Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγγνώμη προκαταβολικά αν έχει ξαναπαντηθεί. Μπορώ πλέον να κάνω clean install ta windows 10 και να χρησιμοποιήσω το key απο τα 7? Ή πρέπει να περάσω την διαδικασία της αναβάθμισης?

Μπορείς αρκεί να χρησιμοποιήσεις το τελευταίο ISO που κυκλοφόρησε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από τη στιγμή που έκανα μια τελευταία αναβάθμιση (αυτή που σε πολλούς - όπως και σε μένα - έβγαζε σφάλμα κατά τη λήψη/εγκατάσταση) έχει γίνει λίγο πιο αργή η εκκίνηση των Windows. Συγκεκριμένα μετά το μπλε σήμα και πριν εμφανίσει την οθόνη για να βάλεις τον κωδικό χρήστη βγάζει για 1-2 δευτερόλεπτα μια οθόνη με το κυκλάκι ότι φορτώνει. Επίσης από τη στιγμή που βάζω τον κωδικό κάνει πάλι 1-2 δευτερόλεπτα πιο πολύ για να εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας. Δοκίμασα να βγάλω την ενημέρωση και η καθυστέρηση εξαφανίστηκε. Την ξαναέβαλα και ξανά έχει καθυστέρηση. Τι λέτε να παίζει; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; 

να ρωτησω κατι ειχα κανει update από win7 se 10 λογω καποιων προβλημάτων θελω να κανω clean install τα αρχικα win7 ηταν στα αγγλικα αλλα το iso το οποιο κατεβασα είναι στα ελληνικα θα έχω θέμα πρέπει να κατεβασω στα αγγλικα που ηταν και η αρχικη γλώσσα ;

billstamaniac, on 21 Dec 2015 - 7:06 PM, said:billstamaniac, on 21 Dec 2015 - 7:06 PM, said:

να ρωτησω κατι ειχα κανει update από win7 se 10 λογω καποιων προβλημάτων θελω να κανω clean install τα αρχικα win7 ηταν στα αγγλικα αλλα το iso το οποιο κατεβασα είναι στα ελληνικα θα έχω θέμα πρέπει να κατεβασω στα αγγλικα που ηταν και η αρχικη γλώσσα ;

Νομιζω στις εκδοσεις professional και ultimate μπορεις να κατεβασεις οποιο πακετο γλωσσας θελεις .

Οπότε κατεβάζουμε to ISO και αγοράζουμε κωδικό κατευθείαν απο mIcrososft?

Μπορείς να αγοράσεις κωδικό από την MS αλλά θα μπορούσες να κοιτάξεις και σε κάποιο μαγαζί μήπως το βρεις φθηνότερα. Το iso το κατεβάζεις πάντα από την MS για να έχεις και την τελευταία έκδοση.

Νομιζω στις εκδοσεις professional και ultimate μπορεις να κατεβασεις οποιο πακετο γλωσσας θελεις .

σιγουρο αυτό γτ ειχα home με αγγλικα και το ειχα γυρισει σε ελληνικα αν περασω τωρα με ελληνικα εξ αρχης λες να εχω πρόβλημα με το κλειδι ;

billstamaniac, on 21 Dec 2015 - 7:38 PM, said:

σιγουρο αυτό γτ ειχα home με αγγλικα και το ειχα γυρισει σε ελληνικα αν περασω τωρα με ελληνικα εξ αρχης λες να εχω πρόβλημα με το κλειδι ;

Γινεται σε home εκδοση να αλλαξεις γλωσσα ???Στα 7αρια σιγουρα δεν γινοταν.

Το κλειδί δεν σε δεσμεύει στην γλώσσα, μπορείς να εγκαταστείσεις όποια γλώσσα θέλεις. Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις όποια αρχιτεκτονική θέλεις (32bit ή 64bit). Το μόνο στο οποίο σε δεσμεύει το κλειδί είναι η έκδοση των Windows (home premium, professional, ultimate κλπ)

• Super Moderators

μόνο Enterprise κι Ultimate, ούτε καν στην Pro :(

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...