Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σε υπολογιστή που έχει γνήσια τα win7 αν κάνω update σε 10, θα θεωρούνται και αυτά γνήσια.

αν το μετανιώσω μετά και γυρίσω στα 7 το serial θα είναι οκ ή τυπικά ακυρώνεται για τα 7 και ισχύει μόνο για τα 10 πλέον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε υπολογιστή που έχει γνήσια τα win7 αν κάνω update σε 10, θα θεωρούνται και αυτά γνήσια.

Σωστά.

αν το μετανιώσω μετά και γυρίσω στα 7 το serial θα είναι οκ ή τυπικά ακυρώνεται για τα 7 και ισχύει μόνο για τα 10 πλέον;

Αν το μετανιώσεις και θέλεις να γυρίσεις πίσω, το κλειδί των Windows 7 θα ισχύσει μια χαρά.

Ανακαλω τα πορβληματα μου για activate τελικα εφταιγε το iso που βρηκα απο torrent ηταν εκδοση windos 10 pro N και οχι pro σκετη ! Το καταλαβα οταν γινοταν το ιδιο προβλημα σε οποιο μηχανημα εβαζα το iso.... κατεβασα την κανονικη και επαιξε χωρις μανουρες activated .. προσοχη λοιπον...

Θα κάνω την απόλυτα χαζή ερώτηση μιας και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει με την περίπτωσή μου...

Έχω Toshiba Encore στο οποίο δεν έχει εμφανιστεί το Windows 10 upgrade button. Προσπάθησα να κάνω το update manually αλλά το σύστημα ζητά 6 ελεύθερα GB στο δίσκο τα οποία απλά δεν μπορώ να βρω. Οπότε what?

Είναι λογικό να μην έχει σκάσει ακόμα; Τα μικρά tablets θα πάρουν την αναβάθμιση μαζί με τα smartphones; Τρέχουν διαφορετική έκδοση από τα κλασικά desktops και "κανονικά" tablets; Αν όχι τι μπορώ να κάνω για να κάνω το upgrade; Εαν μπορώ.

Στο παλιό μου desktop (στο οποίο για 5 χρόνια ++ είχα απροβλημάτιστα Win 7) έχω Win 10 εδώ και ένα μήνα. Μετά το πρόσφατο μεγάλο update παρατήρησα ότι όταν ανοίγω το League Of Legends, μου κάνει που και που κάποια frame drops, σαν να γονατίζει το σύστημα για 2 δευτερόιλεπτα και επανέρχεται. Χθές βράδυ διαπίστωσα ότι το ίδιο συμβαίνει και εκτός game, όπως σε ταινίες και σε άλλες άσχετες φάσεις. Δηλαδή για 1-2 δευτερόλεπτα το σύστημα γονατίζει, δεν κινείται τίποτα και επανέρχεται. Έχει κάποιος κάτι αντίστοιχο;

(AMD FX 6100  / 2x2 Gb Ram  / WD Caviar Green  / Sapphire HD 6790).

Μπορείς να κάνεις disable όλες τις εφαρμογές που κάνουν Startup πάλι από το task manager και να δεις αν έφτιαξε. 

Επίσης μπορείς να δεις αν έχει πρόβλημα ο δίσκος (errors κτλ) με κάποιο πρόγραμμα όπως hard disk sentintel.

Κάνε και ένα defrag/ccleaner.

πειραζει που ακυρωσε η microsft το clean install??? η αναβαθμιση ηταν τελειως αποτυχημενη  και κρινανε απαραιτητο μεχρι το καινουριο απγκρειντ να κανουμε αναβαθμιση μονο από 10240 clean install αποριφτηκε διοτι δεν παιρνει ένα σωρο αρχεια dll από εκδοσεις c++ με αποτελασμα να μην λειτουργουν απειρα πραματα

χμμμμ... ερωτησούλα:

Έχω ένα Turbo-X laptop (ναι, χαζή κίνηση ασ μην το σχολιάσουμε) με αυθεντικά Windows 8, που πρόσφατα αναβαθμησα σε 10 (τολμηρή κίνηση!). But, πλεον σέρνεται κι ας είναι i7 με μια χαρά μνήμη και κάρτα γραφικών. Anyway, επειδή αυτόν τον καιρό δουλεύω την πτυχιαή μου και δεν έχω πολύ χρόνο, υπάρχει δυνατότητα να κάνω επαναφορά στα 8ρια ΑΛΛΑ χωρίς να ξανα-εγκαθιστώ προγράμματα;;; (Η λογική μου είναι οτι εφόσον το update σε 10 έγινε χωρίς να χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσω τίποτα, θα γίνεται και vice versa....)

Παίζει ή τσάμπα ελπίζω;;

(BTW, το laptop όχι απλά σέρνεται... Δεν μπορώ να έχω Photoshop και Chrome ανοιχτά μαζί λέμε.... αλλά αυτό είναι για άλλο thread.)

χμμμμ... ερωτησούλα:

Έχω ένα Turbo-X laptop (ναι, χαζή κίνηση ασ μην το σχολιάσουμε) με αυθεντικά Windows 8, που πρόσφατα αναβαθμησα σε 10 (τολμηρή κίνηση!). But, πλεον σέρνεται κι ας είναι i7 με μια χαρά μνήμη και κάρτα γραφικών. Anyway, επειδή αυτόν τον καιρό δουλεύω την πτυχιαή μου και δεν έχω πολύ χρόνο, υπάρχει δυνατότητα να κάνω επαναφορά στα 8ρια ΑΛΛΑ χωρίς να ξανα-εγκαθιστώ προγράμματα;;; (Η λογική μου είναι οτι εφόσον το update σε 10 έγινε χωρίς να χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσω τίποτα, θα γίνεται και vice versa....)

Παίζει ή τσάμπα ελπίζω;;

(BTW, το laptop όχι απλά σέρνεται... Δεν μπορώ να έχω Photoshop και Chrome ανοιχτά μαζί λέμε.... αλλά αυτό είναι για άλλο thread.)

Αν έκανες ΜΟΝΟ αναβάθμιση και μετά ΔΕΝ έκανες φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση, τότε λογικά μπορείς να επανέλθεις στο παλιό λειτουργικό. Στον C: υπάρχει ο φάκελος windows.old; εαν ναι, τότε είσαι κομπλέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...