Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ακυρώνω το fastboot όμως με καποιο τροπο; χρειάζεται restart το συστημα για να ισχύσουν οι αλλαγές; http://www.tenforums.com/tutorials/4189-fast-startup-turn-off-windows-10-a.html Κανε κι ενα restart να δεις το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thyma Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα σας, είχα στο laptop μου windows 7 Home κι έκανα τη δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 Home. Προσπαθώ να αναβαθμίσω τα Windows 10 Home σε Pro όχι μέσα από το store, αλλά έχοντας τα windows 10 σε Usb αλλά δε βρίσκω λύση. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ; Ξεκινώντας τη διαδικασία της αναβάθμισης με boot από usb καταλήγω σε αυτό το μήνυμα : http://postimg.org/image/wtx5xnqjb/ Έτσι εκτελώντας το setup του usb μέσα από τα υπάρχοντα windows καταλήγω εδώ http://postimg.org/image/8mcktdacf/όπου δεν έχω επιλογή για έκδοση Pro. Δοκίμασα επίσης φτιάχνοντας και το ei.cfg στο φάκελο sources αλλά δεν άλλαξε κάτι. [EditionID] Professional [Channel] Retail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το κλειδί που έχεις είναι για τα Home, δεν γίνεται να εγκαταστήσεις την Pro έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Τα windows με στείλανε και εμένα να δω από κοντά BSOD σήμερα ... Δούλευα μαζί τους για καμιά 3 μήνες απροβλημάτιστα και ήρθε σήμερα και με χτύπησε... Εκανα τώρα φορμάτ και ξαναπερνάω τα πάντα όλα από την αρχή και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα από το να σετάρεις μηχάνημα ξανά από την αρχή για όλα... Από ότι διαβάζω (καθώς περίμενα τη διαδικασία να ολοκληρωθεί) είναι εντελώς τύχη και βαράνε BSOD για πλάκα για τον οποιονδήποτε λόγο λάχει. Σκέφτηκα να περάσω ξανά windows 7 ή έστω win 8.1 αλλά μετά είδα ότι δεν είχα τίποτα διαθέσιμο εκτός από stick usb Win 10 οπότε ξαναεπέστρεψα και αυτά τώρα και ο Θεός βοηθός... Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε γιατί βαράει BSOD το πράγμα γιατί στην εικόνα με τη φατσούλα δεν μου έδωσε κάποιον κωδικό ή κάποια εξήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε γιατί βαράει BSOD το πράγμα γιατί στην εικόνα με τη φατσούλα δεν μου έδωσε κάποιον κωδικό ή κάποια εξήγηση. Αμε Btw, θα πονταρω πως δεν ειναι τυχαιες οι BSODs, ασχετως τι γραφει ο καθενας στο net Just my2c 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpera_x Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Αμε Btw, θα πονταρω πως δεν ειναι τυχαιες οι BSODs, ασχετως τι γραφει ο καθενας στο net Just my2c Δε μπορώ να διαφωνήσω. Μου έτυχε πριν λίγες μέρες BSOD σε W10, και όσο απίστευτο ακούγεται ίσως η αιτία ήταν μια επαφή ανάμεσα σε αγώγιμες επιφάνειες περιφερειακών του υπολογιστή η οποία τελικά δεν έπρεπε να έχει υπάρξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μετά το τελευταίο update μου αργεί λίγο να boot-αρει. Φορτώνει στο welcome screen παραπάνω από όσο χρειάζεται. Πριν έμπαινε καρφί. Κάποιοι έλεγαν για το page file ότι παίζει να καθυστερεί αλλά το έχω disable οπότε δεν ειναι από αυτό. Κάποιοι έλεγαν επίσης η Cortana το οποίο φαινόταν άκυρο αλλά είχε λογική καθώς ψάχνει και θέλει ενεργό location για να λειτουργήσει. Καμιά άλλη ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα, Αναβάθμιση αυτόματη από win8.1 σε win10. όλα φαίνονται ωραία και καλά. Το σπαστικό της υπόθεσης είναι πως κλείνει η οθόνη (sleep??? screen saver???) σε άκυρες στιγμές... ακόμα κι όταν βλέπω ταινία, ή όταν παίζω με χειρηστήριο.... έχω τσεκάρει όλες τις ρυθμίσεις (power options ΚΑΙ screen saver) και δεν είναι πουθενά ρυθμισμένο να μου κλείνει. σημ: αναφέρω screen saver γιατί ψάχνοντας λίγο στο νετ, είδα πως κάποιοι έπρεπε να αλλάξουν το screen saver από "blank" σε "none" το οποίο προφανώς και δεν λειτούργησε να λυθεί το θέμα... καμία επιφώτηση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Αμε Btw, θα πονταρω πως δεν ειναι τυχαιες οι BSODs, ασχετως τι γραφει ο καθενας στο net Just my2c Ευχαριστώ, ήδη πόσταρα μπας και μάθω λεπτομέρειες. Κατά τα άλλα δεν μπορώ να δω που ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Στα win 7 ήταν φάση "walk it off" και όλα πήγαιναν παρακάτω, εδώ σαν να είναι λίγο μυγιάγγιχτο και το ψιλοκαταλαβαίνω τώρα που είναι σε beta. Και πάλι όμως είναι εκνευριστικό όταν με τα 7 έχω αλλά 150 διαφορετικά hardware configurations (υπερβάλλω αλλά ήταν πολλά) για πολλά χρόνια τώρα και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό. Τώρα μέσα στο τρίμηνο βλέπω από παντού BSOD για πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μολις τα περασα στο δικο μου πισακι με το καινουργιο iso. Πηρε κατευθειαν το κλειδι απο τα 8.1 με clean install και ολα μια χαρουλα και σφαιρατα προς το παρον. Κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παλι αν και τα περασα τα Windows 10 την προγουμενη εβδομαδα,επεσα και εγω στην μεριδα του κοσμου που τα Windows 10 τους κανανε το Internet να πηγαινει με ρυθμους χελώνας,και αφου δοκιμασα ότι λυση ειχε αναφερθεί στο internet και φως δεν ειδα,πισω στα 8ρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Format & install για BSOD??? Τόσο πια? Δεν επανερχόταν με τίποτα το σύστημα, δηλαδή? Όταν είχα βάλει την ΤΡ (προ 240 μέρες) τις έτρωγα για πλάκα και είχα βρει και συγκεκριμένα h/w κολλήματα που τις προκαλούσαν, αλλά πάντα το σύστημα επανερχόταν. Από τις "επίσημες" και μετά, μία φορά έχει συμβεί και έκτοτε όλα καλά. Αυτά, σε ένα σταθερό (αναβάθμιση από 7) και ένα laptop (από ΤΡ σε συνεχόμενες αναβαθμίσεις μέχρι την τελευταία, χωρίς καθαρή εγκατάσταση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 εγω θελω να ρωτησω ποσο χωρο πιανουν στον σκληρο, καθαρη εγκατασταση,γιατι σκεφτομαι να αγορασω ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 εγω θελω να ρωτησω ποσο χωρο πιανουν στον σκληρο, καθαρη εγκατασταση,γιατι σκεφτομαι να αγορασω ssd. Η 64αρα εκδοση γυρω στα 21gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanenas1969 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 τα windows 10 μου εχουν απενεργοποιηση ολα τα σπασμενα προγραματα μεσα 2-3 μερες ενω τα ειχα μπλοκαρισμενα με firewall._ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις