Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι ίδια όπως στα 7 και τα 8. Κατεβάσεις το iso χρησιμοποιόντας το tool, το μεταφέρεις σε στικάκι ή σε dvd, κάνεις boot από αυτό και ξεκινάει η διαδικασία της εγκατάστασης.

Δεν αλλαζω κάτι απο bios??? κατι Uefi κατι τετοια θυμαμαι...!!! Κι μετα θα ενεργοποιηθουν αυτοματα??? Γιατι οπως ειπα το λαπτοπ εχει πανω windows 8 Γνησια αλλα δεν εχουν serial..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν αλλαζω κάτι απο bios??? κατι Uefi κατι τετοια θυμαμαι...!!! Κι μετα θα ενεργοποιηθουν αυτοματα??? Γιατι οπως ειπα το λαπτοπ εχει πανω windows 8 Γνησια αλλα δεν εχουν serial..!!!

Αν δεν έχεις το serial, τότε είναι αποθηκευμένο στο bios και θα το διαβάσει αυτόματα όπως είπα. Στο bios πρέπει να βάλεις σαν πρώτη συσκευή για boot (boot device) το στικάκι ή το dvd.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια, μια μικρή βοήθεια..

Εβαλα τα 10 σε ένα PC, κατέβασα και DWS, για να διωξω την κατασκοπια από πανω μου (αν ισχυουν), και δεν εχω τωρα Windows defender... Το συγκεκριμενο PC δεν είναι για πολλά-πολλά, και έτσι θελω τον defender.. Πως το ενεργοποιώ πάλι? Με τον γνωστό σε όλους μας τρόπο δεν γίνεται... Βγάζει μήνυμα

Επεξ/σία από cpttony

Παίδες μια ερώτηση, είχα κάνει clean install τα 10 πρώτη μέρα π κυκλοφόρησαν, έβαλα το generic key που έβαλαν όλοι, και ενεργοποιήθηκαν.... Από κεί και πέρα όσες φορές επιχείρησα να τ αλλαξω γ να βάλω των 8 που έχω, λέει απλά ότι είναι ενεργοποιημένα κ παραμένουν τ ίδιο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τ αλλαξω με το δικό μ key; Μν γίνει καμία στραβη στο μέλλον κ ληξουν ομαδικα αυτά τ κλειδιά...

Παιδια καλησπέρα ! Θέλω να ρωτήσω το εξής....Έχω τα Windows 8.1 και μου βγάζει μήνυμα να τα κάνω upgrade σε Windows 10

Αν κάνω το Upgrade θα χαθούν εφαρμογές ,αρχεία και τα λοιπά ???

Ακόμα και αρχεία που έχω στην επιφάνεια και τα λοιπά ?

'Ολα θα μείνουν αλλά για καλό και για κακό όταν κάνουμε αναθμίσεις καλό είναι να κάνουμε backup τα αρχεία μας. Κυρίως με τα 10. Σε αρκετούς δεν έχουν κάτσει καλά τα 10 μετά την αναβάθμιση και χρειάστηκαν να κάνουν clean install. Κάνε αναβάθμιση και βλέπεις. Επίσης σου δίνεται η δυνατότητα μέσα από τα 10 να γυρίσεις στα 7 μέσα σε 1 μήνα. Ακόμα και αυτό μερικές φορές δεν λειτουργεί οπότε κρατάς και ένα image του δίσκου/ssd σου.

τωρα που ενεργοποιησα τα windows ειναι δωρεαν για παντα δηλαδη αν κανω φορματ και περασω αλλο λειτουργικο και μετα γυρισω στα δεκα θα τα εχω ακομα ? επισης αν δεν εχεις κανει update στα 10 και εχεις κλειδι απο τα 7 η τα 8 αυτο χανετε ?

Παιδια καλησπέρα ! Θέλω να ρωτήσω το εξής....Έχω τα Windows 8.1 και μου βγάζει μήνυμα να τα κάνω upgrade σε Windows 10

Αν κάνω το Upgrade θα χαθούν εφαρμογές ,αρχεία και τα λοιπά ???

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές να μην είναι συμβατές και να θέλουν εκ νέου αναβάθμιση/ενημέρωση/εγκατάσταση όταν θα πας στα 10άρια. Τα αρχεία θα μείνουν αλλά για καλό και για κακό κάνε και ένα backup.

• Like 1

τωρα που ενεργοποιησα τα windows ειναι δωρεαν για παντα δηλαδη αν κανω φορματ και περασω αλλο λειτουργικο και μετα γυρισω στα δεκα θα τα εχω ακομα ? επισης αν δεν εχεις κανει update στα 10 και εχεις κλειδι απο τα 7 η τα 8 αυτο χανετε ?

Ποια win ενεργοποίησες?

καλησπερα παιδια και καλη χρονια να εχουμε με υγεια..εiχα στο desktop pc τα windows 8.1 και τα αναβαθμισα σε windows 10 απο το store..θελω να αγορασω ενα λαπτοπ αλλα το οποιο ειναι χωρις windows..βρηκα λοιπον σε ενα σαιτ οτι μπορω να κατεβασω τα windows 8.1 δωρεαν απο την microsoft με μορφη iso..θελω μια διευκρινηση..αν εγκαταστισω τα windows 8.1 στο λαπτοπ θα μπορω να τα ενεργοποιησω με το key που εχω(ειχα στ windows 8.1) στο desktop?? ευχαριστω πολυ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...