Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...

Κατι απλα πραγματακια θελω να κανω και χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι εγω δεν μπορεσα.

Το ενα ειναι οτι οταν κουμπωνω ενα φλασακι δεν μου ανοιζει το παραθυρο για να επιλεξω τι ενεργεια θελω να κανω. Οπως πχ εξερευνηση αρχειων. Τα αναγνωριζει κανονικα αλλα πρεπει να μπω απο τον υπολογιστη μου για να μπω στα αρχεια

Και το δευτερο ειναι οτι οταν παω να σβησω ενα αρχειο ή φακελο τον σβηνει απ΄ευθειας χωρις να ρωταει για επιβεβαιωση διαγραφης. 

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατι απλα πραγματακια θελω να κανω και χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι εγω δεν μπορεσα.

Το ενα ειναι οτι οταν κουμπωνω ενα φλασακι δεν μου ανοιζει το παραθυρο για να επιλεξω τι ενεργεια θελω να κανω. Οπως πχ εξερευνηση αρχειων. Τα αναγνωριζει κανονικα αλλα πρεπει να μπω απο τον υπολογιστη μου για να μπω στα αρχεια

Και το δευτερο ειναι οτι οταν παω να σβησω ενα αρχειο ή φακελο τον σβηνει απ΄ευθειας χωρις να ρωταει για επιβεβαιωση διαγραφης. 

Ευχαριστω

Για το πρώτο θα πας Ρυθμίσεις - Συσκευές - Αυτόματη εκτέλεση.

Για το δεύτερο Δεξί κλικ στον κάδο ανακύκλωσης - Ιδιότητες.

Ευχαριστω

για την αυτόματη εκτέλεση πας Ρυθμίσεις --> Συσκευές --> Αυτόματη εκτέλεση.

Για την διαγραφή αρχείων κάνεις δεξί κλικ στον κάδο ανακύκλωσης και επιλέγεις ιδιότητες.

Edit: με πρόλαβε ο από πάνω.

Αν το κάνει σε όλες τις USB συσκευές, ή κάποιο κόλλημα των windows θα είναι ή μπορεί να το μπλοκάρει και το antivirus.

Αν γίνεται μόνο σε μία συγκεκριμένη συσκευή, τότε πιθανόν να είναι θέμα της συσκευής και στη θέση σου θα έκανα ένα γρήγορο φορμάτ στο φλασάκι.

Αν το κάνει σε όλες τις USB συσκευές, ή κάποιο κόλλημα των windows θα είναι ή μπορεί να το μπλοκάρει και το antivirus.

Αν γίνεται μόνο σε μία συγκεκριμένη συσκευή, τότε πιθανόν να είναι θέμα της συσκευής και στη θέση σου θα έκανα ένα γρήγορο φορμάτ στο φλασάκι.

Δοκιμασα 2 φλασακια σε  3 διαφορετικες θυρες

Το παραθυρο για τις ενεργειες δεν μου το βγαζει

Το ενα το φλασακι το εκανα και γρηγορο φορματ αλλα παλι τιποτα

Ετσι το εχω

Τι πρεπει να αλλαξω γιατι τα εχω δοκιμασει να τα αλλαξω και δεν γινεται τιποτα 

υγ. Το δευτερο με την διαγραφη ΟΚ

Δοκίμασε να βάλεις την επιλογή open to view files(έχω αγγλικά win) και βάλε το φλασάκι. Σου εμφανίζει κατευθείαν τα περιεχόμενα?

Έπειτα βγάλε το φλασάκι και επανέφερε την επιλογή που είχες να σε ρωτά δλδ. και βάλε ξανά το φλασάκι. Είναι εντάξει τώρα?

Αν όχι απενεργοποίησε το nod32 και ξανά βάλε το φλασάκι. Τώρα σε ρωτά?

Εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες που μου δινει(4-5 ειναι) για την αφαιρουμενη μοναδα δισκου και παντα κανει το ιδιο...Ακουγεται δηλαδη ο ηχος με το που μπαινει το στικακι οτι το αναγνωριζει αλλα δεν μου ανοιγει το παραθυρο για να επιλεξω τι θελω να κανω ή να μου ανοιξει εστω τον φακελο με τα αρχεια που εχω μεσα

Σαν συσκευη την αναγνωριζει σιγουρα γιατι οταν μπαινω στον φακελο "ο υπολογιστης μου" μου το εμφανιζει σαν αφαιρουμενο δισκο με καποιο γραμμα και μπορω να γραψω αρχεια χωρις προβλημα...

Εκανα και απενεργοποιηση του antivirus αλλα τα ιδια

Ενδεχομενως να ειναι καποιο κολλημα των windows το οποιο δεν μου δημιουργει και κανα τεραστιο προβλημα απλα θα πρεπει να συνηθισω σε αυτο

καλησπερα και χρονια πολλα... ειναι μπορω να πω πολλες οι σελιδες για να τις διαβασω ολες.απλα θελω να κανω μια ερωτηση και οποιος μπορει και εχει χρονο ας με διαφωτησει. πως γινεται με ανοιχτο το football manager και 5 tabs στον chrome να μου τρωει και τα 16gb μνημης????

Εχεις καποιο malware, δεν ειναι των windows αυτο.

ειχα κανει ενα σκαναρισμα με το mallware αλλα δεν μου εβγαλε τιποτα...εκτος και αν εβαλα μονο τον ενα δισκο για ελεγχο

Γυρναω στα 8.1. Δεν το ελυσα το προβλημα με τις usb συσκευες. Ολο το ιντερνετ εφαγα. Γρηγορο λειτουργικο αλλα εχει πολλα προβληματα σε θεμα σταθεροτητας και απο προσωπικη εμπειρια, αλλα και απο παρα πολλους αποτι βλεπω. Εκτος αν ειμαι λαθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...