Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ντάξει λογικό είναι να έχει κάποια bugs ακόμα είναι καινούριο λειτουργικό. Όχι όμως στο βαθμό που το κάνουν να φαίνεται μερικοί. Θα έλεγα ότι τα bugs είναι πολύ λιγότερα απο όταν πρωτο είχαν βγει τα Windows 8. Απλά οι περισσότεροι δεν συντηρούν το σύστημα τους και επειδή τους "φαίνεται" ότι είναι μια χαρά κάνουν update και διαμαρτύρονται ότι φταίει το λειτουργικό και όχι οι ίδιοι. Μιλάω για το μεγαλύτερο αριθμό των περιπτώσεων. Υπάρχουν και περιπτώσεις που συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα και μετά απο refresh. Ε τότε προφανώς και είναι θέμα λειτουργικού.

Εγω σου λεω για κανονικη εγκατασταση απο την αρχη κι οχι update απο τα 7

Μια δε λειτουργει το store μια δεν κανει update μια το ενα μια το αλλο.....

Δε γινεται να περναμε ολο το λειτουργικο καθε βδομαδα

Ευτυχως εχω κρατησει image του δισκου για το system restore ειναι κουκουρουκου

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιλάω για το μεγαλύτερο αριθμό των περιπτώσεων. Υπάρχουν και περιπτώσεις που συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα και μετά απο refresh. Ε τότε προφανώς και είναι θέμα λειτουργικού.

Εγω σου λεω για κανονικη εγκατασταση απο την αρχη κι οχι update απο τα 7

Μια δε λειτουργει το store μια δεν κανει update μια το ενα μια το αλλο.....

Δε γινεται να περναμε ολο το λειτουργικο καθε βδομαδα

Ευτυχως εχω κρατησει image του δισκου για το system restore ειναι κουκουρουκου

Σε εμενα δεν εχει ερθει ακομη το update. Μηπως επειδη εχω 3-4 pending και πρεπει να τα κανω; Παντως ειμαι μια χαρα ετσι , χωρις κανενα θεμα, αλλα σιγουρα αν μεινω πολυ καιρο , θα τεθουν θεματα ασφαλειας.. Οποτε μαλλον ειναι αναποφευκτο το ρημαδιασμενο..

Γεια σας παιδια. Εχω windows 8.1 αυθεντικα (απο το πανεπιστημιο το απθ που εδιναν στους φοιτητες) και ενω κατω δεξια εχει αυτη την ειδοποιηση οταν το ανοιγω γραφει "η κρατηση αυτου του υπολογιστη επιβεβαιωθηκε" "θα σας ειδοποιησουμε οταν ο υπολογιστης σας ειναι ετοιμος για τα γουιντοους 10".

Δν επρεπε να ναι ετοιμα για να κανω ληψη?

Γεια σας παιδια. Εχω windows 8.1 αυθεντικα (απο το πανεπιστημιο το απθ που εδιναν στους φοιτητες) και ενω κατω δεξια εχει αυτη την ειδοποιηση οταν το ανοιγω γραφει "η κρατηση αυτου του υπολογιστη επιβεβαιωθηκε" "θα σας ειδοποιησουμε οταν ο υπολογιστης σας ειναι ετοιμος για τα γουιντοους 10".

Δν επρεπε να ναι ετοιμα για να κανω ληψη?

το συγκεκριμένο ηταν μια παπαρίτσα της MS για να δει την διάθεση του κοινού για τα 10άρια

μπες εδω

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

΄Εχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Είχα τα 8.1 και πάντα κόλλαγε στο Bootάρισμα. Βάζω τα W10 με clean install και έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Για να ανοίξει το PC πρέπει να το κλείσω τη στιγμή που κολλάει και να το ξανα ανοίξω. Μετά ανοίγει φυσιολογικά.

Έχω τσεκάρει το δίσκο και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. 

το συγκεκριμένο ηταν μια παπαρίτσα της MS για να δει την διάθεση του κοινού για τα 10άρια

μπες εδω

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

και απο αυτο το λινκ που παταω αμεση ληψη και παω να ανοιξω το αρχειο, μου ανοιγει το ιδιο παραθυρο που λεει οτι θα ειδοποιηθω οταν ειναι ετοιμα..

και απο αυτο το λινκ που παταω αμεση ληψη και παω να ανοιξω το αρχειο, μου ανοιγει το ιδιο παραθυρο που λεει οτι θα ειδοποιηθω οταν ειναι ετοιμα..

το εργαλειο θα κατεβάσεις και θα επιλέξεις εγκατάσταση σε αυτο τον υπολογιστη (η αναβάθμιση του υπολογιστη-δεν θυμαμαι)

• Like 1

Μετά την αναβάθμιση έχει κανένας θέμα με το οικιακό δίκτυο? Δεν μπορώ να δω κανένα PC ενώ αυτά μπορούν. Αναφέρομαι σε share folders. Και το παράξενο είναι ότι το Remote Desktop δουλεύει.

Σε εμενα δεν εχει ερθει ακομη το update. Μηπως επειδη εχω 3-4 pending και πρεπει να τα κανω; Παντως ειμαι μια χαρα ετσι , χωρις κανενα θεμα, αλλα σιγουρα αν μεινω πολυ καιρο , θα τεθουν θεματα ασφαλειας.. Οποτε μαλλον ειναι αναποφευκτο το ρημαδιασμενο..

Πρέπει η εγκατάσταση σου να είναι ενός μήνα νομίζω.Κάπου το διάβασα ,άλλαξα Installdate στην registry και μου την έβγαλε.

Πρέπει η εγκατάσταση σου να είναι ενός μήνα νομίζω.Κάπου το διάβασα ,άλλαξα Installdate στην registry και μου την έβγαλε.

Τα εχω απο 3 Αυγουστου :P Νομιζω ειναι αρκετο διαστημα... Αλλα με αυτα που διαβαζω ρε γμτ , δε ξερω τι θα κανω... Θα περιμενω αρκετα μεχρι να αναβαθμισω..

Καλημερα.. ακουω πολλα για τα 10 ειδικα απο θεμα ασφαλειας. Αξιζει τελικα η αναβαθμιση απο 7 σε 10 ;

εγώ που τα εχω 2,5-3 μήνες σκέφτομαι σοβαρά να ξανα πάω στα 7αρια μετά την τελευταία ενημέρωση.....

πολλά προβλήματα και ουσία μηδέν

• Like 2

εγώ που τα εχω 2,5-3 μήνες σκέφτομαι σοβαρά να ξανα πάω στα 7αρια μετά την τελευταία ενημέρωση.....

πολλά προβλήματα και ουσία μηδέν

διαβασα σε ενα αρθρο οτι σε ''σκαναρουν'' και καλα για να δουνε αν εχεις κλεμμενο παιχνιδι κλπ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...