overpower Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ειδες καμια βελτιωση στα fps ingame/benchmarks? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ^^^ καλή ερώτηση, ενδιαφέρει πολύ κόσμο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsdhrw Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Για τα Windows 10, αν το κάνουν αυτό, είναι ένα ακραίο φακέλωμα που θα σημάνει το τέλος της μυστικότητάς μας. http://www.theverge.com/2015/2/16/8047427/microsoft-windows-10-fido-password-killer-biometric Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι το λες αυτο? Δεν ειπε κανεις οτι θα ανεβαζουν τα δακτυλικα σου αποτυπωματα και τα eye scans καπου για εξακριβωση. Ολο το συστημα μπορει αν δουλευει τοπικα ωστε απλως να σε γλυτωσει απο τον κοπο του να πληκτρολογεις password. Και εννοειται οτι δεν θα ειναι υποχρεωτικο, οποτε που το προβλημα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ειδες καμια βελτιωση στα fps ingame/benchmarks? Δεν έχω τα Win10 οπότε δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μολις κατεβασα και εγω για amd ;7900 series και realtek drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsdhrw Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι το λες αυτο? Δεν ειπε κανεις οτι θα ανεβαζουν τα δακτυλικα σου αποτυπωματα και τα eye scans καπου για εξακριβωση. Ολο το συστημα μπορει αν δουλευει τοπικα ωστε απλως να σε γλυτωσει απο τον κοπο του να πληκτρολογεις password. Και εννοειται οτι δεν θα ειναι υποχρεωτικο, οποτε που το προβλημα? Εξακρίβωση ξέρω ότι δε θα κάνουν. Απλά εγώ δε συναινώ να δίνω τέτοιες υπερευαίσθητες πληροφορίες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να περιμένω κάποια δεύτερα παραπάνω πληκτρολογώντας τον κωδικό απ'τη στιγμή που έχω μυστικότητα. Για το υποχρεωτικό δεν γνωρίζω τι θα γίνει επειδή πολλά site το ονομάζουν αυτό password killing, άλλα και έτσι όπως τα λένε, μάλλον για εκεί το πάνε. Δε γνωρίζω ακριβώς. Googleάροντας βρήκα διάφορα άρθρα περί του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Κλασικό: Γνώμες σχετικά με την ιδιωτικότητα στο Internet. οποτε που το προβλημα? πάρτι πούπερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Τα 10 βγηκαν νωρις γιατι τα 8 απετυχαν, αυτο δειχνουν οι πωλησεις του λειτουργικου, αν ηταν τοσο καλο και λειτουργικο συστημα η πλεοψηφια των χρηστων θα ειχε περασει στην αναβαθμιση, αλλα ακομα και οσοι τα εβαλαν μετα γυρισαν πισω στα 7 και στα vista. Vista? Σοβαρα? Δηλαδη τι αξιοζηλευτο εχουν τα Vista? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Για τα Windows 10, αν το κάνουν αυτό, είναι ένα ακραίο φακέλωμα που θα σημάνει το τέλος της μυστικότητάς μας. http://www.theverge.com/2015/2/16/8047427/microsoft-windows-10-fido-password-killer-biometric Δεν θα ειναι αναγκαστικο, αν ηταν αυτο θα σημαινε οτι ολοι οι χρηστες που δεν εχουν οθονη αφης θα επρεπε να αγορασουν οθονη αφης ή καποιο αλλο μηχανημα για αυτην την χρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Microsoft confirms that Spartan will be in the next Windows 10 preview release Windows 10 Pro TP Build 10022 - Search on the Taskbar Properties Windows 10 Pro TP Build 10022 - New Desktop and More Virtual desktops ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiskous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Σε οσους αρεσαν τα 8.1 θα αρεσουν και αυτα.. Παρομοιο περιβαλλον, χρησιμο το notification, ετσι κι ετσι το start menu, περιορισμενες οι δυνατοτητες της Cortana αν και σαν αποκριση ειναι πολυ καλη (καλυτερη απο το speech recognition). Σαν ταχυτητα του λειτουργικου δεν μπορω να πω οτι ειδα καμια τρομερη βελτιωση σε σχεση με τα 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Προτεινω να περιμενουμε την τελικη εκδοση για να βγαλουμε οποιασδηποτε μορφης συμπερασματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μην βιάζεστε να κρίνετε το λειτουργικό από τώρα, ούτε καν η consumer preview δεν βγήκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Σαν ταχυτητα του λειτουργικου δεν μπορω να πω οτι ειδα καμια τρομερη βελτιωση σε σχεση με τα 8.1 Κοιτα, ακομα και αν οντως τελικα υπαρχει βελτιωση, αυτη η "αλλοκοτη" περιοδος οπου καθε νεα εκδοση windows θα ειναι πιο γρηγορη απο την προηγουμενη δεν μπορει να κρατησει για παντα. Οποτε ας μην ειναι αναμενομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις