Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα/ 

Την περασμένη βδομάδα ήρθε ειδοποίηση για το update ( έχω την εντύπωση πως κατέβηκε κιόλας, έχω έναν φάκελο $WINDOWS.~BT που δεν υπήρχε πριν τις 16/11, μεγέθους ~3GB).

Εκείνες τις μέρες βρισκόμουν εκτός χώρας και εν μέσω σοβαρής δουλειάς, οπότε έκανα postpone το restart της εγκατάστασης. Έχω την εντύπωση ότι το είχα βάλει να γίνει τα ξημερώματα 24/11, δεν έγινε τίποτα και δε βλέπω κάποια ειδοποίηση. 

Αν κάνω check for updates, τα βλέπει όλα ΟΚ, αλλά η 1511 δεν έχει εγκατασταθεί.

Καμιά ιδέα τι κάνω τώρα; Μπορώ κάπως να δω για πότε είναι/ήταν προγραμματισμένο το restart; Μπορώ να βρω το update αλλιώς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ έκανα clean install 10. Μετά το πρόσφατο μεγάλο update, βλέπω ολτι δημιουργήθηκε φάκελος Windows.old (wtf) και όταν πάτησα σε κάποιο link για αντιμετώπιση προβλήματος, με πετάει σε σελίδα Windows Insider. Με Win insider δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και με κανέναν τρόπο. Το έχει άλλος αυτό μετά το τελευταίο μεγάλο update; Μας βάλαν στο Insider με το στανιό;

Sent from Lumia 930

• Like 1

Εγώ έκανα clean install 10. Μετά το πρόσφατο μεγάλο update, βλέπω ολτι δημιουργήθηκε φάκελος Windows.old (wtf) και όταν πάτησα σε κάποιο link για αντιμετώπιση προβλήματος, με πετάει σε σελίδα Windows Insider. Με Win insider δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και με κανέναν τρόπο. Το έχει άλλος αυτό μετά το τελευταίο μεγάλο update; Μας βάλαν στο Insider με το στανιό;

Sent from Lumia 930

Σε κανενα Indider δεν σε εβαλαν με το στανιο.... To November update ειναι οθσιαστικά καινουργιο build.. αλλαζει δλδ όλος ο πυρήνας του λειτουργικού... 

Το windows.old ειναι ο παλιος πυρηνας και στο αφηνει εκει για ενα μήνα για την περιπτωση που θελεις να γυρίσεις στο προηγούμενο build....

Αμα δεν σε ενδιαφέρει να γυρισεις πισω μπορεις να σβήσεις τον φακελο μεσο elevated diskcleanup στα administrative tools!

• Like 1

Όντως αρκετά περίεργη αυτή η κίνηση.

Το μόνο περίεργο που έχω παρατηρήσει είναι όταν πατάω το Start menu ή CPU ανεβαίνει στο 17% χωρίς να τρέχω τίποτα.

Μου βγάζει αυτό το μήνυμα στα 8.1 μέρες μετά που μου είπε να πάω στα 10.   Your Windows License will expire soon

με το στανιό δλδ?

Αν και η ερώτηση αφορά 'error' των Windows 8...

Εγώ είμαι στα 8.1 και δε μου βγάζει κανένα τέτοιο μήνυμα.

Ας μην προτρέχουμε να αποδώσουμε κι αυτό το πρόβλημα στο upgrade.

Ερώτηση:

Έχεις σπασμένα Windows ή Windows με time based ενεργοποίηση;

ΥΓ: 

Spybot AntiBeacon και ανάλογες επώνυυμες λύσεις , για όσους θέλουν να λάβουν μέτρα κατά της τηλεμετρίας

αντί για το anti-telemetry malware που κυκλοφορεί με το κιλό εκεί έξω

@Walker Αν δεν μου αρέσει να γυρίσω πίσω που; Win10 είχα, Win 10 έχω. Είναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή από τη Ms; Κι άντε εγώ ξέρω τι πρέπει να κάνω. Ο αρχάριος χρήστης που του έγινε το update αναγκαστικά κ έχει πρόβλημα, πρέπει να αποκτήσει γνώσεις που ποτέ δεν είχε απλά για να κάνει το λειτουργικό του "λειτουργικό";

Sent from Lumia 930

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το November update είναι η πρώτη εφαρμογή σε αυτό που η MS ονόμασε 'τα 10 είναι τελευταία έκδοση των Windows'.

Ας πούμε πως την άνοιξη θα ακολουθήσει το επόμενο release.

Αν παρατηρήσεις, στο ιστορικό των ενημερώσεων δεν εμφανίζονται τα updates του 10240.

Νέα εγκατάσταση. Γι' αυτό δίνει το ελεύθερο επιστροφής στο OS backup.

Ακολουθώντας το παράδειγμα marketing της Apple όπου οι χρήστες OSX είχαν και OSX θα έχουν,

αλλά μένουν ευχαριστημένοι γιατί παίρνουν 'δωρεάν' αναβαθμίσεις που τις λένε νέα έκδοση OSX και όχι update/service pack.

Προσωπικά δε με χαλάει γιατί διαφέρει από τα απλά updates στο ότι εκτός από τα μερικά νέα features

μου κάνει κι ένα εκτεταμένο refresh στον υπολογιστή.

Δε νομίζω ότι έχει κάποιο συμφέρον να βάλει κάποιον με το στανιό στο Insider.

Όσοι θέλουν να είναι insider, έχουν ήδη γίνει και από αυτούς έχει ήδη επιλεγεί ένας μικρός πυρήνας εθελοντών για feedback.

To November update είναι απλώς η πρώτη αναβάθμιση των 10.

Τα λάθος link - καθόσον παραπέμπουν σε insider - είναι απλώς απομεινάρια της έκδοσης που διανεμήθηκε πρώτα στο πρόγραμμα insider.

Δεν είναι τα μόνα link με λάθος παραπομπές και γι'΄αυτό δεν πιστεύω ότι είναι εσκεμμένα ή ότι σημαίνουν κάτι.

Επεξ/σία από xpera_x
  • Like 1

Όντως αρκετά περίεργη αυτή η κίνηση.

Το μόνο περίεργο που έχω παρατηρήσει είναι όταν πατάω το Start menu ή CPU ανεβαίνει στο 17% χωρίς να τρέχω τίποτα.

Δοκίμασε να περιορίσεις τα live titles,

καλημερα,μια ερωτηση ενω μεχρι χθες το εργαλειο της ms ειχε επιλογη κατεβασματος iso και για την εκδοση pro ,τωρα εχει μονο τη home,υπαρχει αλλος τροπος κατεβασματος επισημα της εκδοσης pro στα ελληνικα;

ευχαριστω.

post-344095-0-60959900-1448525584_thumb.jpg

καλημερα,μια ερωτηση ενω μεχρι χθες το εργαλειο της ms ειχε επιλογη κατεβασματος iso και για την εκδοση pro ,τωρα εχει μονο τη home,υπαρχει αλλος τροπος κατεβασματος επισημα της εκδοσης pro στα ελληνικα;

ευχαριστω.

Που λέει ότι είναι Home? Μήπως διαλέγεις κατά την εγκατάσταση αν βάλεις Pro ή Home? Το δοκίμασες?

ευχαριστω.

Που λέει ότι είναι Home? Μήπως διαλέγεις κατά την εγκατάσταση αν βάλεις Pro ή Home? Το δοκίμασες?

Τώρα το έχουν αλλάξει, στο ίδιο iso υπάρχει και η pro και η home. Αν εισάγεις κλειδί κατά την διάρκεια της εγκατάστασης, θα εγκατασταθεί αυτόματα η έκδοση του κλειδιού, αν κάνεις αναβάθμιση επίσης θα εγκατασταθεί αυτόματα η ανάλογη έκδοση. Σε διαφορετική περίπτωση κατά την διάρκεια της εγκατάστασης θα σε ρωτήσει ποια έκδοση θέλεις. Το έχω δοκιμάσει.

• Like 1

Τώρα το έχουν αλλάξει, στο ίδιο iso υπάρχει και η pro και η home. Αν εισάγεις κλειδί κατά την διάρκεια της εγκατάστασης, θα εγκατασταθεί αυτόματα η έκδοση του κλειδιού, αν κάνεις αναβάθμιση επίσης θα εγκατασταθεί αυτόματα η ανάλογη έκδοση. Σε διαφορετική περίπτωση κατά την διάρκεια της εγκατάστασης θα σε ρωτήσει ποια έκδοση θέλεις. Το έχω δοκιμάσει.

να εισαι καλα ευχαριστω εχεις απολυτο δικιο,τωρα εκανα τη δοκιμη με vmware ,και κατι ακομα αν και δεν εχει σχεση με τα windows 10 αλλα με τα 8,1,το επισημο iso απο την ms https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows8 ειναι με το update 3 ή η πρωτη εκδοση;

post-344095-0-93311300-1448530327_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...