Alejandro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα καινούριο SSD για το PC της υπογραφής μου, και θα είναι ο νέος δίσκος για το λειτουργικό μου. Αξίζει να βάλω 10? 8.1? 7? :/ Εγώ θα σου πρότεινα 10 ή 8.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Mετά την τελευταία "αναβάθμιση" που λετε του Σεπτεμβρίου όλο καθυστερεί να κάνει log in κάθε φορά 15-25 sec. ενω πριν άνοιγε μπάμ) , καθυστερεί και στον τερματισμό και μια δυο φορες κόλλησε και δεν εσβηνε παρά μονο απ ενεργοποιούσε την οθόνη, σκέφτομαι να απαλλαγώ απο αυτήν αλλά κάποια στιγμη δεν θα πρέπει υποχρεωτικά να την περάσω ώστε να δέχεται και τις μελλοντικές ενημερώσεις ? Απενεργοποίησε το Hibernation, μήπως οφείλονται εκεί τα προβλήματα (τρέξε την εντολή powercfg -h off σε ένα elevated CMD). Παίζει τα προβληματα (για οσους τα έχουν) της τελευταιας αναβάθμισης να υπάρχουν επειδή έγινε απλώς upgrade (για την ενημέρωση του Σεπτεμβρίου) αντι για καθαρη εγκατάσταση με την αναβάθμιση ενσωματωμένη ? Δεν νομίζω. Έτσι κι' αλλιώς δεν την έχουν ενσωματωμένη στο ISO που κατεβάζεις με το Windows Media Creation Tool. Πήρα καινούριο SSD για το PC της υπογραφής μου, και θα είναι ο νέος δίσκος για το λειτουργικό μου. Αξίζει να βάλω 10? 8.1? 7? Εξαρτάται από την χρήση που κάνεις στο PC σου. Αν είναι για επαγγελματική χρήση και δεν θέλεις να έχεις εκπλήξεις, θα σου πρότεινα Windows 7. Αν η motherboard σου υποστηρίζει UEFI, και δεν σε ενοχλεί το Metro UI, μπορείς να βάλεις Windows 8.1. Αν το PC το έχεις για την πλάκα σου (παιχνίδια, browsing, media center), πειραματήσου με τα Windows 10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voliminal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρτάται από την χρήση που κάνεις στο PC σου. Αν είναι για επαγγελματική χρήση και δεν θέλεις να έχεις εκπλήξεις, θα σου πρότεινα Windows 7. Αν η motherboard σου υποστηρίζει UEFI, και δεν σε ενοχλεί το Metro UI, μπορείς να βάλεις Windows 8.1. Αν το PC το έχεις για την πλάκα σου (παιχνίδια, browsing, media center), πειραματήσου με τα Windows 10. Με ενοχλεί απίστευτα το metro ui, ακόμα και το γεγονός ότι τρέχει από πίσω με ενοχλεί Ίσως δοκιμάσω τα 10άρια αυτή τη φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisv6 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 1. Απενεργοποίησε το Hibernation, μήπως οφείλονται εκεί τα προβλήματα (τρέξε την εντολή powercfg -h off σε ένα elevated CMD). 2. Δεν νομίζω. Έτσι κι' αλλιώς δεν την έχουν ενσωματωμένη στο ISO που κατεβάζεις με το Windows Media Creation Tool. 1. Είναι ήδη απενεργοποιημένο. 2. Ok, επομένως δεν μπορώ να κάνω τίποτα πέρα απο να την ανεχτώ ή να κάνω την "Επιστροφή σε παλαιότερη έκδοση" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ερώτηση: Στο PC μου έχω έναν SSD (σαν primary, όπου είναι εγκατεστημένα τα Windows 10 & τα προγράμματα) & έναν HDD που χρησιμοποιώ για μουσική κλπ. Ο HDD καθότι δεν είναι primary, μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας μετά από 10 λεπτά όταν δεν χρησιμοποιείται. Θέλω να τον βάλω να μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας μετά από μία ώρα! Πως γίνεται αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ερώτηση: Στο PC μου έχω έναν SSD (σαν primary, όπου είναι εγκατεστημένα τα Windows 10 & τα προγράμματα) & έναν HDD που χρησιμοποιώ για μουσική κλπ. Ο HDD καθότι δεν είναι primary, μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας μετά από 10 λεπτά όταν δεν χρησιμοποιείται. Θέλω να τον βάλω να μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας μετά από μία ώρα! Πως γίνεται αυτό? Πίνακας ελέγχου> επιλογές παροχής ενέργειας> αλλαγή σχεδίου ενέγειας> αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για προχωρημένους> σκληρός δίσκος> Απεργοποίηση σκληρού δίσκου έπειτα από... . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πίνακας ελέγχου> επιλογές παροχής ενέργειας> αλλαγή σχεδίου ενέγειας> αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για προχωρημένους> σκληρός δίσκος> Απεργοποίηση σκληρού δίσκου έπειτα από... . Αυτό το βρήκα κι εγώ, αλλά απ'όσο βλέπω αφορά μόνο το primary hard drive. Για secondary δεν υφίσταται επιλογή. Είδα πως πολλοί κάνανε την ίδια ερώτηση και σε άλλα forums, αλλά σε καμία έκδοση Windows δεν υπάρχει επιλογή, εκτός κι ΑΝ ο σκληρός δίσκος έχει δικό του software και μπορείς να το ρυθμίσεις από'κει. Απλά φοβάμαι μην τα τινάξει από το "άναψε-σβήσε" κάθε τόσο! Σ'ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το βρήκα κι εγώ, αλλά απ'όσο βλέπω αφορά μόνο το primary hard drive. Για κάθε δίσκο: http://nosleephd.codeplex.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τα εχω κανει upgarde μεσα στο χρονο θα τα εχω δωρεαν η θα ειναι μονο για ενα χρονο??? Γιατι ακουγοντε πολλα! (εχω 8,1pro και τα εχω κανει 10 pro 64bit) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τα εχω κανει upgarde μεσα στο χρονο θα τα εχω δωρεαν η θα ειναι μονο για ενα χρονο??? Γιατι ακουγοντε πολλα! (εχω 8,1pro και τα εχω κανει 10 pro 64bit) Θα τα έχεις για πάντα, αφού έκανες αναβάθμιση πριν περάσει ο ένας χρόνος. Αν περνούσε ο χρόνος και δεν αναβαθμιζες θα πλήρωνες (αν τα ήθελες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakosta Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Απο ΧΡ μπορω να βαλω τα 10? Τα χαρακτητιστικα του λαπτοπ ειναι 1,66GHz με 2GB ram και με 2 σκληρους.Εναν SSD(120gb) που εχω τα λειτουργικα και εναν HDD(120gb) για αποθηκευτικο χωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Απο ΧΡ μπορω να βαλω τα 10? Τα χαρακτητιστικα του λαπτοπ ειναι 1,66GHz με 2GB ram και με 2 σκληρους.Εναν SSD(120gb) που εχω τα λειτουργικα και εναν HDD(120gb) για αποθηκευτικο χωρο Αν εννοείς με δωρεάν αναβάθμιση, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Απο ΧΡ μπορω να βαλω τα 10? Τα χαρακτητιστικα του λαπτοπ ειναι 1,66GHz με 2GB ram και με 2 σκληρους.Εναν SSD(120gb) που εχω τα λειτουργικα και εναν HDD(120gb) για αποθηκευτικο χωρο ποιος είναι ο επεξεργαστής; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις