Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη χρόνους boot έχετε ρε παιδιά? Μόλις τα έβαλα σε έναν vertex4 πάνω και μου δίνει γύρω στα 20 δέυτερα απ'όταν βγαίνει το σήμα.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε τώρα θέλει 20 κάτι δέυτερα απ'όταν πατάω το power, δλδ είναι στο desktop πριν ανάψει το monitor. Απλα μου βγάζει ότι έχει πρόβλημα με το updating και τρώει 2-3 δέυτερα (εκεί αν έχω ήδη αναμένο το μονιτορ το βλέπω), έχω ενεργοποιημένα windows, έχουν βγάλει θέματα με το update?

Δημοσ.

Όταν κάνουν update τα win και κατά την εκκίνησή τους χρειάζονται τότε αυτό είναι λιγικό. Αλλά αυτό δεν το κάνουν σε κάθε εκκίνηση παρά μόνο όταν γίνονται τα updates και σε ορισμένα από αυτά.

Δημοσ.

@ JcD
Αν έχεις πρόβλημα στον χρόνο εκκίνησης ή κολλάνε στα updates, σίγουρα αυτό δεν είναι πρόβλημα των Windows 10. Τα χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό, έχω απίστευτα γρήγορο χρόνο εκκίνησης (με SSD), κι ούτε είχα ουδέποτε πρόβλημα με τα updates - ούτε καν με το Version 1511. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με τα Windows 10! Κάτι άλλο συμβαίνει & πρέπει να το ψάξεις. Hardware problem? Εσφαλμένοι drivers? Δεν ξέρω τι.

Δημοσ.

Δε ξερω εαν πρεπει να το βαλω εδω ή να ανοιξω καινουριο θεμα.. Παντως με προηγουμενα Windows δε ειχα τετοιο προβλημα.. Στα ξαφνικα εκει που ειμαι στον Firefox, το scroll up/down στις σελιδες γινεται πολυ αργο. Ειναι λες και μειωνεται το mouse-wheel speed κατα καποιο τροπο.. Με ενα ρεσταρτ φτιαχνει ξανα..

Επισης, ορισμενες φορες κατα την εγκατασταση προγραμματων ή αλλων ενεργειων, το UAC ενεργοποιειται ξανα απο μονο του, ενω το εχω κλειστο εξ'αρχης..

Δημοσ.

Πάντως εγώ με SSD, έχω ταχύτερη εκκίνηση με το hibernate ενεργοποιημένο.

Έτσι είναι τελικά!

Δημοσ.

η ερωτηση της ημερας...

εχω win7 premium english

αν κανω αναβαθμιση σε win10 μπορει να γινει στα ελληνικα??? η μονο στη γλωσσα που ηταν τα προηγουμενα windows ??

ευχαριστω

Δημοσ.

Τη χρόνους boot έχετε ρε παιδιά? Μόλις τα έβαλα σε έναν vertex4 πάνω και μου δίνει γύρω στα 20 δέυτερα απ'όταν βγαίνει το σήμα.

Ίσως να ευθύνεται το antivirus.

Δημοσ.

Έστρωσαν όλα, μόνο ο realtek driver δεν μπαίνει, υπάρχει καμιά λύση γι'αυτό γιατί δεν βρίσκω κάτι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...