Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες, εχω ένα λαπτοπ Σονυ του 2008 με Core Duo T7250 & 3 GB RAM. Τρεχει πολύ καλα τα 7αρια και σκέφτομαι τωρα που θα δωσουν τα 10αρια δωρεαν αν θα πρεπει να το αναβαθμισω; Θα χασει σε ταχυτητα; Τι λετε;

Επισης εχω άλλο λαπτοπ με i3-3110M που τρεχει πολύ καλα τα 8.1.Θα χασω αν του περασω τα 10αρια; Να προσθεσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα 8.1.

Και στις 2 περιπτωσεις πιστεψε με θα τρεχει καλυτερα το μηχανημα με τα δεκαρια...

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναβάθμισα χτες στο νέο build σε σχετικά παλιό laptop και όλο προβλήματα μου βγάζει. Δεν έχω ήχο, δεν εγκαθιστά driver για ήχο, σταμάτησε να λειτουργεί το touchpad, και αργεί λίγο περισσότερο...

Δημοσ.

Επειδή έτσι κι αλλιώς πήγαινα για format, είπα να δοκιμάσω τα 10 για να συνηθίσω. Όλα καλά, αναγνωρίζουν τα πάντα κλπ άλλα δεν μου ανοίγει με την καμιά στο store. Βγάζει αρχικά ότι πρέπει να γίνει Update και όταν πατάω update now μου βγάζει ένα μήνυμα "That's embaresing" κλπ. Πρέπει να γίνει κάποιο update από αλλού ή έχει γενικώς θέμα?

Δημοσ.

Και στις 2 περιπτωσεις πιστεψε με θα τρεχει καλυτερα το μηχανημα με τα δεκαρια...

Έχω 8.1 64 bit.Ψάχνοντας στο google είδα ότι τα 8-8.1 είναι 1 κλικ πιο γρήγορα αν και τα συγκεκριμένα τεστ είχαν γίνει Νοέμβριο,Δεκέμβριο.Υποθέτω πως μέχρι τώρα θα έχει γίνει ένα Optimization.Μακάρι τελικά να αποδειχθούν πιο ελαφρά/γρήγορα από τα 8.

Δημοσ.

Ρε παίδες μια ερώτηση.. Πήγα να κατεβάσω το τελευταίο update αλλά επειδή η Forthnet #!@#!@#$ πήγε μέχρι το 2% και έφαγα disconnect και οταν τελικά κατάφερα να συνδεθώ ξανά δεν κουνούσε βήμα πάνω από το δύο.. Ούτε με reboot έχω καταφέρει κάτι.. καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Ρε παίδες μια ερώτηση.. Πήγα να κατεβάσω το τελευταίο update αλλά επειδή η Forthnet #!@#!@#$ πήγε μέχρι το 2% και έφαγα disconnect και οταν τελικά κατάφερα να συνδεθώ ξανά δεν κουνούσε βήμα πάνω από το δύο.. Ούτε με reboot έχω καταφέρει κάτι.. καμιά ιδέα?

Αν θες μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ σε iso, είναι το 10041.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso-update-1503

Δημοσ.

με τους drivers τι κανετε? αφήνετε αυτούς που βρίσκουν μόνα τους τα windows ή δοκιμαζετε αυτούς για 8.1?

Δημοσ.

Αναβαθμισαμε μαζι με εναν φιλο μου στο τελευταιο build και ξαφνικα μας απεγκατεστησε τους drivers για τον ηχο παει να τους κανει install απο το windows update αλλα δεν γινεται τιποτα ξερει κανεις καποια λυση?

Δημοσ.

Δεν μπορω να κανω update σε καινουρια builds απο 9926. Εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα;

Αυτο γινεται συνεχεια.

post-249668-0-60020900-1428427099_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...