Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτή η 10240(Χωρίς τα updates) έχει εμφανίσει ένα σωρό προβλήματα σε πολλά PC, προβλήματα όπως το να μην δουλεύει το Start ή το Search των Windows κλπ..Αν είναι δυνατόν μετά από καθαρή εγκατάσταση και χωρίς να έχεις κάνει κάτι, το ''/sfc scannow'' να σου λέει ότι βρέθηκαν προβλήματα. Κάπου είχα διαβάσει ότι η M$ είχε σκοπό να βγάλει την TH2 σαν RTM αλλά δεν έκατσε και στέκει απόλυτα με τα όσα έχουμε δει ως τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

διαβασα σε ενα αρθρο οτι σε ''σκαναρουν'' και καλα για να δουνε αν εχεις κλεμμενο παιχνιδι κλπ

NO αυτά ειναι μ@λ@κίες..... 

οτι συλλέγουν περισσότερες πληροφορίες??? .......... συλλέγουν(αλλα και τη δεν συλλέγει???? το τηλ σου.....)  

αλλα αν έχεις σπασμένα παιχνίδια .............. ειναι κάτι που δεν ισχύει ( τουλάχιστον προς το παρών :-D)

έχω φιλαράκι που έχει 4-5 σπασμένα και παίζει κανονικά  

μια  βοηθεια ...

εχω windows 10 ent  original. δεν μου εχει ερθει το update ακομη και το εχω full update ωσ σημερα.

γιατι?

μπορω να το κατεβασω μονοσ μου να το εγκαταστησω;

Σε ξένο forum είδα ότι σε καθαρό install προτείνουν για 15' μετά την εγκατάσταση να μην φορτωθεί τίποτα προκειμένου τα 10αρια να βρουν ότι χρειάζονται και μετά να εγκατασταθούν drivers για sata,chipset,usb,lan κτλ. Το έχει δοκιμάσει κάποιος ?

Αυτή η 10240(Χωρίς τα updates) έχει εμφανίσει ένα σωρό προβλήματα σε πολλά PC, προβλήματα όπως το να μην δουλεύει το Start ή το Search των Windows κλπ..Αν είναι δυνατόν μετά από καθαρή εγκατάσταση και χωρίς να έχεις κάνει κάτι, το ''/sfc scannow'' να σου λέει ότι βρέθηκαν προβλήματα. Κάπου είχα διαβάσει ότι η M$ είχε σκοπό να βγάλει την TH2 σαν RTM αλλά δεν έκατσε και στέκει απόλυτα με τα όσα έχουμε δει ως τώρα.

Αν όντως ισχύει αυτό (δεν το έχω ψάξει και πολύ), τότε είμαι απο τους πολύ τυχερούς της υπόθεσης. Έκανα dirty update και όλα κύλησαν ομαλά. Δεν έχω συναντήσει κάποιο bug μέχρι στιγμής και το sfc δεν βγάζει κάποιο error.

Είχα διαβάσει για κάποιες ασυμβατότητες με κάποιες εφαρμογές και οτι μετά το update σβήστηκαν κάποιες που υπήρχαν στο σύστημα. Ούτε κάτι τέτοιο συνάντησα. Βέβαια είχα και λίγες εφαρμογές περασμένες.

Τελικά μάλλον βιάστηκε να βγάλει το update και τα έκανε σκατά η MS.

Βιάστηκε γενικά με τα Win10.

Φταίνε οι απολύσεις που έκανε το 2014, έδιωξε κόσμο που έκανε beta testing στο εσωτερικό της εταιρίας (πάνω από 1000 άτομα).. αυτή την κίνηση πληρώνει τώρα.

Καλή η κίνηση με τους insiders αλλά δεν απολύεις και τους δοκιμαστές της ίδιας της εταιρίας..

΄Εχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Είχα τα 8.1 και πάντα κόλλαγε στο Bootάρισμα. Βάζω τα W10 με clean install και έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Για να ανοίξει το PC πρέπει να το κλείσω τη στιγμή που κολλάει και να το ξανα ανοίξω. Μετά ανοίγει φυσιολογικά.

Έχω τσεκάρει το δίσκο και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. 

Μπορεί να φταίει το fast boot.

Πήγαινε στα power options και κατάργησέ το.

εγώ που τα εχω 2,5-3 μήνες σκέφτομαι σοβαρά να ξανα πάω στα 7αρια μετά την τελευταία ενημέρωση.....

πολλά προβλήματα και ουσία μηδέν

Εγώ έφαγα καμιά βδομάδα για να τα τριμάρω και να δουλεύουν σωστά, και μετά ήρθε το update και μου γάμησε όλες τις ρυθμίσεις.

Μετά από αυτό, επέστρεψα στα 7.

Και εκεί θα μείνω, μέχρι η Microsoft πάψει να το υποστηρίζει.

NO αυτά ειναι μ@λ@κίες..... 

οτι συλλέγουν περισσότερες πληροφορίες??? .......... συλλέγουν(αλλα και τη δεν συλλέγει???? το τηλ σου.....) 

Στο τηλέφωνό σου μπορείς να κάνεις rooting, να το φτιάξεις όπως εσύ θέλεις και να προστατευτείς.

Στα Windows 10, ότι και να κάνεις, σου πετάει μια ενημέρωση και σου γαμά όλες σου τις ρυθμίσεις.

Σε ξένο forum είδα ότι σε καθαρό install προτείνουν για 15' μετά την εγκατάσταση να μην φορτωθεί τίποτα προκειμένου τα 10αρια να βρουν ότι χρειάζονται και μετά να εγκατασταθούν drivers για sata,chipset,usb,lan κτλ. Το έχει δοκιμάσει κάποιος ?

Σωστά.

Και για τα 8άρια το ίδιο ισχύει.

• Like 1

διαβασα σε ενα αρθρο οτι σε ''σκαναρουν'' και καλα για να δουνε αν εχεις κλεμμενο παιχνιδι κλπ

Ράδιο αρβύλα.

Αυτοί οι όροι χρήσης στους οποίους αναφέρονται μερικοί βιαστικοί και παραλείπουν να το διευκρινίσουν

αφορούν τα Windows Store apps

σε περίπτωση που κάνεις sideload σπασμένο app.

με την νέα μεγάλη αναβάθμιση χάλασαν τα desktop gadgets
εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου αλλά πατώντας σε οποιαδήποτε επιλογή
δεν γίνεται τίποτα 
άμα πάω να τα ξαναεγκαταστήσω δεν με αφήνει επειδή πρέπει να φύγουν τα παλιά
τι μπορώ να κάνω?

Το Σάββατο έκανα το Update και όλα μια χαρά.
Πέρα από κάποιες αλλαγές στα εικονίδια και τα Menu (όπω δεξί κλικ στο Start menu) και λίγο πιο γρήγορο boot, δεν είδα κάτι. Πρόσθεσαν κάποια χαρακτηριστηκά όπως Video κλήση, αλλά δεν τα έχω δουλέψει.

Γενικότερα το λειτουργικό από τις αρχές δείχνει πολύ καλό. Γρήγορο και σταθερό.

Είχα φρικάρει με τα Automatic updates, αλλά τελικά με έχει βολέψει πολύ. Χωρίς να με απασχολεί κάτι γίνονται όλα αυτόματα.

Σε tablet, που μεχρι χτες δουλευε ο αυτοματος προσανατολισμος/περιστροφη σημερα δεν γυριζει. Υπαρχει καπου επιλογη/ρυθμιση να δω μηπως το αλλαξα καταλαθος?

Ακομη, απενεργοποιησα το online λογαριασμο και εφτιαξα τοπικο. Πηγαινοντας στο store ομως για κατεβασμα εφαρμογης ζηταει παλι κωδικους και ενεργοποιει το onedrive και κατα συνεπεια καιντο κοινο/online λογαριασμο. Δεν γινετε αλλιως?

Τι ειναι αυτα τα windows ρε. Του εκανα μια επανεκκινηση και εμφανιστηκε το εικονιδιο της οθονης με την επιλογη για αυτοματη περιστροφη!!

Αλλα σε καθε επανεκκινηση χρειαζεται να τσεκαρω την αυτοματη συνδεση σε wifi.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...