Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Περίμενε λίγο να δεις αν θα ανοίξει. Αν η καρτα έχει οδηγούς για 8-8.1 δοκίμασε να βάλεις αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezoss Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Να κάνω μια ερώτηση? Σέταρα στην εφαρμογή mail στα windows 10 το gmail Μου. Όταν σκάνε Notifications και το subject των mail είναι στα Ελληνικά τότε φαίνονται κινέζικα τα γράμματα. Στα region settings είναι όλα greece - greek. Είναι bug της εφαρμογής? Ή μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση? Ξέρει κανείς...? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Περίμενε λίγο να δεις αν θα ανοίξει. Αν η καρτα έχει οδηγούς για 8-8.1 δοκίμασε να βάλεις αυτούς. το θεμα ειναι πως θα τους βαλω αφου δε βλεπω τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν ανοιγει, τοτε φορματ με 7 ή 8 και περιμενεις η εταιρια της καρτας να βγαλει οδηγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 178 σελίδες... πολλές! Και έχω χάσει και επεισόδια! υπάρχει τρόπος να αποκτήσει κάποιος αυθεντικά τα 10άρια, ενώ έχει 8.1 από θείο; σε ποιά σελίδα από τις 178 θα το βρω; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 178 σελίδες... πολλές! Και έχω χάσει και επεισόδια! υπάρχει τρόπος να αποκτήσει κάποιος αυθεντικά τα 10άρια, ενώ έχει 8.1 από θείο; σε ποιά σελίδα από τις 178 θα το βρω; Ευχαριστώ Ναι, αγοράζοντάς τα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 από την προσωπική μου εμπειρία με τα 10 προκύπτει ότι όποιος θέλει να τα βάλει με clean install ας κάνει φορματ ας περάσει τα 8 ας τα σετάρει να βάλει ότι πρόγραμμα χρειάζεται ότι drivers κλπ και μετά ας κάνει το upgrade σε 10 είναι ο πιο σίγουρος τρόπος ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με activation, drivers κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 178 σελίδες... πολλές! Και έχω χάσει και επεισόδια! υπάρχει τρόπος να αποκτήσει κάποιος αυθεντικά τα 10άρια, ενώ έχει 8.1 από θείο; σε ποιά σελίδα από τις 178 θα το βρω; Ευχαριστώ Αμα εχει τα 8.1 απο θειο , μπορει να βαλει και τα 10 απο το θειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 από την προσωπική μου εμπειρία με τα 10 προκύπτει ότι όποιος θέλει να τα βάλει με clean install ας κάνει φορματ ας περάσει τα 8 ας τα σετάρει να βάλει ότι πρόγραμμα χρειάζεται ότι drivers κλπ και μετά ας κάνει το upgrade σε 10 είναι ο πιο σίγουρος τρόπος ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με activation, drivers κλπ Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να κάνει upgrade στα 10 και μετά clean install τα 10 με το dvd/usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αμα εχει τα 8.1 απο θειο , μπορει να βαλει και τα 10 απο το θειο Σιγουρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Τωρα που περασαν λιγοι μηνες και υποθετω θα εχει φτιαχτει και κανα bug, εχω desktop 6ετιας με 7αρια απο θειο και laptop 3ετιας με 8.1 original Αξιζει να κανω καποιο απο τα 2 upgrade σε 10? Το desktop χρησιμοποιω πιο πολυ και τα εχω καταβολευτει τα 7αρια, αλλα υποτιθεται με το upgrade τα 10 θα ηταν μονιμα Το laptop το εχω σαν media center στο δωματιο περισσοτερο και τα 8.1 δεν τα γουσταρω, αλλα α. ειναι γνησια β. κουτσα στραβα τα 2-3 πραγματα που θελω το Laptop εμαθα να τα κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos3924 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Έχω γνήσιο κλειδί Windows 10, δεν θυμάμαι ποιά έκδοση ακριβώς. Από πού μπορώ να κατεβάσω το iso (για να το περάσω σε στικακι) για να κάνω εγκατάσταση σε νέο δίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Έχω γνήσιο κλειδί Windows 10, δεν θυμάμαι ποιά έκδοση ακριβώς. Από πού μπορώ να κατεβάσω το iso (για να το περάσω σε στικακι) για να κάνω εγκατάσταση σε νέο δίσκο; κατεβασε απο εδω την εφαρμογη https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos3924 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 κατεβασε απο εδω την εφαρμογη https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Αυτό αφορά καινούργια εγκατάσταση, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις