Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά!πριν από λίγο εξαιτίας του μεγάλου ντόρου που γίνεται σε κάθε ποστ της Microsoft και win10 κάθισα και διάβασα την πολιτική προστασία δεδομένων που πλέον έχει αλλάξει,σε αντίθεση με πολλά σχόλια για την παρακολούθηση δεν διάβασα πουθενά οτι η Microsoft έχει το δικαίωμα να κάνει οτι θέλει στο. Pc μας από απεγκατασταση εφαρμογών μέχρι συλλογή φωτογραφιών,συλλέγει δεδομένα αποκλειστικά απο τις υπηρεσίες της Microsoft όπως μαιλ Cortana κτλ. όπως και ειναι λογικό για εμένα.γιατι τόσο ντόρος λοιπόν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτο σημαινει οτι ο επεξεργαστης σου υποστηριζει x64 εκδοση λειτουργικο. Απο την στιγμη ομως που εχεις μονο 2gb μνημη, καλυτερα να μεινεις με τα 32bit. Για μενα μεινε με τα 8 μιας και ειναι καπως παλιο οπως λες και ισως να εχεις καποιες ασυμβατοτητες.

32bit windows-υποστηριζουν μεχρι 4gb μνημη

64bit-απο 4gb και πανω

αν δηλαδη ειχες 5gb ram αναγκαστικα θα επρεπε να βαλεις 64bit windows.

Ειναι κακο να εχει καποιος με 2gb μνημη 64bit λειτουργικο?

θα μπορούσε βέβαια να τα δοκιμάσει να δει πως πανε και αν δε του αρέσουν να κάνει rollback.
ότι και να κάνεις, βάλε μια μνημούλα ακόμη, μην τις έχεις να καθονται.

• Like 1

Παιδιά, τις τελευταίες ημέρες είχα θέμα με το ίντερνετ, αργο και με αποκορύφωμα σήμερα που δεν μπορώ να σερφαρω ενώ δείχνει ότι είμαι συνδεμένος. Μόνο στο λάπτοπ με τα win10 έχω πρόβλημα. Στις άλλες συσκευές όλα μια χαρά... Τι κάνουμε? Ευχαριστω.

Παιδιά, τις τελευταίες ημέρες είχα θέμα με το ίντερνετ, αργο και με αποκορύφωμα σήμερα που δεν μπορώ να σερφαρω ενώ δείχνει ότι είμαι συνδεμένος. Μόνο στο λάπτοπ με τα win10 έχω πρόβλημα. Στις άλλες συσκευές όλα μια χαρά... Τι κάνουμε? Ευχαριστω.

Ενσύρματα ή ασύρματα? 

Ενσύρματα: άλλαξε καλώδιο και θύρα στο ρούτερ. Άλο pc συνδέεται ενσύρματα?

Κάνε ένα restart το ρούτερ.

Απενεργοποίησε το antivirus μήπως μπλοκάρει την  inbound κινηση.

Ρούτερ έχεις το κλασικό του παρόχου?

Δοκίμασε και να επαναφέρεις τις default ρυθμίσεις του ρούτερ. Μόνο να γνωρίσεις username-password.

δε θελω να περασω στα 10αρια σ ενα tablet που εχω, μου βγαζει συνεχεια για update, πως φευγει αυτο; τα 8.1 εχει τωρα

Έχεις όρεξη να διαβάζεις βραδιάτικα ε?  B)

http://www.howtogeek.com/218856/how-do-you-disable-the-get-windows-10-icon-shown-in-the-notification-tray/

http://www.dedoimedo.com/computers/windows-7-to-10-gwx-how-to-remove.html

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...