Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Πολλα τα λεφτα Αρη! Πρεπει να εχεις πολλα φραγκα αδερφε, αν οντως λες αληθεια. Δεν το λεω επιθετικα :-)

2-3 χρόνια καπνίσματος? Μάλλον θα φρικάρεις αν υπολογίσεις πόσα φεύγουν για τσιγάρα ανά χρόνο από έναν καπνιστή :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με τα μηνύματα?

Ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε να λύσεις το πρόβλημα.

αυτό συμβαινει οπωτε μπαινω σε σειφ μοντ σε νορμαλ όλα κομπλε

post-312196-0-02598800-1447937241_thumb.jpg

αυτό συμβαινει οπωτε μπαινω σε σειφ μοντ σε νορμαλ όλα κομπλε

Αυτό δεν βοηθά.

Το event log τι καταγράφει κατά το boot-άρισμα σε safe mode?

Αυτό δεν βοηθά.

Το event log τι καταγράφει κατά το boot-άρισμα σε safe mode?

αγνοησετο ποσταρω το σωστο ποιο κατω

Νέο έγγραφο κειμένου.zip

εγω παλι σε καμια δεκαρια συστηματα που τα εχω εγκαταστηασει δεν ειχα κανενβα προβλημα, κανενας δεν εχει παραπονεθεί μεχρι στιγμής.

Στο δικο μου λαπτοπ lenovo y50-70, τα μονα σφαλματα που βγαζει το event-log ειναι καποια 10016 και καποια 7031. που τα εχουν σχεδον όλοι και δεν επηρεαζουν πουθενα, τουλαχιστον εμένα

Καλησπέρα.

Έχω ένα λάπτοπ με 8.1 και θέλω να βάλω τα 10 με καθαρή εγκατάσταση μιας και θα του βάλω έναν ssd.Κατέβασα το Media Creation Tool και επέλεξα καθαρή εγκατάσταση μέσω usb.Όταν τελειώσει η διαδικασία αυτή και ξεκινήσω την εγκατάσταση στον ssd όταν μου ζητήσει να βάλω το cdkey θα το δεχτεί κανονικά από τα 8.1 ή πρέπει να προηγηθεί πρώτα  update στα 10.

Καλησπέρα στο laptop μου για το οποίο η εταιρεία δεν παρέχει υποστήριξη για τα win10, είχα περάσει κανονικά τα win10 και πρόσφατα είχα ένα θέμα με τον driver του wifi adapter (atheros ar9285) και όποιον driver διαθέσιμο για WIN10 είχα εγκαταστάσει το wifi εξακολουθούσε να δυσλειτουργεί. Αυτό το είχα λύσει μπαίνοντας στο site του κατασκευαστή του laptop και κατέβασα τον τελευταίο διαθέσιμο wifi driver για τα win7 με ημερομηνία 2009. Κατάφερα να τον περάσω διότι όταν έκανα unistall οποιονδήποτε driver του wifi από το device manager ο driver που έπαιρνε αυτόματα ήταν με ημερομηνία 2006. Αφού τον πέρασα τα προβλήματα λύθηκαν.

Από προχθές όμως που ήρθε το καινούργιο Update των win10, έγινε update αυτομάτως και ο wifi driver με ημερομηνία 16/06/2015 ο οποίος όμως δεν είναι ιδανικός για το laptop και τα προβλήματα που είχα επανήλθαν. Τώρα όμως δεν μπορώ να περάσω manually τον σωστό driver του 2009 γιατί όσα Unistall και αν κάνω ο driver που παιρνιέται αυτόματα είναι του 2015 και όχι του 2006 όπως πριν το Update. 

Τι μπορώ να κάνω; δοκίμασα με ένα tool της microsoft για να κάνεις hide ορισμένα Updates αλλά δε μου βρίσκει κατι σχετικό με τον wifi driver...

Δοκιμασε να κλεισεις την αυτοματη εγκατασταση driver. Αν θυμαμαι καλα, ετσι το ειχα κανει στα 7, οποτε δες αν γινεται και στα 10 ετσι

https://support.microsoft.com/en-us/kb/2500967

---edit

Ναι ετσι γινεται

http://www.howtogeek.com/223864/how-to-uninstall-and-block-updates-and-drivers-on-windows-10/

windowsmediacenterwindows10_story.jpg

1. Download and extract the file "WindowsMediaCenter_10.0.10134.0.zip" through this address.
  2. Look for the file "_TestRights.cmd", right click it, and then click "Run as administrator."
  3. A command prompt window will appear. Reboot your PC after.
  4. Look for the file "Installer.cm," right click on it, and then click "Run as administrator."
  5. One the installer is done, a message will display saying "Press any key to exit."
  6. That's it!

http://www.neowin.net/news/microsofts-discontinued-media-center-suite-can-now-unofficially-be-installed-on-windows-10

....μολις το εγκατεστησα και δουλευει αψογα...όπως και στα 8.1...

ΠΡΟΣΟΧΗ....με κάθε επιφυλαξη...

• Like 1

το σωστο

Για τσεκάρισε την υπηρεσία Windows Search.

Ξεκινά σαν Local System Account, ή με συγκεκριμένο account?

Αν ξεκινά με συγκεκριμένο account, τικάρισε το Local System Account.

post-294072-0-63659200-1447957117_thumb.jpg

Για τσεκάρισε την υπηρεσία Windows Search.

Ξεκινά σαν Local System Account, ή με συγκεκριμένο account?

Αν ξεκινά με συγκεκριμένο account, τικάρισε το Local System Account.

attachicon.gifUntitled.jpg

με λοκαλ ξεκιναει το μυστηριο είναι ότι δεν ανοιγουν ουτε μετρο εφαρμογες βγαζουν το ιδιο μυνημα ενώ στο νορμαλ μοντ όλα κομπλε

lenovo thinkpad t440 με windows 7 pro key (oa for lenovo ) . Βαζω ssd και καρφωτα windows 10 64bit threshold 2 τα τελευταια δηλαδη προχθεσινα ... clean install ...δεν μπορει να κανει activate μου λεει οτι το κλειδι που βαζω ειναι λαθος version !!! Παιζει κανας οδηγος manual activation μεσω registry ? οπως στα 8.1 ? οταν πηγαιναμε απο 8 ? ..Νομιζα θα γινει βουτυρακι το activate .. αλλα δεν...

Καποιος να προτεινει λυση ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...