Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά σε ένα laptop με Vista, μπορώ να βάλω τα 10 δωρεάν;

αν ναι μπορώ με upgrade ή με "format"

Η πραγματικότητα είναι πως δεν μπορείς. :cry:

Η δωρεάν αναβάθμιση είναι μόνο για τους κατόχους Win7&Win8.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Υπενθυμιση:

Μην ποσταρετε και εδω και σε ξεχωριστο thead για το ιδιο θεμα. Το cross posting εχει διαφορετικα αποτελεσματα απο αυτα που περιμενετε. Επισης, δειχνει ασεβεια σε αυτους που εχουν ξοδεψει οικειοθελως κοπο και χρονο για να σας βοηθησουν.

• Like 1

Ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι...Ποιο αρχειο δεν αφηνουμε να κανει update για να μην μας προτεινει συνεχει αναβαθμιση σε windows 10 ?Το ειχα κανει το ειχα βαλει στις κρυφες ενημερωσεις αλλα επανηλθε .

Ευχαριστω.

Γρήγορη ερώτηση, αν κάνω καθαρή εγκατάσταση ΧΩΡΙΣ να κάνω φορμάτ τον σκληρό (απλώς δεν επιλέγω διαγραφή δεδομένων κατά την διαδικασία την εγκατάστασης), το παλιό λειτουργικό και τα αρχεία που υπάρχουν ήδη μέσα ξέρετε τι απογίνονται; Μήπως δημιουργείται φάκελος windows.old ή κάποιος άλλος προσωρινός φάκελος και μεταφέρονται εκεί; Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσετε να ρωτάτε, έχω τους λόγους μου που θέλω να το κάνω έτσι, απλώς απαντήστε μου αν όντως γίνεται κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ρε παίδες, λίγη βοήθεια με την σιχαμένη αναβάθμιση του Σεπτεμβρίου που κατα την γνώμη μου πρώτη φορά εχει κάνει τόσο μαζική πατάτα η MS.

Mετά την τελευταία "αναβάθμιση" που λετε του Σεπτεμβρίου όλο καθυστερεί να κάνει log in κάθε φορά 15-25 sec. ενω πριν άνοιγε μπάμ) , καθυστερεί και στον τερματισμό και μια φορα κόλλησε και δεν εσβηνε παρά μονο απ ενεργοποιούσε την οθόνη, σκέφτομαι να απαλλαγώ απο αυτήν αλλά κάποια στιγμη δεν θα πρέπει υποχρεωτικά να την περάσω ωστε να δέχεται και τις μελλοντικές ενημερώσεις

?

Γρήγορη ερώτηση, αν κάνω καθαρή εγκατάσταση ΧΩΡΙΣ να κάνω φορμάτ τον σκληρό (απλώς δεν επιλέγω διαγραφή δεδομένων κατά την διαδικασία την εγκατάστασης), το παλιό λειτουργικό και τα αρχεία που υπάρχουν ήδη μέσα ξέρετε τι απογίνονται; Μήπως δημιουργείται φάκελος windows.old ή κάποιος άλλος προσωρινός φάκελος και μεταφέρονται εκεί; Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσετε να ρωτάτε, έχω τους λόγους μου που θέλω να το κάνω έτσι, απλώς απαντήστε μου αν όντως γίνεται κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ακόμα και αν επιλέξεις να μην κρατήσεις τίποτα δημιουργείται ένας προσωρινός φάκελος (για 30 ήμερες) windows.old με όλα τα αρχεία σου

Έκανα το αναθεματισμένο update....
Είχα αρχεία στον φάκελο χρήστη..

Στον φάκελο που μέσα έχει τα έγραφα, εικόνες κτλ

Εγώ σε αυτόν τον φάκελο χρήστη είχα πολλά αρχεία..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!!!

Που πήγαν???

Τα έγραφα κτλ είναι στην θέση τους... εξαφανιστηκαν όλα όσα ήταν στον φάκελο χρήστη όμως!!!

Διάβασα ότι αν βγάλετε τον Edge από τα 10 και αφαιρέσετε τον bing από βασική μηχανή αναζήτησης, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με το start menu (να μην ανοίγει) και με την Cortana.
To έχει αντιμετωπίσει κανείς;

Έκανα το αναθεματισμένο update....

Είχα αρχεία στον φάκελο χρήστη..

Στον φάκελο που μέσα έχει τα έγραφα, εικόνες κτλ

Εγώ σε αυτόν τον φάκελο χρήστη είχα πολλά αρχεία..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!!!

Που πήγαν???

Τα έγραφα κτλ είναι στην θέση τους... εξαφανιστηκαν όλα όσα ήταν στον φάκελο χρήστη όμως!!!

δες στον φακελο windows.old που δημιουργηθηκε λογικά ειναι όλα εκεί

• Like 1

εκανα και εγω εχθες την ενημερωση 10586.14 και μου αφαιρεσε το CCleaner.

Επισης δεν δουλευε το properties οταν εκανα δεξι κλικ στο This PC. 

Τελος δεν μπορουσα να ανοιξω το Control Panel (με δεξι κλικ το εικονιδιο των Windows).

ο πινακας ελεγχου των 10 λειτουργουσε μια χαρα.

Επειδη η εγκατασταση ηταν καθαρη εκανα επαναφορα σε προηγουμενο λειτουργικο και μου γυρισε στην προηγουμενη εκδοση των 10 χωρις το update.

Insomniacs τα φωτα σας παρακαλώ γιατι με τα ξένα φορα δεν βγαίνει συμπέρασμα :blink:

1.

Mετά την τελευταία "αναβάθμιση" που λετε του Σεπτεμβρίου όλο καθυστερεί να κάνει log in κάθε φορά 15-25 sec. ενω πριν άνοιγε μπάμ) , καθυστερεί και στον τερματισμό και μια δυο φορες κόλλησε και δεν εσβηνε παρά μονο απ ενεργοποιούσε την οθόνη, σκέφτομαι να απαλλαγώ απο αυτήν αλλά κάποια στιγμη δεν θα πρέπει υποχρεωτικά να την περάσω ώστε να δέχεται και τις μελλοντικές ενημερώσεις ?

2.

Παίζει τα προβληματα (για οσους τα έχουν) της τελευταιας αναβάθμισης να υπάρχουν επειδή έγινε απλώς upgrade (για την ενημέρωση του Σεπτεμβρίου) αντι για καθαρη εγκατάσταση με την αναβάθμιση ενσωματωμένη ?

3.

Αμα κατεβάσω ξανά τα Windows 10 απο το επίσημο site θα την έχει ενσωματωμένη ?
Εαν ναι, τα Win 10 με την αναβάθμιση ενσωματωμένη θα εχουν τα ιδια θέματα με κάποιον που την πέρασε ξεχωριστά ?

Ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι...Ποιο αρχειο δεν αφηνουμε να κανει update για να μην μας προτεινει συνεχει αναβαθμιση σε windows 10 ?Το ειχα κανει το ειχα βαλει στις κρυφες ενημερωσεις αλλα επανηλθε .

Ευχαριστω.

To KB3035583

Επίσης ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.howtogeek.com/228551/how-to-stop-windows-7-or-8-from-downloading-windows-10-automatically/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...