Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 δεν νομίζω,τουλαχιστον κράτα το save αν και νομιζω οτι το steam εχει cloud saving στο συγκεκριμένο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εγω ενα lol παιζω.... τοσκιζα στα 7, μετα στα 8 και τωρα στα 10 μια χαρα σκιζεται και εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Να κανω και γω μια ερωτηση. Ειμαι με 8.1 αυτη τη στιγμη και λεω να βαλω τα 10. Ξερει κανεις αμα τα παιχνιδια γενικα θα εχουν κανενα θεμα ασυμβατοτητας? crysis 3, farcry4 metro, gra v,cod τα 2 τελευταία και pes2015 (όλα δωράκια) παίζουν τέλεια και έχουν τερματιστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εχω το ιδιο προβλημα. http://answers.microsoft.com/el-gr/windows/forum/windows_10-start/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF/13967151-a65f-4bbc-bdea-26959ea809de?auth=1 Ο φακελος startup ειναι αδειος και σε μενα.Δεν εχει μεσα συντομευσεις για να σβησω και ομως ανοιγει αυτοματα η εξερευνηση αρχειων κατα την εναρξη.Υπαρχει τροπος να το διορθωσω? Συγνωμη αν εχει απαντηθει στο παρελθον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Προχωρησα σε αναβαθμιση. Νομιζω ο υπολογιστης ειναι πιο αργος τωρα !! Δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpera_x Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Στην αρχή τα 10 θέλουν χρόνο και πολλές επανεκκινήσεις για να στρώσουν. Μετά κανά 2 μέρες στρώνουν και είναι πολύ γρήγορα. Ένα clean install χρήσιμο είναι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Στην αρχή τα 10 θέλουν χρόνο και πολλές επανεκκινήσεις για να στρώσουν. Μετά κανά 2 μέρες στρώνουν και είναι πολύ γρήγορα. Ένα clean install χρήσιμο είναι πάντως. Αυτο σκεφτομουν τωρα. Μηπως ηταν καλυτερα να κανω φορματ και μετα να περασω windows 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpera_x Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Από τη στιγμή που έκανες online την αναβάθμιση και την ενεργοποίηση των 10, τα κατοχύρωσες σε περίπτωση clean installation. Αυτο σκεφτομουν τωρα. Μηπως ηταν καλυτερα να κανω φορματ και μετα να περασω windows 10. Θα το κάνεις το clean install αλλά και πάλι το χρόνο θα τον θέλει μετά. Και πάλι θα στρώσει μετά κανά 2 μέρες. Όλες οι νέες εγκαταστάσεις λίγο πολύ θέλουν χρόνο να κάτσουν καλά. Αλλά το clean install εσύ θα το κάνεις για να απαλλαγείς κι από τα σκουπίδια των Windows 7/8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Την πιο στρωτή λειτουργία πάντως την είδα μετά απο clean install, αφου ενεργοποίησα πλήρως το uefi, χωρίς το legacy compatibility (bios) ενεργοποιημένο. Ετσι υποχρεώνεις τα W10 να φορμάρουν τον hdd/ssd σε GPT αντι για MBR πριν την εγκατάσταση. Η διαφορά στο ήδη γρήγορο start-up/shutdown ήταν εμφανής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αν αυτό το πρόβλημα που θα αναφέρω είναι των windows 10, του browser (mozila firefox) ή των drivers της κάρτας γραφικών, όταν μπαίνει η οθόνη σε αναμονή και υπάρχει ανοιχτό παραθυρο στον firefox μόλις κουνάω το ποντίκι για να ανοίξει το παράθυρο του firefox δεν αποκρίνεται και δημιουργείτε μια σύγχυση χάνονται όλα τα σχήματα και τα χρώματα και αναγκαστικά κλείνω το παράθυρο μόνο με δεξί κλίκ στο εικονίδιο του firefox με ''κλείσιμο παραθύρου'' το νέο παράθυρο που ανοίγιω δεν έχει κάποιο πρόβλημα εκτός κι αν αφήσω πάλι σε αναμονή τον υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τόσο καιρό έχω bitdefender στα windows 10, και είχα την εντύπωση ότι ο windows defender είχε απενεργοποιηθεί αυτόματα. Σήμερα όμως μετά από restart λόγω windows update, μου ζήτησε να κάνει quick scan! Τι φάση? Έτσι υποτίθεται πως πρέπει να είναι, ή να το απενεργοποιήσω τελείως? edit: μετά από ένα restart απενεργοποιήθηκε μόνο του. Ίσως στιγμίαια να μην "είδε" το bitdefender... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2015 από l3ft3r1s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εγω εχω ενα αλλο θεμα(νομιζω). Οταν ανοιγω το pc οκ φορτωνει γρηγορα. Φτανω στην login screen, βαζω τον κωδικο μου και μολις πατησω enter αργει αρκετα να "φορτωσει" και να μπει στα windows. Μιλαω για 10-15 δευτερολεπτα. Συμβαινει σε ολους η παιζει τιποτα αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostandinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα , θελω να σας ρωτησω πως αλλαζω το μεγεθος των γραμματων στο CMD ? (γραμμη εντολων ? ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εγω εχω ενα αλλο θεμα(νομιζω). Οταν ανοιγω το pc οκ φορτωνει γρηγορα. Φτανω στην login screen, βαζω τον κωδικο μου και μολις πατησω enter αργει αρκετα να "φορτωσει" και να μπει στα windows. Μιλαω για 10-15 δευτερολεπτα. Συμβαινει σε ολους η παιζει τιποτα αλλο? Πολλά services και προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση, τρέχουν ουσιαστικά μετά το login. Επομένως, αναλόγως με τι / πόσο το έχεις φορτώσει, δεν είναι απίθανο το σενάριο που λες. Καλησπερα , θελω να σας ρωτησω πως αλλαζω το μεγεθος των γραμματων στο CMD ? (γραμμη εντολων ? ) . Δεξί κλικ - properties - font. Το δεξι κλικ πανω πανω, εκει που γραφει command prompt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Το πρωί έκανα επιτέλους το update από 8.1 σε 10...Βλέπω όμως 2 κολλήματα ήδη (λογικά κάπου θα έχει αναφερθεί μέσα στις 182 σελίδες) 1.Στην επιφάνεια εργασίας σε κάποιες συντομεύσεις το δεξί κλικ ανοίγει αμέσως και σε κάποια αργεί χαρακτηριστικά.(Θα μπορούσε να φταίει κάτι άλλο πέρα από τα 10αρια?) 2.Σε κάποιες συντομεύσεις δεν δείχνει εικόνα π.χ του steam.Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις