kpav Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Kατά την γνώμη μου(ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ) τα 8.1 είναι ότι καλύτερο έβγαλε η micro 2
pigeon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μην βιάζεστε να κρίνετε το λειτουργικό από τώρα, ούτε καν η consumer preview δεν βγήκε. Ακριβώς. Ολα τα build αυτή τη στιγμή είναι τέρμα φίσκα στο debug code και τις telemetry διεργασίες. Εμπειρικά και μπακάλικα να πω αν τώρα τα 10άρια είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορα με τα 8άρια, τότε σε release build θα πάρουν ένα 20% πάνω σε ταχύτητα. (αν και η λέξη "γρήγορος" στα pc έχει να κάνει με πολλά και διάφορα, δεν μετριέται με το ζύγι). 1
makiskous Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ακριβώς. Ολα τα build αυτή τη στιγμή είναι τέρμα φίσκα στο debug code και τις telemetry διεργασίες. Εμπειρικά και μπακάλικα να πω αν τώρα τα 10άρια είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορα με τα 8άρια, τότε σε release build θα πάρουν ένα 20% πάνω σε ταχύτητα. (αν και η λέξη "γρήγορος" στα pc έχει να κάνει με πολλά και διάφορα, δεν μετριέται με το ζύγι). Ναι συμφωνω..Μπακαλικη ηταν και δικη μου αξιολογηση, ετσι για μια πρωτη ιδεα σχετικα με τα preview κυριως για το interface.. Η συγκριση της ταχυτητας προεκυψε (κατ'εμε παντα) αφου ηταν καθαρη dual boot εγκατασταση των δυο λειτουργικων στο ιδιο μηχανημα, με ιδιους drivers και τις ιδιες λιγοστες εφαρμογες.. Αλλα οπως ειπαν και οι προλαλλησαντες, ειναι νωρις ακομα για ασφαλη συμπερασματα..
RTW4ever Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Έβαλα και εγώ την 9926 στο Virtual Box. Δυστυχώς απογοητεύτηκα πλήρως. Εξηγώ ότι δεν την παλεύω με τίποτα με το metro, το θεωρώ εμετικό, όπως επίσης και όλη αυτή την flat σχεδίαση, που έφερε στο προσκήνιο η MS με τα 8άρια και το Office 2013 (άλλο εμετικό περιβάλλον αυτό), και δυστυχώς ακολουθούν αργά ή γρήγορα και άλλοι software devs. Εμένα μου αρέσουν τα χρώματα, οι γυαλάδες, τα εύκολα διακριτά εικονίδια, και το interface που απευθύνεται αποκλειστικά, μα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, σε desktop χρήση. Σιχαίνομαι το metro και όλα αυτά τα ταμπλετοειδή περιβάλλοντα, με τα επίπεδα και μονόχρωμα εικονίδια και τετράγωνα, λες και είμαστε σε εποχή Windows 3.1. Στα 10άρια λοιπόν, έφεραν μεν start menu, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια πιο μικρή start screen. Εγώ δεν θέλω αυτό, θέλω start menu όπως των 7!! Και άντε και βάζουμε το classic shell και ξεπερνάμε το metro εκεί, μπορεί κανείς να μου πει σε τι εξυπηρετεί να έχουμε ΔΥΟ πίνακες ελέγχου, με τις μισές ρυθμίσεις να είναι στον παλιό, all time classic και θαυμάσιο control panel, και τις άλλες μισές να έχουν μετακομίσει στο "νέο" PC Settings; Δηλαδή τι πίνουν εκεί στην MS; Οι μισές ρυθμίσεις δικτύου είναι στο Control Panel και οι άλλες μισές στο metro designed, μονόχρωμο και αηδιαστικό PC Settings! Αντί να μειώσουν ή και να εξαφανίσουν το "modern UI", το επεκτείνουν ακόμα περισσότερο! Και από εικαστικής πλευράς, όλα τα νέα εικονίδια τα βρίσκω φτωχά και άσχημα. Που πήγαν οι 3d σχεδιασμοί, το χρώμα, η ζωντάνια; Πλήρης απογοήτευση, και εκτός από το PC που έχω για να παίζω και κανά παιχνίδι και αναγκαστικά θα χρειαστούμε το DX12, σε όλα τα άλλα PC μου και σε όλους τους γνωστούς μου θα εξακολουθώ να προτιμώ και να συνιστώ τα 7άρια, μέχρι η MS να αποφασίσει να πετάξει επιτέλους αυτό το ταμπλετοειδές τρισάθλιο metro design. Αλλιώς, αν το απλώσει παντού, θα κοιτάξω και το λίνουξ, με το οποίο έχω ασχοληθεί αρκετά στο παρελθόν. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Upcoming Windows 10 desktop build to include improved Task View behavior
overpower Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κανενας που να παιζει bf4, ας μου πει λιγο ποσα gb ram εχει ελευθερα. Εμενα απο τα 8 εχει μονο 1,2 οταν εχω ανοιχτο το παιχνιδι και με alt tab για να κανω κατι στο browser ή για να βαλω μουσικη κολλαει υπερβολικα για λιγο. Αν σε καποιον αλλο απο τα 8 εχει ελευθερα πχ τα 3 ή απο τα 16 εχει ελευθερα τα 11, τοτε παει κατι λαθος και ισως χρειαστει reinstall το ιδιο το παιχνιδι.
overpower Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Να μετατρεπω συνεχεια τους υποτιτλους σε utf-8 δεν ειναι λυση. Εχω δοκιμασει το mega codec pack με το mpc, αλλα δεν λειτουργησε για πρωτη φορα. Τι μπορω να δοκιμασω?
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 [Leak] Windows 10 Build 10036 Με ψήνει να τα βάλω ως main OS αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι stable.
Bspus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Να μετατρεπω συνεχεια τους υποτιτλους σε utf-8 δεν ειναι λυση. Εχω δοκιμασει το mega codec pack με το mpc, αλλα δεν λειτουργησε για πρωτη φορα. Τι μπορω να δοκιμασω? Αν δεν σου δουλευουν οι ελληνικοι υποτιτλοι πρεπει να αλλαξεις το locale των windows σε greek, ωστε να ξερει να χρησιμοποιοει την ελληνικη εκδοση ascii. Δεν εχει να κανει με τα windows 10 αυτο αλλα με την εκδοση της γλωσσας που εγκαθιστας. Στις ελληνικες εκδοσεις φυσικα ειναι προ ρυθμισμενο ετσι
tolisk99 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ξέρουμε αν τα Windows 10 οταν βγουν, (δωρεαν) θα έρθουν ως update (όπως έγινε με τα 8 σε 8.1) ή αν θα χρειαστεί να κάνουμε format και να τα περάσουμε?
SavvasMetallica Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Αν εχω βαλει την εκδοση windows 10 pro technical preview build 9926 θα μπορω να κανω update στην τελικη εκδοση των windows 10?
lepaterious Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αν εχω βαλει την εκδοση windows 10 pro technical preview build 9926 θα μπορω να κανω update στην τελικη εκδοση των windows 10? Θεωρητικα γινεται αν βαλεις κλειδι που ειναι απο 7 η 8.
overpower Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αν δεν σου δουλευουν οι ελληνικοι υποτιτλοι πρεπει να αλλαξεις το locale των windows σε greek, ωστε να ξερει να χρησιμοποιοει την ελληνικη εκδοση ascii. Δεν εχει να κανει με τα windows 10 αυτο αλλα με την εκδοση της γλωσσας που εγκαθιστας. Στις ελληνικες εκδοσεις φυσικα ειναι προ ρυθμισμενο ετσι Και πως το κανω αυτο?
Bspus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Και πως το κανω αυτο? control panel - region - administrative tab
wantone Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 παιδες, εχω ένα λαπτοπ Σονυ του 2008 με Core Duo T7250 & 3 GB RAM. Τρεχει πολύ καλα τα 7αρια και σκέφτομαι τωρα που θα δωσουν τα 10αρια δωρεαν αν θα πρεπει να το αναβαθμισω; Θα χασει σε ταχυτητα; Τι λετε; Επισης εχω άλλο λαπτοπ με i3-3110M που τρεχει πολύ καλα τα 8.1.Θα χασω αν του περασω τα 10αρια; Να προσθεσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα 8.1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις