Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα βγήκε η νέα ενημέρωση  Windows 10 586  γνωρίζει κανείς πως αν το κατεβάσω σε iso μορφή από την microsoft θα περιλαμβάνει και την τελευταία ενημέρωση ή θα χρειαστεί το Update ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε κανενα Indider δεν σε εβαλαν με το στανιο.... To November update ειναι οθσιαστικά καινουργιο build.. αλλαζει δλδ όλος ο πυρήνας του λειτουργικού... 

Το windows.old ειναι ο παλιος πυρηνας και στο αφηνει εκει για ενα μήνα για την περιπτωση που θελεις να γυρίσεις στο προηγούμενο build....

Αμα δεν σε ενδιαφέρει να γυρισεις πισω μπορεις να σβήσεις τον φακελο μεσο elevated diskcleanup στα administrative tools!

Ερώτηση: Θα σβηστεί αυτόματα από μόνο του (οριστικά) μετά από 1 μήνα ή ακόμη και τότε, θα πρέπει να το σβήσουμε εμείς?

Ερώτηση: Θα σβηστεί αυτόματα από μόνο του (οριστικά) μετά από 1 μήνα ή ακόμη και τότε, θα πρέπει να το σβήσουμε εμείς?

Θα σβηστεί μονο του μετα απο 1 μήνα!

• Like 1

Πρόσφατα βγήκε η νέα ενημέρωση  Windows 10 586  γνωρίζει κανείς πως αν το κατεβάσω σε iso μορφή από την microsoft θα περιλαμβάνει και την τελευταία ενημέρωση ή θα χρειαστεί το Update ?

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

η 10586 κατεβαινει

• Like 1

Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί.

Στο τέλος του καλοκαιριού εγκατέστησα τα 10 από τα 7 που ήμουν προηγουμένως.

Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι είχα 2 dvdr (το ένα έπαψε να λειτουργεί καλά) και δούλευα το 2ο το LG.

Μετά την εγκατάσταση δεν το βλέπει καθόλου, παρά μόνο το πρώτο που έχει προβλήματα.

Πριν λίγες μέρες άλλαξα τα καλώδια μήπως δουλέψω το LG (στο μεταξύ αγόρασα εξωτερικό drive), αλλά πάλι δεν μου το αναγνωρίζει.

Προφανώς δεν αναγνωρίζει τους οδηγούς.

Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να βρω τους οδηγούς στο ίντερνετ; (δεν γράφει πιο μοντέλο είναι και το έχω 5 χρόνια)

Καλησπερα παιδες , τι θεματα-προβληματα υπαρχουν στα windows 10 απο καθαρη εγκατασταση;

Βαριέσαι να πιάσεις το sting από την αρχή και θέλεις περίληψη?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έκανα clean install 10. Μετά το πρόσφατο μεγάλο update, βλέπω ολτι δημιουργήθηκε φάκελος Windows.old (wtf) και όταν πάτησα σε κάποιο link για αντιμετώπιση προβλήματος, με πετάει σε σελίδα Windows Insider. Με Win insider δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και με κανέναν τρόπο. Το έχει άλλος αυτό μετά το τελευταίο μεγάλο update; Μας βάλαν στο Insider με το στανιό;

Sent from Lumia 930

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι μετά το τελευταίο update έχουμε μάλλον γίνει άθελά μας μέλη του insider program. Έκανα πριν μερικές ημέρες την αναβάθμιση στην έκδοση 1511 (δομή 10586.14), που ήρθε μέσω του update των windows. Τώρα μου βγήκε μήνυμα ότι to ccleaner απεγκαταστάθηκε και δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ και όταν πάτησα πάνω για να δω λεπτομέρειες με έβγαλε σ’ αυτήν τη σελίδα. Σημειωτέον ότι κι εγώ ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με το πρόγραμμα insider.

Εγκατέστησα ξανά το CCleaner και στην τελευταία έκδοσή του (v. 5.12.5431), αλλά τα windows επιμένουν να τον καταργούν γιατί δεν είναι συμβατός με το ...insider preview, στο οποίο (τουλάχιστον εν γνώση μου) δεν συμμετέχω. 

post-365646-0-11859300-1448820686_thumb.png

post-365646-0-84734200-1448835986_thumb.jpg

Επεξ/σία από tkisk

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι μετά το τελευταίο update έχουμε μάλλον γίνει άθελά μας μέλη του insider program. Έκανα πριν μερικές ημέρες την αναβάθμιση στην έκδοση 1511 (δομή 10586.14), που ήρθε μέσω του update των windows. Τώρα μου βγήκε μήνυμα ότι to ccleaner απεγκαταστάθηκε και δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ και όταν πάτησα πάνω για να δω λεπτομέρειες με έβγαλε σ’ αυτήν τη σελίδα. Σημειωτέον ότι κι εγώ ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με το πρόγραμμα insider.

Εγκατέστησα ξανά το CCleaner και στην τελευταία έκδοσή του (v. 5.12.5431), αλλά τα windows επιμένουν να τον καταργούν γιατί δεν είναι συμβατός με το ...insider preview, στο οποίο (τουλάχιστον εν γνώση μου) δεν συμμετέχω. 

Έκδοση 1511 εδώ, windows 10 X64 Pro και εγκατέστησα και δούλεψα μάλιστα κανονικά το ccleaner v. 5.12.5431.

Καμια ειδοποιήση από insider.

Έκδοση 1511 εδώ, windows 10 X64 Pro και εγκατέστησα και δούλεψα μάλιστα κανονικά το ccleaner v. 5.12.5431.

Καμια ειδοποιήση από insider.

Πράγματι, εγκατέστησα το ccleaner στο desktop, που έχει κι αυτό την ίδια έκδοση 1511 των windows, και λειτουργεί κανονικά. Ίσως, τελικώς, έχει να κάνει με κάποιο bug ή με αυτό που διαβάζω σε sites του εξωτερικού ότι μετά το τελευταίο update τα windows μπορούν να καταργήσουν χωρίς προειδοποίηση εφαρμογές από τον υπολογιστή με την αιτιολογία της ασυμβατότητας http://betanews.com/2015/11/24/windows-10-uninstalling-user-programs-without-permission/

καλημερα συμφορουμιτες,

Αγορασα προσφατα ενα καινουργιο λαπτοπακι και θελω να του περασω τα windows 10 enterprise..Απο που τα κατεβαζω??η εγκατασταση τους ειναι οπως και των 8.1??Να επισημανω οτι θελω να ειναι καθαρη εγκατασταση κανονικα απο δισκακι και οχι αναβαθμιση,

Ευχαριστω

καλημερα συμφορουμιτες,

Αγορασα προσφατα ενα καινουργιο λαπτοπακι και θελω να του περασω τα windows 10 enterprise..Απο που τα κατεβαζω??η εγκατασταση τους ειναι οπως και των 8.1??Να επισημανω οτι θελω να ειναι καθαρη εγκατασταση κανονικα απο δισκακι και οχι αναβαθμιση,

Ευχαριστω

Τα κατεβάζεις από το site της Microsoft (https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10). Δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα η εγκατάσταση, αρκεί να έχεις κλειδί για 7/8/8.1/10.

Παίδες στο event viewer έχω 2 σφάλματα το Link.png Site: 10016 και το Link.png Site: 7031 , απότι διάβασα τα έχουν σχεδόν όλοι οι χρήστες των win10. μπορούμε με κάποιον τρόπο να τα λύσουμε;

Στο task manager έχω μια διεργασία Reminders WinRT OOP Server (RemindersServer.exe) τι κανει αυτη;

Και κάτι άλλο με την νέα εκδοσή το win update δεν βρίσκει ενημερώσεις των drivers ενώ υπάρχουν και τις βρίσκει το wushowhide της ms.

Παίζει κάτι γενικό ή εγώ έχω θέμα μόνο;

XnCD15p.jpg

aLSAUuh.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...