xpera_x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Προς θεού μην χαλάσεις την διαδοχή όταν βγει και καινούριο λειτουργικό της Microsoft. Έτσι όπως πας, θα σε γράψουνε στο Guinness World Records. Δηλαδή τώρα αυτό είναι σχόλιο με το οποίο ενημερώνεις και καλά; Ωραία πράγματα έχουμε στο φόρουμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή τώρα αυτό είναι σχόλιο με το οποίο ενημερώνεις και καλά; Ωραία πράγματα έχουμε στο φόρουμ... To χιούμορ ξέρεις, είναι ένδειξη ευφυίας. Η έλλειψή του από την άλλη πλευρά, μπορείς να φανταστείς το τι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpera_x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τη μόνη ένδειξη πονηριάς μάλλον κι όχι ευφυίας που βλέπω είναι που πας να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα όταν σε πιάνουν για τρολάρισμα εσένα που λες ότι μπαίνεις να ενημερώνεις. Και επειδή πολλοί έξυπνοι μαζευτήκανε κι ας μην το παίζουν, δε μασάει το φόρουμ λέμε από άνοστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ρε μη ξεκατινιαζεστε μεσα απο utp τηελφωνικα καλωδια... λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xl_31 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να φταίει το fast boot. Πήγαινε στα power options και κατάργησέ το. Το απενεργοποίησα αλλά ξανά το ίδιο κολλάει στο bootάρισμα. Πιστεύω πως είναι θέμα driver. Υπάρχει τρόπος να δω αν είναι κάπoιος προβληματικός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Προς θεού μην χαλάσεις την διαδοχή όταν βγει και καινούριο λειτουργικό της Microsoft. Έτσι όπως πας, θα σε γράψουνε στο Guinness World Records. Απλά το λέω, ως αντίθεση στα σχόλια περί προβλημάτων. Δεν είχα ποτέ κανένα. Ούτε με Vista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Απλά το λέω, ως αντίθεση στα σχόλια περί προβλημάτων. Δεν είχα ποτέ κανένα. Ούτε με Vista. Πλάκα σου κάνω. Σου εύχομαι πάντα να δουλεύει σωστά το μηχανάκι σου. Και ειλικρινά, αν καταφέρεις να περάσεις επάνω το όποιο καινούριο λειτουργικό βγάλει η Microsoft, πας για ρεκόρ. Το απενεργοποίησα αλλά ξανά το ίδιο κολλάει στο bootάρισμα. Πιστεύω πως είναι θέμα driver. Υπάρχει τρόπος να δω αν είναι κάπoιος προβληματικός; Μήπως ο υπολογιστής σου έχει BIOS της InsydeH2o? Η Lenovo π.χ. ξέρω ότι το χρησιμοποιεί. Σε αυτή την περίπτωση, μπαίνεις στο BIOS και κάπου στο τέλος του tab Security έχει μια ρύθμιση που την λέει Restore Factory Keys. Πας εκεί, πατάς enter, σε ρωτά αν θέλεις να κάνεις restore τα factory keys, του λες yes, σώζεις τις ρυθμίσεις και κάνεις restart. Αυτό λύνει προβλήματα αργοπορίας στο boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά παρήγγειλα σήμερα καινούργια μητρική και επεξεργαστή μαζί με έναν ολοκαίνουργιο SSD για να εγκαταστήσω για πρώτη φορά τα Windows 10. Επειδή δεν έχω ξαναδοκιμάσει SSD και φυσικά εγκατάσταση windows σε SSD υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Μήπως θα πρέπει πρώτα να συνδέσω τον SSD στο παλιό σύστημα και να κάνω π.χ κάποια αναβάθμιση firmware ή κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του; Μητρική: Asus H97M-E retail SSD: Sandisk SDSSDHII 120gb Ultra II Sata 3 Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι να εγκαταστήσω την καινούργια μητρική και τον επεξεργαστή. Να αποσυνδέσω τον παλιό μου σκληρό με τα εγκατεστημένα Windows 7 και να αφήσω μόνο του τον καινούργιο SSD. Να κάνω καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 με το εργαλείο της microsoft, το iso και ένα Usb flash stick. Μετά να συνδέσω τον παλιό μου HDD, να μεταφέρω τα αρχεία που θέλω στον SSD και να του κάνω format για να διαγράψω τα Windows 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 windows 10 αναβαθμιστηκε ξανα μολις τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μετά από την πρώτη αποτυχία και το ξαναφορμάρισμα στο υβριδικό Medion P2213t, και μετά από κάμποσες ώρες δουλειάς, φαίνεται να έχω καλά αποτελέσματα. Αφού είχα να επιλύσω προβλήματα κακών ρυθμίσεων στο Shadow Copy και στο ReadyBoot, και λάθη στα security permissions του MSLLDP driver και του RuntimeBroker από την εγκατάσταση, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Μετά από 3 ώρες λειτουργίας, δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα: Τα event 7031 είναι χαζομάρα της Microsoft που ακόμα δεν έχω βρει τρόπο να τα ξεφορτωθώ. Αφορούν services που σταματάνε με το shutdown του υπολογιστή και βγάζουν μηνύματα λάθους. Ανάλογο είναι και το event 219 που δημιουργείται με το start-up. Τα 20x σφάλματα προκύπτουν από αδυναμία σύνδεσης με συγκεκριμένους servers της Microsoft που έχω αποκλείσει, για να μειώσω το ρουφιανιλίκι των Windows 10. Επίσης οι drivers με τους οποίους είχα πρόβλημα την πρώτη φορά, τώρα είναι ok. Μέχρι στιγμής, όλα καλά Γι' αυτό γκρινιάζω και λέω ότι τα Windows 10 δεν είναι σταθερά. Δύο εγκαταστάσεις στο ίδιο μηχάνημα και στην πρώτη αναγκάστηκα να κάνω format, ενώ η δεύτερη είναι τέλεια. Παιδιά παρήγγειλα σήμερα καινούργια μητρική και επεξεργαστή μαζί με έναν ολοκαίνουργιο SSD για να εγκαταστήσω για πρώτη φορά τα Windows 10. Επειδή δεν έχω ξαναδοκιμάσει SSD και φυσικά εγκατάσταση windows σε SSD υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Μήπως θα πρέπει πρώτα να συνδέσω τον SSD στο παλιό σύστημα και να κάνω π.χ κάποια αναβάθμιση firmware ή κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του; Ότι θα έκανες αν είχες HDD, θα κάνεις και με τον SSD. Καμιά απολύτως διαφορά - μην σε απασχολεί τίποτα. Τα Windows 10 μάλιστα, ανιχνεύουν ότι είναι SSD και κάνουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις (trimming π.χ., όχι defragmentation, ή ότι άλλο χρειάζεται). Και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό: αναβάθμιση στο firmware δεν κάνουμε ποτέ για την πλάκα. Μόνο αν έχουμε κάποιο πρόβλημα που το λύνει η νέα έκδοση. Το ρίσκο είναι μεγάλο. windows 10 αναβαθμιστηκε ξανα μολις τωρα Το κακό με τις αναβαθμίσεις είναι ότι χάνονται σχεδόν όλες οι ρυθμίσεις και το final trimming που έχεις κάνει στον υπολογιστή σου, και πρέπει να ξανακάνεις την δουλειά από την αρχή. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2015 από Euclides 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μετά από την πρώτη αποτυχία και το ξαναφορμάρισμα στο υβριδικό Medion P2213t, και μετά από κάμποσες ώρες δουλειάς, φαίνεται να έχω καλά αποτελέσματα. Αφού είχα να επιλύσω προβλήματα κακών ρυθμίσεων στο Shadow Copy και στο ReadyBoot, και λάθη στα security permissions του MSLLDP driver και του RuntimeBroker από την εγκατάσταση, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Μετά από 3 ώρες λειτουργίας, δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα: Untitled.jpg Τα event 7031 είναι χαζομάρα της Microsoft που ακόμα δεν έχω βρει τρόπο να τα ξεφορτωθώ. Αφορούν services που σταματάνε με το shutdown του υπολογιστή και βγάζουν μηνύματα λάθους. Ανάλογο είναι και το event 219 που δημιουργείται με το start-up. Τα 20x σφάλματα προκύπτουν από αδυναμία σύνδεσης με συγκεκριμένους servers της Microsoft που έχω αποκλείσει, για να μειώσω το ρουφιανιλίκι των Windows 10. Επίσης οι drivers με τους οποίους είχα πρόβλημα την πρώτη φορά, τώρα είναι ok. Μέχρι στιγμής, όλα καλά Γι' αυτό γκρινιάζω και λέω ότι τα Windows 10 δεν είναι σταθερά. Δύο εγκαταστάσεις στο ίδιο μηχάνημα και στην πρώτη αναγκάστηκα να κάνω format, ενώ η δεύτερη είναι τέλεια. Ότι θα έκανες αν είχες HDD, θα κάνεις και με τον SSD. Καμιά απολύτως διαφορά - μην σε απασχολεί τίποτα. Τα Windows 10 μάλιστα, ανιχνεύουν ότι είναι SSD και κάνουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις (trimming π.χ., όχι defragmentation, ή ότι άλλο χρειάζεται). Και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό: αναβάθμιση στο firmware δεν κάνουμε ποτέ για την πλάκα. Μόνο αν έχουμε κάποιο πρόβλημα που το λύνει η νέα έκδοση. Το ρίσκο είναι μεγάλο. Το κακό με τις αναβαθμίσεις είναι ότι χάνονται σχεδόν όλες οι ρυθμίσεις και το final trimming που έχεις κάνει στον υπολογιστή σου, και πρέπει να ξανακάνεις την δουλειά από την αρχή. αστα φιλε μου τα διελισε όλα στο σειφ μοντ ολο μυνηματα ότι δεν ανοιγει η γρηγορη ευρεση με τον ενσωματωμενο λογαριασμο διαχειστη μα εγω δεν κανω λογκ ιν με ενσωματωμενο λογαριασμο ότι να ναι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εγω με μηχανημα i7 5960X 16GB RAM DDR4 2400MHZ ASUS RAMPAGE V περασα clean install εχθες το καινουργιο .iso και πηγαινουν ολα τελεια κανενα προβλημα και σφερατα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 αστα φιλε μου τα διελισε όλα στο σειφ μοντ ολο μυνηματα ότι δεν ανοιγει η γρηγορη ευρεση με τον ενσωματωμενο λογαριασμο διαχειστη μα εγω δεν κανω λογκ ιν με ενσωματωμενο λογαριασμο ότι να ναι!!!! Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με τα μηνύματα? Ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε να λύσεις το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με τα μηνύματα? Ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε να λύσεις το πρόβλημα. ok ανεβαζω σε 5 λεπτα επαναλαμβάνω αυτό συμβαινει μονο σε σειφ μοντ και την ωρα που μπαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εγω με μηχανημα i7 5960X 16GB RAM DDR4 2400MHZ ASUS RAMPAGE V περασα clean install εχθες το καινουργιο .iso και πηγαινουν ολα τελεια κανενα προβλημα και σφερατα! Πολλα τα λεφτα Αρη! Πρεπει να εχεις πολλα φραγκα αδερφε, αν οντως λες αληθεια. Δεν το λεω επιθετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις