procostas1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ούτε με gmail μου είμαι συνδεδεμένος, ούτε με το Google Store, ούτε αυτόματες ενημερώσεις και συγχρονισμός γίνεται. Το rooting όμως, όπως και εσύ είπες, σου δίνει το δικαίωμα να πειράξεις ρυθμίσεις και να προστατευτείς που δεν δίνονται στον απλό χρήστη. αν χρησιμοποιείς τηλ, pc, tablet στο internet δεν είσαι προστατευμένος ότι και να κάνεις (κάπου κάποιος πάντα συλλέγει πληροφορίες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάλι τα έχω περάσει σε 4 deskop και 1 laptop και όλα δουλεύουν τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα. Έκανα και το update σε μένα, συνεχίζουν να δουλεύουν όλα ρολόι. Από δικούς μου ανθρώπους που τα έχουν δεν έχω ακούσει κάποιο πρόβλημα. Μόνο το δικό μου laptop δεν τα πήρε λόγω drivers στα γραφικά, αλλά αυτά συμβαίνουν σε όλα τα λειτουργικά. Όποιος θέλει μένει στα windows 7, δικαίωμα του. Εγώ όμως βλέπω ένα κομπλέ λειτουργικό και για μένα διαθέτει το πιο εργονομικό start menu από όλα τα προηγούμενα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Είναι αστείο να πιστεύει κάποιος ότι τη σημερινή εποχή, υπάρχει η έννοια της ιδιωτικότητας, ειδικά στο διαδίκτυο. Αν πάλι το πιστεύει, ας δει το Citizenfour και θα νιώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 αν χρησιμοποιείς τηλ, pc, tablet στο internet δεν είσαι προστατευμένος ότι και να κάνεις (κάπου κάποιος πάντα συλλέγει πληροφορίες) Απόλυτα δεν είναι κανείς προστατευμένος - δεν έχω την ψευδαίσθηση αυτή. Κάνω όμως ότι καλύτερο μπορώ για να προστατευτώ. Εγώ πάλι τα έχω περάσει σε 4 deskop και 1 laptop και όλα δουλεύουν τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν στο event log σου δεν καταγράφονται σημαντικά critical errors, τότε έχεις απόλυτο δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ευκλιδη βεβαιος υπαρχει λογοκρισία μιας και το μαγαζι δεν ειναι δικο μας ,απλα εινα αλλοι υπεύθυνοι να την επιβαλουν,ωστόσο όπως γνωριζεις υπαρχουν πολοι τροποι για να επικοινωνήσεις με αυτους .Υπαρχουν κανονες που πρεπει να σεβομαστε και άνθρωποι που τους επιβαλουν,και οχι μονο εδω.Αυτο που δεν καταλαβενει το κεφαλι σου ειναι οτι εδω δεν ειναι τοπος αντιπαραθεσης επιχειρηματων για το καλυτερο λειτουργικο για αυτο και δεν μπαινω στην διαδικασια αυτη. Αν εχω καποιο προβλημα η απορία με τα 10 αυτο θα γραψω και μονο για να βρω βοήθεια και οχι κριτική γιατι επελεξα τα 10 αρια σαν λειτουργικό στον υπολογιστη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Προβλήματα σε φρέσκια εγκατάσταση Windows 10 σε υβριδικό Medion P2213. 1. Πρόβλημα με drivers. 2. Μετά την δεύτερη επανεκκίνηση, 755 events στο event log, τα περισσότερα από αυτά critical errors. 3. Μετά από ενημερώσεις, δεν δουλεύει ο Windows Explorer. 4. Το sfc /scannow δεν μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. 5. Αναγκαστικά πλέον format και επανεγκατάσταση, και ο θεός βοηθός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ειναι λιγο για κλοτσιες τα 10 αποτι εχω καταλαβει, η λαθος? Απαραδεκτο να υπαρχουν προβλημα σε καθαρη εγκατασταση. Δεν εχουν στρωσει ακομη μου φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Αν εχω καποιο προβλημα η απορία με τα 10 αυτο θα γραψω και μονο για να βρω βοήθεια και οχι κριτική γιατι επελεξα τα 10 αρια σαν λειτουργικό στον υπολογιστη μου. Εγώ σε αντίθεση με εσένα, δεν έκανα σε κανένα κριτική για το λειτουργικό που επέλεξε. Στο λειτουργικό κάνω κριτική, που είναι και το θέμα του νήματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν με ενδαιφερει τι λειτουργικο εχει ο καθενας.Δεν κανεις κρητική αλλα σύγκριση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Προβλήματα σε φρέσκια εγκατάσταση Windows 10 σε υβριδικό Medion P2213. 2. Μετά την δεύτερη επανεκκίνηση, 755 events στο event log, τα περισσότερα από αυτά critical errors. Untitled3.jpg Σε μένα στην συγκεκριμένη καρτέλα στο laptop με τα win 7 έχει 1300 events και στο desktop με win 10 300. Δεν δίνω σημασία όμως μιας και τα 2 μηχανήματα δουλεύουν άψογα και είναι ανοικτά για τουλάχιστον 10 ώρες κάθε μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το πρώτο μηχανάκι με τα 7άρια, έχει μερικά σοβαρά προβλήματα. Το δεύτερο, από αυτά που φαίνονται, είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ρε σεις το system and compressed memory που βλεπω 800mb στο task manager τι ειναι? το rapid mode του 850evo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ρε σεις το system and compressed memory που βλεπω 800mb στο task manager τι ειναι? το rapid mode του 850evo? Είναι μια καινοτομία των Windows 10. Για μεγαλύτερες ταχύτητες, πριν μεταφερθούν κάποια δεδομένα της μνήμης στο pagefile, συμπιέζονται στην RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Στο laptop της υπογραφής δεν έχω κάνει format ποτέ από την ημερομηνία αγοράς ( 9/2008 ), δλδ 7 χρόνια τώρα. To αγόρασα με Vista -> από πάνω τα 7 -> από πάνω τα 8-> από πάνω τα 10 -> migrate σε SSD . Κανένα πρόβλημα σε καμιά περίπτωση. Βέβαια προσέχω τί βάζω και προσέχω πως το βγάζω (revo unistaller). Έχω και το Tune up utilities για αφαίρεση σαβούρας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Στο laptop της υπογραφής δεν έχω κάνει format ποτέ από την ημερομηνία αγοράς ( 9/2008 ), δλδ 7 χρόνια τώρα. To αγόρασα με Vista -> από πάνω τα 7 -> από πάνω τα 8-> από πάνω τα 10 -> migrate σε SSD . Κανένα πρόβλημα σε καμιά περίπτωση. Βέβαια προσέχω τί βάζω και προσέχω πως το βγάζω (revo unistaller). Έχω και το Tune up utilities για αφαίρεση σαβούρας. Προς θεού μην χαλάσεις την διαδοχή όταν βγει και καινούριο λειτουργικό της Microsoft. Έτσι όπως πας, θα σε γράψουνε στο Guinness World Records. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις