μη γραφει συνεχεια ο δισκος ρε παιδια, αφου ειναι γνωστο και το ξερετε ηδη.

Με τα 100+ TB writes (και πρακτικά αρκετά πιο πάνω), μια σταγόνα στον ωκεανό...

• Like 2

η ερωτηση της ημερας...

εχω win7 premium english

αν κανω αναβαθμιση σε win10 μπορει να γινει στα ελληνικα??? η μονο στη γλωσσα που ηταν τα προηγουμενα windows ??

ευχαριστω

Ναι, μπορείς να αλλάξεις γλώσσα και να βάλεις ελληνικά.

• Like 1

ppetr όχι ίσα ίσα όταν θα ναι να βάλεις 4-6 gb ram δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα windows!

I knew that!

Αν εχεις ομως σκοπο να μεινεις με τα 2gb, καλυτερα 32.

Αυτο δε μας εξηγεις, τι προβλημα θα εχει με τα x64

• Like 1

Δε ξερω εαν πρεπει να το βαλω εδω ή να ανοιξω καινουριο θεμα.. Παντως με προηγουμενα Windows δε ειχα τετοιο προβλημα.. Στα ξαφνικα εκει που ειμαι στον Firefox, το scroll up/down στις σελιδες γινεται πολυ αργο. Ειναι λες και μειωνεται το mouse-wheel speed κατα καποιο τροπο.. Με ενα ρεσταρτ φτιαχνει ξανα..

Επισης, ορισμενες φορες κατα την εγκατασταση προγραμματων ή αλλων ενεργειων, το UAC ενεργοποιειται ξανα απο μονο του, ενω το εχω κλειστο εξ'αρχης..

Ένα λινκ μήπως σε βοηθήσει.

http://winaero.com/blog/how-to-turn-off-and-disable-uac-in-windows-10/

Δηλαδη μνημη?

Ποση παραπανω?

Περισσοτερο μνημη ναι. Εκει που τα 32 σου τρωνε χωρις να ανοιξεις τιποτα 700mb (για παραδειγμα), τα 64 το 1gb θα στο φανε επιτοπου. Εκτος απο αυτο, επειδη δεν εχουν πολλους περιορισμους, ε θελουν λιγη μνημουλα παραπανω. Οποτε αν μεινεις στα 2gb, καλυτερα 32bit. Ειχα βαλει 64 σε 2gb και πως δεν το εσπασα. Εβαλα 32 και ηταν πουπουλο. Αλλο παραδειγμα, οταν εβαλα 64 σε 2gb, με το που κατεβασα να κανω τα μεγαλα updates και ηταν να τα εγκαταστησει μετα, η μνημη τερματισε με αποτελεσμα να μου βγαλει μηνυμα οτι η μνημη φουλαρε.

Καλησπέρα. Εδώ και μια βδομάδα περίπου αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στα Windows 10 και δεν βρίσκω λύση πουθενά. Μετά από κάνα 10λεπτο χωρίς να κάνω τίποτα σβήνει η οθόνη λες και μπαίνει σε αναμονή, δηλαδή όταν κουνήσω το ποντίκι ανάβει πάλι. Το θέμα είναι ότι οι ρυθμίσεις ενέργειας που έχω κάνει είναι να μην κλείνει ποτέ, ούτε αναμονή, ούτε Screensaver. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε... 

Καλησπέρα!

Είναι πολύ δύσκολο να βρώ αν έχουν απαντηθεί κάποιες απορίες που έχω, σε προηγούμενες σελίδες.

Οπότε ρωτάω και αν κάποιος μπορεί ας απαντήσει

έχω κάνει αναβάθμιση στο l;aptop μου από Win8.1 σε Win10

1. Έχω δει δραματική καθυστέρηση στο boot time από 15 δεύτερα στα Win 8.1, σε 1 περίπου λεπτό τώρα :( :(

2. Όταν ανοίγω την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" έχει κόκκινο χρώμα, ενώ σε άλλα pc που έχω δει είναι σε άσπρο μπλέ. Μπορεί να είναι και      

ασήμαντο, αλλά μου έκανε εντύπωση. Το ίδιο κόκκινο χρώμα έχει και σε κάποιες οθόνες που εναλλάσονται κατά την εκκίνηση.

Θέλει να μου πει κάτι το λειτουργικό;;;

Καλησπέρα!

Είναι πολύ δύσκολο να βρώ αν έχουν απαντηθεί κάποιες απορίες που έχω, σε προηγούμενες σελίδες.

Οπότε ρωτάω και αν κάποιος μπορεί ας απαντήσει

έχω κάνει αναβάθμιση στο l;aptop μου από Win8.1 σε Win10

1. Έχω δει δραματική καθυστέρηση στο boot time από 15 δεύτερα στα Win 8.1, σε 1 περίπου λεπτό τώρα :( :(

2. Όταν ανοίγω την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" έχει κόκκινο χρώμα, ενώ σε άλλα pc που έχω δει είναι σε άσπρο μπλέ. Μπορεί να είναι και

ασήμαντο, αλλά μου έκανε εντύπωση. Το ίδιο κόκκινο χρώμα έχει και σε κάποιες οθόνες που εναλλάσονται κατά την εκκίνηση.

Θέλει να μου πει κάτι το λειτουργικό;;;

Εγώ θα σου πρότεινα καθαρή εγκατάσταση (format). Το ίδιο θέμα είχε και της γυναίκας μου και μετά το format πάει σφαίρα. Θα έχει σίγουρα διαφορά. Το χρώμα προφανώς δε σου φέρνει κάποιο μήνυμα του λειτουργικού. Μήπως έχεις βάλει τα χρώματα στο αυτόματο και το επιλέγουν τα Windows βάσει του background σου;

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...