Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σήμερα τα windows 10 μου πήραν μια μεγάλη αναβάθμιση, δεν ξέρω αν είναι καινούργια ή παλιά, απλά είχα χρόνο και άφησα να γίνει το update. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να απενεργοποιήσω τις μικρογραφίες των παραθύρων μέσα στον edge που πριν το update δεν υπήρχαν και σου αποσπούν την προσοχή.  

post-297398-0-56699400-1449517732_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο ΧΡ μπορω να βαλω τα 10?  :huh:

Τα χαρακτητιστικα του λαπτοπ ειναι

1,66GHz με 2GB ram και με 2 σκληρους.Εναν SSD(120gb) που εχω τα λειτουργικα και εναν HDD(120gb) για αποθηκευτικο χωρο

Ειναι προτιμοτερο να μην τα βαλεις. 

Intel Core 2 Duo T5500  

μπορείς να τα δοκιμάσεις (με πλάγιο τρόπο, δεν εχει νοημα να τα πληρωσεις και να μη σου κανουν στο τελος) και να δεις πως παει, αλλά σίγουρα καλό θα ήταν να έβαζες άλλα 2gb ram.

μη περιμένεις όμως πολλά πράγματα. Αν δεις ότι δε σου κάνουν θα πρέπει να ξαναπεράσεις τα xp, οπότε κρατα κανα image του σκληρού σου δίσκου όπως είναι τώρα, για να τον επαναφέρεις σε περίπτωση που δε τραβανε τα 10αρια.

μπορείς να τα δοκιμάσεις (με πλάγιο τρόπο, δεν εχει νοημα να τα πληρωσεις και να μη σου κανουν στο τελος) και να δεις πως παει, αλλά σίγουρα καλό θα ήταν να έβαζες άλλα 2gb ram.

μη περιμένεις όμως πολλά πράγματα. Αν δεις ότι δε σου κάνουν θα πρέπει να ξαναπεράσεις τα xp, οπότε κρατα κανα image του σκληρού σου δίσκου όπως είναι τώρα, για να τον επαναφέρεις σε περίπτωση που δε τραβανε τα 10αρια.

Αν λέγοντας μπορεί να τα δοκιμάσει με πλάγιο τρόπο, εννοείς να τα εγκαταστήσει πειρατικά, δεν χρειάζεται να κάνει κάτι τέτοιο. Αν τα εγκαταστήσει με το νόμιμο iso χωρίς να εισάγει κλειδί κατά την διαδικασία της εγκατάστασης, τα Windows θα εγκατασταθούν κανονικά και θα δουλεύουν μια χαρά για μια δοκιμαστική περίοδο για την οποία δεν είμαι σίγουρος πόσο είναι αλλά είναι σίγουρα πάνω από 30 μέρες (έχω ακούσει ότι μπορεί να φτάνει και τις 90 μέρες η δοκιμαστική περίοδος). Θα έχει αρκετό χρόνο να τα δοκιμάσει χωρίς να είναι παράνομος και αν τελικά αποφασίσει να τα αγοράσει, τότε απλώς εισάγει το κλειδί που αγόρασε για να ενεργοποιηθούν.

• Like 3

Αν λέγοντας μπορεί να τα δοκιμάσει με πλάγιο τρόπο, εννοείς να τα εγκαταστήσει πειρατικά, δεν χρειάζεται να κάνει κάτι τέτοιο. Αν τα εγκαταστήσει με το νόμιμο iso χωρίς να εισάγει κλειδί κατά την διαδικασία της εγκατάστασης, τα Windows θα εγκατασταθούν κανονικά και θα δουλεύουν μια χαρά για μια δοκιμαστική περίοδο για την οποία δεν είμαι σίγουρος πόσο είναι αλλά είναι σίγουρα πάνω από 30 μέρες (έχω ακούσει ότι μπορεί να φτάνει και τις 90 μέρες η δοκιμαστική περίοδος). Θα έχει αρκετό χρόνο να τα δοκιμάσει χωρίς να είναι παράνομος και αν τελικά αποφασίσει να τα αγοράσει, τότε απλώς εισάγει το κλειδί που αγόρασε για να ενεργοποιηθούν.

εννοώ να μην αγοράσει τα windows πριν τα δοκιμάσει, τίποτα πρισσότερο τίποτα λιγότερο.

Τα χαρακτητιστικα του λαπτοπ ειναι

1,66GHz με 2GB ram και με 2 σκληρους.Εναν SSD(120gb) που εχω τα λειτουργικα και εναν HDD(120gb) για αποθηκευτικο χωρο

Επειδή ακούγονται πολλά

και επειδή άλλο είναι η πράξη και άλλο η θεωρία

έχω βάλει σε laptop με 1GB RAM τη μόνη διαφορά από τα δικά σου χαρακτηριστικά 

και πετάει.

Παρακαλώ τους συμβουλάτορες

να μην πετάει ο καθένας το καθετί χωρίς να έχει δοκιμάσει.

Προς lakosta,

φίλε θα βάλεις τη x86 έκδοση και θα ανστήσεις το laptop

Σε win 10 μου βγάζει blue screen στην αρχή όταν ανοίγω τον υπολογιστή και μου βγάζει error code:0xc000000e

File:windows\system32\winload.exe τι να κάνω ?? Μερικές φορές με πολλά restart με βάζει στα windows αλλα μου κολλάει και πάλι μετά από 10 λεπτά όλο το PC..!!

απο τότε που έχω περάσει τα 10άρια του νοέμβρη, 1 στις 10 φορές το σύστημα μετά το κυκλάκι που φορτώνει το λειτουργικό και όταν έχω το fastboot ενεργοποιημένο, θα μεινει σε μαυρη οθονη χωρίς να γινεται τίποτα.

εχω κάνει καθαρή εγκατάσταση την συγκεκριμένη έκδοση ξανα(την ξανακατέβασα απο το επίσημο εργαλειο που δίνει η Ms)και δεν αλλαξε κάτι.

αναφέρομαι για τον σταθερό της υπογραφής.

θέμα με gpu drivers δεν παίζει γιατί μετά το φορμάτ πέρασα με την μια την τελευταια εκδοση ξανα.

έχει συναντήσει κανείς παρόμοιο θέμα;

απο τότε που έχω περάσει τα 10άρια του νοέμβρη, 1 στις 10 φορές το σύστημα μετά το κυκλάκι που φορτώνει το λειτουργικό και όταν έχω το fastboot ενεργοποιημένο, θα μεινει σε μαυρη οθονη χωρίς να γινεται τίποτα.

εχω κάνει καθαρή εγκατάσταση την συγκεκριμένη έκδοση ξανα(την ξανακατέβασα απο το επίσημο εργαλειο που δίνει η Ms)και δεν αλλαξε κάτι.

αναφέρομαι για τον σταθερό της υπογραφής.

θέμα με gpu drivers δεν παίζει γιατί μετά το φορμάτ πέρασα με την μια την τελευταια εκδοση ξανα.

έχει συναντήσει κανείς παρόμοιο θέμα;

Απενεργοποίησε το prefetch και το superfetch, και δες αν συνεχίζει να σου κάνει τα ίδια (βάζεις την τιμή 0 στα EnablePrefetcher και EnableSuperfetch)

post-294072-0-83473300-1449786009_thumb.jpg

Θεωρητικά ναι.

Πρακτικά δεν θα κερδίσεις τίποτα.

Aν to hardware του υπολογιστή σου είναι τεχνολογίας 10 χρόνων που κυκλοφορούσαν τα XP, δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις νέες τεχνολογίες των 10.

Η ανάπτυξη του hardware και του software ακολουθούνε σχεδόν παράλληλους δρόμους.

Το πάντρεμα τεχνολογιών διαφορετικών γενεών, συνήθως δημιουργεί προβλήματα.

Ένα λειτουργικό (σαν τα Windows 10) που για να δουλέψει χρειάζεται τουλάχιστον 1Gb μνήμης σε 32μπιτα συστήματα και 2Gb μνήμης σε 64μπιτα, δεν μπορεί να λειτουργεί πιο αποδοτικά σε hardware 10-ετίας όπου είχε σχεδιαστεί να συνεργάζεται με ένα λειτουργικό (σαν τα XP) που δούλευαν άνετα με 256Mb μνήμης και με μονοπύρηνους επεξεργαστές που η ταχύτητά τους μετρώνταν σε ΜΗz.

• Like 1

Απενεργοποίησε το prefetch και το superfetch, και δες αν συνεχίζει να σου κάνει τα ίδια (βάζεις την τιμή 0 στα EnablePrefetcher και EnableSuperfetch)

attachicon.gifUntitled.jpg

ακυρώνω το fastboot όμως με καποιο τροπο;

χρειάζεται restart το συστημα για να ισχύσουν οι αλλαγές;

Tελευταια, το laptop με 10 γνήσια, πετάει την γνωστή μπλε οθόνη, σε μία εξελιγμένη μορφή (αυτή με την φατσούλα :( ). Μου το εμφανίζει 7/10 φορές και δεν ξέρω τι είναι.. (Ξανα)έγινε format. και πάλι το πετάει. Το εμφανίζει λιγο πριν μπει στην επιφάνεια εργασίας..

Καμία ιδέα τι παίζει?

Tελευταια, το laptop με 10 γνήσια, πετάει την γνωστή μπλε οθόνη, σε μία εξελιγμένη μορφή (αυτή με την φατσούλα :( ). Μου το εμφανίζει 7/10 φορές και δεν ξέρω τι είναι.. (Ξανα)έγινε format. και πάλι το πετάει. Το εμφανίζει λιγο πριν μπει στην επιφάνεια εργασίας..

Καμία ιδέα τι παίζει?

Πρέπει να μας πεις και τον κωδικό σφάλματος που σου δίνει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...