Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Alejandro, on 21 Dec 2015 - 10:37 PM, said:Για τα 7 λέτε, έτσι; Νια για τα 7 . Στα 10 νομιζω σε αφηνει σε καθε εκδοση να αλλαξεις γλωσσα μενου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoi1980 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά !!!! Θέλω να ρωτήσω τελικά τι γίνεται με τα windows 10 να κάνω αναβάθμιση από 8.1 η όχι; Έχουν πολλά προβλήματα ακόμα; Το λαπτοπ το αγόρασα τον Αύγουστο και μόλις το πήρα ένας φίλος πήγε να μου χωρίσει τον σκληρό και το λαπτοπ κρασαρε έβγαλε την μπλε οθόνη (αυτή με την λυπημένη φατσουλα !) και μετα κόλλησε στη μαύρη οθόνη χωρίς να γίνεται τίποτα μετα από κανένα 2ωρο που προσπαθούσαμε να τον ανοίξουμε τελικά τα καταφέραμε. Το λαπτοπ μετα από αυτό σερνόταν. Είπα λοιπόν να περάσω τα windows 10 μπας και στρωσει αλλά έγινε χειρότερα μου έβγαζε συνέχεια μπλε οθόνες (με την φατσούλα πάντα ! χαχαχα) τελικά αφού είχα DOA το πήγα πίσω και μου έδωσαν άλλο. Και τώρα φοβάμαι να βάλω τα 10 γιατι δεν ξερω αν έφταιγε το αρχικό κρασαρισμα (ναι αυτό που προκάλεσε το σαινη ο φίλος μου χαχαχα) η τα 10 ; Τι λέτε να κάνω; ΥΓ: σας ζάλισα χρονιάρες μέρες sorry ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bender83 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Σε εμενα τουλαχιστον τα προβληματα εχουν μειωθει αρκετα. Αλλα για το αυτοματο update και μονο μπορει να κατεβω παλι στα 8. Απο πλευρας αποδοσης μου φενονται πιο αργα απο τα 8, ακομα και μετα τo threshold 2 update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τα 8.1 ειναι ψιλοτελεια, αν δεν ειχα παει και εγω στα 10 και το ηξερα, θα εμενα σε αυτα. τα 10 ειναι ομορφα και με start menu, αλλα ειναι πιο βαρια και εχουν ακομη θεματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Για τα 7 λέτε, έτσι; Ναι, τα επόμενα δεν έχουν Ultimate. Νια για τα 7 . Στα 10 νομιζω σε αφηνει σε καθε εκδοση να αλλαξεις γλωσσα μενου . και στα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chelseapao Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα σας. σημερα εβαλα τα windows 10 στο λαπτοπ. εγκατασταθηκαν καλα, αλλα εχω ενα προβλημα. στα μηνυματα του τυπου "ελεγχος λογαριασμου χρηστη (UAC)" λεει για να συνεχισετε, πληκρολογιστε κωδικο προσβασης διαχειριστη και καντε κλικ στο κουμπι "Ναι" το προβλημα μου ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο χωριο για να βαλω κωδικο και δεν με αφηνει να πατησω την επιλογη "Ναι" υπαχει καποιος που να ξερει τι γινεται και πως διορθωνεται ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ^ Ανέβασε μια φωτο να δούμε τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ηθελα να ρωτησω με τα 10αρια που εχω απο αναβαθμιση των 8.1 οταν κανω φορματ και βαλω το email μου ενεργοποιουντε αυτόματα.Τι βλεπει και ενεργοποιει το κλειδι το hardware? σε οποιο υπολογιστη και να βαλω τον λογαριασμο μου θα τον ενεργοποιει?Το λεω αν κανω μελλοντικη αναβαθμιση hardware θα χασω το κλειδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ηθελα να ρωτησω με τα 10αρια που εχω απο αναβαθμιση των 8.1 οταν κανω φορματ και βαλω το email μου ενεργοποιουντε αυτόματα.Τι βλεπει και ενεργοποιει το κλειδι το hardware? σε οποιο υπολογιστη και να βαλω τον λογαριασμο μου θα τον ενεργοποιει?Το λεω αν κανω μελλοντικη αναβαθμιση hardware θα χασω το κλειδι? Εξαρτάται από το τι θα αλλάξεις. Με δίσκο, κάρτα γραφικών, μνήμες κλπ, δε θα έχεις πρόβλημα. Με μητρική μάλλον θα χρειαστείς εκ νέου ενεργοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ηθελα να ρωτησω με τα 10αρια που εχω απο αναβαθμιση των 8.1 οταν κανω φορματ και βαλω το email μου ενεργοποιουντε αυτόματα.Τι βλεπει και ενεργοποιει το κλειδι το hardware? σε οποιο υπολογιστη και να βαλω τον λογαριασμο μου θα τον ενεργοποιει?Το λεω αν κανω μελλοντικη αναβαθμιση hardware θα χασω το κλειδι? Το email δεν κολλάει κάπου, μπορείς να μην βάλεις και καθόλου (μπορείς να δημιουργήσεις τοπικό λογαριασμό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλα Χριστουγεννα παιδια. Με απογοητευουν τα 10. Αυτο που ειπε ο rfc. Πολυ ομορφα, ωραια, αλλα εχουν πολλα προβληματα αποτι εχω καταλαβει. Εγω εχω το εξης προβλημα που δεν βρηκα λυση. Μια στο τοσο, γινονται ολες οι συσκευες usb unplug (ποντικι, πληκτρολογιο, gamepad, ασυρματο) και μετα απο καποια δευτερολεπτα ξαναμπαινουν απο μονα τους. Να γυρισω στα 8.1? Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 ^ Κάνε μια ενημέρωση τους usb drivers ή βαλε αυτούς για τα 8.1. Το κάνει με φορτίο ή σε idle? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Και στα 2 το παρατηρησα και οταν λεμε σε φορτιο μην φανταστεις, σε browsing εγινε. Πως κανω ενημερωση τους usb drivers? Προσπαθησα να βρω τον chipset driver της μητρικης μου για τα 10 και για τα 8.1 και το site της amd κανει τα δικα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους! Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα εδώ ή αν έχει απαντηθεί το θέμα που θα βάλω, αλλά από ένα γρήγορο search στο forum δεν βρήκα κάτι. Εδώ και λίγες μέρες το Windows update έχε κολλήσει στην παρακάτω φάση: Παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά την εγκατάσταση ορισμένων ενημερώσεων, αλλά θα δοκιμάσουμε ξανά αργότερα. Εάν εξακολουθεί να εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο web ή να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για πληροφορίες, ενδεχομένως να σας βοηθήσουν τα εξής: Microsoft - Keyboard - Microsoft Hardware USB Keyboard - Σφάλμα 0x800705b3 Microsoft - Pointing Drawing - Microsoft Hardware USB Mouse - Σφάλμα 0x800705b3 Οι ενημερώσεις δεν εγκαθίστανται και έχει κολλήσει εκεί το θέμα Καμμιά ιδέα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgiakalaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ιδιο πρόβλημα και σε έμενα με Microsoft Keyboard 3000 λύθηκε κατεβάζοντας χειροκίνητα το καινούργιο driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις