Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως θα το ξαναπώ, σήμερα που έπαιξα πάλι με τα Win10 στο Virtual PC. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ με την εμμονή της ΜΣ στο Metro. Μου προκαλεί αναγούλα, το σιχαίνομαι, πως το λένε, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ. Δεν θέλω περιβάλλον Windows 3.1 με περισσότερα χρώματα. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μου αρέσει περισσότερο το interface του Linux. Δέστε το KDE ή το Compiz και θα καταλάβετε.

Επίσης στο καλό μηχάνημα της υπογραφής μου, αποφάσισα για το μέλλον ΝΑ ΜΕΙΝΩ στα 7άρια για όλες τις δουλειές και να έχω δεύτερη εγκατάσταση τα 10άρια ΜΟΝΟ για τα παιχνίδια λόγω του καινούριου DirectX. Φυσικά σε όλα τα άλλα PC δεν το συζητώ, 7άρια και πάλι 7άρια. Pure Desktop 100%, μακριά από ταμπλετοειδείς συρφετούς. Συνέχισε έτσι MS και θα δεις για πρώτη φορά τα ποσοστά σου να μειώνονται!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Για το σπίτι είναι γούστα, στην εργασία φαντάζει αδύνατο να δουλέψεις σε περιβάλλον 8 ή 10.

θέμα συνήθειας...

• Like 1

καθολου θεμα συνηθειας.... σε οσους πελατες εχω βαλει 8, μετα απο 2 ωρες με παιρνουν τηλεφωνα και με βριζουν και αναγκοζομαι και τους βαζω classic shell και να ξεκιναει μονο desktop. Σε εργασια το μετρο δεν εχει καμια ωφελεια. Μονο δυσκινησια φερνει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καθολου θεμα συνηθειας.... σε οσους πελατες εχω βαλει 8, μετα απο 2 ωρες με παιρνουν τηλεφωνα και με βριζουν και αναγκοζομαι και τους βαζω classic shell και να ξεκιναει μονο desktop. Σε εργασια το μετρο δεν εχει καμια ωφελεια. Μονο δυσκινησια φερνει.

Οι πελάτες απλά έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια στο κλασσικό start menu και δεν κάθονται καν να δουν πως δουλεύει και να του δώσουν λίγο χρόνο προσαρμογής.

Άμα το έκαναν αυτό, θα έβλεπαν ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και όλα είναι καθαρά θέμα συνήθειας όπως είπε και ο ThReSh.

Επεξ/σία από thomasG4

Στη δουλειά και στο σπίτι classic shell κι όλα σούπερ.

Τεσπα ας μην πάμε πάλι εκεί τη συζήτηση, το θέμα είναι πότε βγαίνουν, αν θα είναι ελαφρύτερα κι αν θα έχουμε θεματάκια με drivers κτλ

• Like 1

• Super Moderators

άρα από ότι φαίνεται όσα άτομα ξέρω είναι μάγοι, μιας και δεν εξηγείται αλλιώς πως τα δουλεύουν...

• Super Moderators

ε καλα τωρα..... αρχισαμε τις εξυπναδες. ναι ρε μεγαλε εσυ κανεις παρεα με μαγους μονο και εγω με ηλιθιους τοτε.

συ είπας...

• Like 1

• Super Moderators

Θέμα συνήθειας=υπομονή/επιμονή για μένα, εσύ το πήγες στο θέμα εξυπνάδας όχι εγώ...

Προφανώς το να κάθεσαι να ψάχνεις τα τετραγωνάκια με το ποντίκι δεν παλεύεται, για αυτό αρχίζεις να γράφεις το όνομα της εφαρμογής και την βρίσκεις σε χρόνο dt...

Όσοι έχουν αλλάξει την συνήθεια του να ψάχνουν το start menu με το mouse, έχουν βελτιωθεί και σε win7 και σε win8...

Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι είναι έτσι...

• Like 1

Ρε συ ξεκολλα επιτελους, ενας επαγγελματιας δεν εχει καμια εφαρμογη που να τον βολευει παραγωγικα το μετρο, απο την στιγμη που τα εχει ολα στο desktop.

Το να κατσει να ασχοληθει με το μετρο ειναι για αυτους αντιπαραγωγικο και χασιμο χρονου απο τη στιγμη που τα κανει ολα και πιο γρηγορα απο desktop. 

Επαγγελματικα αυτο ειναι το μονο που ισχυει............

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...