Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα windows 10 μου εχουν απενεργοποιηση ολα τα σπασμενα προγραματα μεσα 2-3 μερες ενω τα ειχα μπλοκαρισμενα με firewall._

Να ένας πολύ σοβαρός λόγος να τα αποφύγει κανείς.

(εννοείτε δεν ειρωνεύομαι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τα windows 10 μου εχουν απενεργοποιηση ολα τα σπασμενα προγραματα μεσα 2-3 μερες ενω τα ειχα μπλοκαρισμενα με firewall._

Χίλιοι λόγοι υπάρχουν για να μην αναβαθμίσει κανείς σε Windows 10, αλλά αυτός δεν είναι σίγουρα ένας από αυτούς.

Η "απενεργοποίηση" που λες ότι είχες κάνει, είναι βέβαιο ότι δεν είχε γίνει από το firewall όπως ισχυρίζεσαι.

Άλλωστε που να γνωρίζει το κάθε crack το τι firewall χρησιμοποιείς (και αν), προκειμένου να το ρυθμίσει κατάλληλα.

Αυτό που συνέβη, και είναι λογικό να συμβεί με την εγκατάσταση κάθε νέου λειτουργικού, είναι ότι σου άλλαξε τις ρυθμίσεις του host.

Δεν είναι αποκλειστικότητα των Windows 10.

Άνοιξε το C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts, και βάλε ξανά τις απαγορεύσεις που θέλεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκει που πηρα μια πολυ μεγαλη χωρις και ειπα ολα λειτουργουν ρολοι με clean install, μολις εμφανιστηκε ενα προβληματακι. Εκει που ημουν ιντερνετ, ξαφνικα παγωσε. Δηλαδη, εξαφανιστηκε ο κερσορας, το πληκτρολογιο δεν ανταποκρινοταν και ο ανταπτορας απο το wifi εσβησε. Μετα απο κατι δευτερολεπτα αρχιζαν και εμπαιναν ολα απο μονα τους παλι σιγα σιγα και ακουγοταν και ο ηχος που εχουν τα windows στο plug in. Δεν φριζαρε δηλαδη το συστημα. Ολα ειναι συνδεμενα σε usb. To πληκτρολογιο και το mouse σε usb hub και ο ανταπτορας κανονικα σε θυρα.

Ευκλιδη εκανα πατατα εγω δηλαδη? Ημουν με 8.1. Καλα μου φαινονται προς το παρον. Ποιοι λογοι ειναι να μην αναβαθμισεις? Ελεγα απο καιρο να τα βαλω και το σκεφτομουν να σου πω την αληθεια μηπως αντιμετοπισω προβληματα.

Επεξ/σία από Alex-V

Μετά από 3 προσπάθειες να φορτώσω Windows 10 σε ένα laptop HP G62, εγκαταλείπω κάθε ελπίδα.

Υπάρχει πρόβλημα με τον Intel MEI driver, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει shutdown.

Format, και εγκατάσταση των Windows 7 από την αρχή.

Ενταξει δεν νομιζω ομως οτι αυτο τα αχρηστευει σαν λειτουργικο. Εγω μονο αυτο το προβλημα που ανεφερα εχω αντιμετωπισει προς το παρον. Θα δειξει αργοτερα πως θα παει.

Δοκιμασες να περασεις driver απο 7/8.1?

Δοκιμασες να περασεις driver απο 7/8.1?

Ναι.

Και από το site της Intel κατέβασα για 10, αλλά τίποτα.

Μόνο αν απενεργοποιήσεις τους Intel MEI drivers (με ότι αυτό συνεπάγεται), μπορεί να γίνει shutdown.

Μόνο αν απενεργοποιήσεις τους Intel MEI drivers (με ότι αυτό συνεπάγεται), μπορεί να γίνει shutdown.

Αλήθεια, ξέρεις ποιές είναι οι επιπτώσεις, πρακτικά;

Το έχω δοκιμάσει και δεν βλέπω καμία διαφορά (ή κάποιο εμφανές πρόβλημα). :wacko:

Αλήθεια, ξέρεις ποιές είναι οι επιπτώσεις, πρακτικά;

Το έχω δοκιμάσει και δεν βλέπω καμία διαφορά (ή κάποιο εμφανές πρόβλημα). :wacko:

Εξαρτάται από την motherboard που έχεις.

Οι επιπτώσεις μπορεί να είναι από τίποτα, μέχρι να μην μπορείς να χρησιμοποιείς κάποιες δυνατότητες της motherboard.

• Like 1

Σ'ευχαριστώ, σ'ένα dell laptop καινούργιο το δοκίμασα να  για 15 μέρες και δεν είδα διαφορά στις λειτουργίες ούτε τίποτε critical events. Είναι προς αναβάθμιση από 8.1 σε win10 γι'αυτό ρώτησα. :-D

• Like 1

Καλησπερα .Εκανα αναβαθμιση σε ενα htpc με windows 7 32bit home premium σε 10αρια και οταν στον edge και οχι μονο γραφω o (αγγλικο )  μου γραφει στην μπαρα 6 !!!!

Τι μπορει να φταιει ? Ευχαριστω.

Καλησπερα .Εκανα αναβαθμιση σε ενα htpc με windows 7 32bit home premium σε 10αρια και οταν στον edge και οχι μονο γραφω o (αγγλικο )  μου γραφει στην μπαρα 6 !!!!

Τι μπορει να φταιει ? Ευχαριστω.

Έχεις ενεργοποιήσει το αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θυαμμαι και τωρα ειμαι σε αλλο pc αλλα τι σχεση εχει ? Γραφω γραμματα και αλλα τα γραφει κανονικα σαν γραμματα  και αλλα με αριθμους.

g33g3e   γραφει ενω πληκτρολογω google

Ευχαριστω.

Διορθωση: Σημερα γραφει κανονικα ...Δεν ξερω τι εφτεξε .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

2 ερωτησεις μιας και δεν το εψαξα πολυ. Ειδα λετε οτι στα 10 σε παρακολουθουν μπλα μπλα. 1) Τι ακριβως παρακολουθουν και για ποιο λογο? 2) Ειδα εχουν βγει καποια προγραμματακια τυπου antispy. Βοηθανε η δεν υπαρχει λογος να βαλω κατι τετοιο?

Συγγνώμη προκαταβολικά αν έχει ξαναπαντηθεί. Μπορώ πλέον να κάνω clean install ta windows 10 και να χρησιμοποιήσω το key απο τα 7? Ή πρέπει να περάσω την διαδικασία της αναβάθμισης?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...