Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρόσεχε μη βγουν μαιμούδες μέσα από τα windows (παράθυρα)  :rolleyes:

εκανα βλακεια μωρε και ενω ειχα γνησια τα windows 7 64bit τελικα εβαλα γνησια 32bit γιατι ειχε γρατσουνιστει το cd.

οποτε αναβαθμηστικα σε 10 32αρα και τωρα με τα 64αρια εχω θεμα.

Δημοσ.

εκανα βλακεια μωρε και ενω ειχα γνησια τα windows 7 64bit τελικα εβαλα γνησια 32bit γιατι ειχε γρατσουνιστει το cd.

οποτε αναβαθμηστικα σε 10 32αρα και τωρα με τα 64αρια εχω θεμα.

Από τη στιγμή που είχες κάνει αναβάθμιση το κλειδί έχει δηλωθεί πλέον σαν γνήσιο οπότε κάνε clean install τα win 10 και όταν σου ζητήσει κλειδί δεν το βάζεις και πατας skip

http://www.askvg.com/download-windows-10-offline-iso-files-and-create-installation-media/

Δημοσ.

Από τη στιγμή που είχες κάνει αναβάθμιση το κλειδί έχει δηλωθεί πλέον σαν γνήσιο οπότε κάνε clean install τα win 10 και όταν σου ζητήσει κλειδί δεν το βάζεις και πατας skip

http://www.askvg.com/download-windows-10-offline-iso-files-and-create-installation-media/

ετσι ηξερα εκανα αντιγραφο για 64bit και οταν πηγα να το κανω install ειχα θεμα, το κλειδι της ενεργοποιησεις μπορω να το δω ?

Δημοσ.

ετσι ηξερα εκανα αντιγραφο για 64bit και οταν πηγα να το κανω install ειχα θεμα, το κλειδι της ενεργοποιησεις μπορω να το δω ?

Δεν το έχει γραμμένο το λάπτοπ από την πίσω μεριά?

Δημοσ.

Με το ποιο πρόσφατο iso, μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και να χρησιμοποιήσεις το κλειδί του παλιού λειτουργικού και θα το δεχτεί.

Δημοσ.

Δεν το έχει γραμμένο το λάπτοπ από την πίσω μεριά?

δυστηχως αδερφε ειναι 5ετιας και εχει σβηστει , μπορω να ρωτησω απο καπου πχ toshiba που το πειρα και να μουν τον πουν ?

Δημοσ.

Καλημερα και Καλη Χρονια σε ολους!

Εχω δυο προβληματακια:

1- οταν θελω να θεσω εκτος λειτουργιας το laptop μου (Dell Inspiron 17 7737 Win10), δεν κλεινει εντελως και μπαινει αδρανεια: πως μπορει να διορθωθει?

2- εχοντας προβλημα με wifi συνδεσης λογω διαμορφωσης του σπιτιου, χρησιμοποιω συστημα powerline με μεγαλη ικανοποιηση αλλα οταν θελω να το δουλεψω με wifi σε αλλο σημειο του διαμερισματος, μου ειναι αδυνατο να κλεισω την λειτουργια πτησης απο τις ρυθμισεις, ο κερσορας επανερχεται αμεσως σε θεση λειτουργιας και βεβαιως το wifi δεν ενεργοποιειται. Τι μπορω να κανω;

Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια!

Δημοσ.

Καλησπερα...Εχω ενα λαπτοπ με Celeron+4gb ram + ssd εχω τα 7αρια...!! Αυτο ειχε πανω γνησια 8!!

Πως μπορω να περάσω τα 10 κι να τα ενεργοποιήσω..???

Θα ειναι καλύτερα με τα 10 ή να μεινω με τα 7?

Δημοσ.

Για μενα, μεινε με τα 7. Αλλιως ακομη καλυτερα βαλε τα 8.1 αν τα παιρνει σε θεμα drivers.

Κοίτα με τα 8 που ειχε το λαπτοπ σερνόταν..!! Κι μολις εβαλα τα 7 κι SSD ενιωσεε!!!

Δηλαδή απο θεμα αποδοσεις θα ειναι καλυτερα τα 8.1?

Δημοσ.

Τα 8.1 απο τα 8 ειναι τελειως διαφορετικα. Εχουν παρα παρα παρα πολλες βελτιωσεις μεσα και ειναι καπως πιο γρηγορα απο τα 7 με καλυτερη διαχειριση του επεξεργαστη και της μνημης ram. Δοκιμασε τα. Προσεξε επισης να περασεις ολους τους drivers χρειαζονται. Πχ της καρτας γραφικων. Για τα 10 παντως, δεν στο συνιστω προσωπικα.

Δημοσ.

Καλησπερα...Εχω ενα λαπτοπ με Celeron+4gb ram + ssd εχω τα 7αρια...!! Αυτο ειχε πανω γνησια 8!!

Πως μπορω να περάσω τα 10 κι να τα ενεργοποιήσω..???

Θα ειναι καλύτερα με τα 10 ή να μεινω με τα 7?

Για να λες ότι είχε γνήσια τα 8 και λες ότι τώρα έχεις τα 7, να υποθέσω ότι τα έχεις πειρατικά; Δεν σε κρίνω, ερώτηση κάνω. Πλέον με το καινούριο iso μπορείς να κάνεις κατευθείαν εγκατάσταση των Windows 10, χρησιμοποιώντας το αυθεντικό κλειδί του προηγούμενου αυθεντικού λειτουργικού που είχε ο υπολογιστής. Δεν χρειάζεται πλέον να κάνεις πρώτα αναβάθμιση, πας κατευθείαν για καθαρή εγκατάσταση. Ως προς το θέμα της σταθερότητας είναι θέμα τύχης, αναλόγως πως θα σου κάτσει, άλλοι λένε ότι έχουν πρόβλημα άλλοι λένε ότι δεν έχουν, δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Εγώ προσωπικά πήγα στα 10 περίπου πριν 2 μήνες και μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Φυσικά το hardware που έχω είναι σχετικά καινούριο και έχουν βγάλει drivers για τα 10άρια για όλες τις συσκευές μου, οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας.

Δημοσ.

Για να λες ότι είχε γνήσια τα 8 και λες ότι τώρα έχεις τα 7, να υποθέσω ότι τα έχεις πειρατικά; Δεν σε κρίνω, ερώτηση κάνω. Πλέον με το καινούριο iso μπορείς να κάνεις κατευθείαν εγκατάσταση των Windows 10, χρησιμοποιώντας το αυθεντικό κλειδί του προηγούμενου αυθεντικού λειτουργικού που είχε ο υπολογιστής. Δεν χρειάζεται πλέον να κάνεις πρώτα αναβάθμιση, πας κατευθείαν για καθαρή εγκατάσταση. Ως προς το θέμα της σταθερότητας είναι θέμα τύχης, αναλόγως πως θα σου κάτσει, άλλοι λένε ότι έχουν πρόβλημα άλλοι λένε ότι δεν έχουν, δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Εγώ προσωπικά πήγα στα 10 περίπου πριν 2 μήνες και μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Φυσικά το hardware που έχω είναι σχετικά καινούριο και έχουν βγάλει drivers για τα 10άρια για όλες τις συσκευές μου, οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας.

Ναι πειρατικά έβαλα τα 7..!! Τα 10 πως θα γινει να τα βάλω τώρα γνήσια??? Θα περάσω τα 10 να δω πως ειναι κι αν δεν μου αρέσουν θα πάω στα 8.1!!

Απλά μπορείτε να μου δείξετε την διαδικασία..!! (αν θυμαμαι καλά είχα αλλάξει και κάτι απο το bios για να βάλω τα 7αρια) 

Δημοσ.

Ναι πειρατικά έβαλα τα 7..!! Τα 10 πως θα γινει να τα βάλω τώρα γνήσια??? Θα περάσω τα 10 να δω πως ειναι κι αν δεν μου αρέσουν θα πάω στα 8.1!!

Απλά μπορείτε να μου δείξετε την διαδικασία..!! (αν θυμαμαι καλά είχα αλλάξει και κάτι απο το bios για να βάλω τα 7αρια) 

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι ίδια όπως στα 7 και τα 8. Κατεβάσεις το iso χρησιμοποιόντας το tool, το μεταφέρεις σε στικάκι ή σε dvd, κάνεις boot από αυτό και ξεκινάει η διαδικασία της εγκατάστασης. Κατά την διαδικασία της εγκατάστασης θα σου ζητήσει το κλειδί, οπότε βάζεις το αυθεντικό κλειδί που έχεις και θα γίνει κανονικά η ενεργοποίηση. Επειδή λες ότι είχες τα 8αρια, αρκετοί υπολογιστές με Windows 8 έχουν το κλειδί αποθηκευμένο στο bios, πιθανώς να το διαβάσει αυτόματα κατά την διαδικασία της εγκατάστασης οπότε ίσως και να μην χρειαστεί να το εισάγεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...