Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Περίεργο, εμένα ούτε που κουνάνε απτη θέση τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τα πιο ενοχλητικά bugs για μένα έχουν να κάνουν με το start menu και το search (που άλλοτε λειτουργεί και άλλοτε χωρίς λόγο όχι - όπως του καπνίσει) και με το windows update που ενίοτε έχει παρόμοια συμπεριφορά (μένει χωρίς να κάνει κάτι με animated τελείες να πηγαίνουν από αριστερά στα δεξιά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Περίεργο, εμένα ούτε που κουνάνε απτη θέση τους. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Και σε μένα δεν κουνιόντουσαν μέχρι χθες, όπως και σε όλους. Μπορεί να σου συμβεί, μπορεί όχι. Από τη στιγμή, όμως, που ήδη εμφανίζεται σε ένα σημαντικό αριθμό χρηστών, υπάρχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 τον τελευταιο καιρό τρεχει μια διεργασία "Reminders WinRT OOP Server", αν και την cortana την έχω απενεργοποιημένη, τρεχει και σε άλλους; Ειμαι λίγο ψειρας με τις διεργασίες και θελω να τρέχουν μόνο τα απαραίτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες πήρα την απόφαση και τα εγκατέστησα κι εγώ, είχα πριν τα 7. Στον υπολογιστή μου είχα δύο dvd-r το πρώτο είχε από την αρχή προβλήματα και δούλευα συνήθως το δεύτερο. Μετά την εγκατάσταση το δεύτερο δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου, ενώ όταν δοκίμασα ένα εξωτερικό το αναγνώρισε. Όταν έκανα έλεγχο για νέες συσκευές, μου έγραψαν τα windows ότι για την ώρα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, και έτσι δουλεύω με το dvdr που έχει προβλήματα. Τι άλλος τρόπος υπάρχει για να δει την δεύτερη συσκευή, έστω και αν δεν αναγνωρίζει την πρώτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 τον τελευταιο καιρό τρεχει μια διεργασία "Reminders WinRT OOP Server", αν και την cortana την έχω απενεργοποιημένη, τρεχει και σε άλλους; Ειμαι λίγο ψειρας με τις διεργασίες και θελω να τρέχουν μόνο τα απαραίτητα Μου κινησε την περιεργια το ποστ και τσεκαρα. Δεν τρεχει. Enterprise x64 εδω. Ισως να ειναι κατι αλλο, που σε οδηγει το ανοιγμα θεσης αρχειου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μαγκες μια ερωτηση Ισχυει οτι τα windows 10 αποτρεπουν την εγκατασταση παιχνιδιων απο τον "θειο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι... Και συ πού το ξέρεις; Ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω γνησιο αγορασμενο κλειδι για windows 8 home (τα πρωτα) και windows 7 professional. κλειδι για 8.1 δεν εχω Θελω να κανω clean install εγκατασταση των 10 σε σκληρο δισκο χωρις να upgrade απο 7 η 8 Κατεβασα win 10 home και εβαλα το κλειδι των win 8 αλλα δεν το πηρε. Μηπως ξερει καποιος την διαδικασια να με καθοδηγησει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrkain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 πως μπορουμε να βαλουμε τα windows 10 σε Safe Mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 πως μπορουμε να βαλουμε τα windows 10 σε Safe Mode Δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω γνησιο αγορασμενο κλειδι για windows 8 home (τα πρωτα) και windows 7 professional. κλειδι για 8.1 δεν εχω Θελω να κανω clean install εγκατασταση των 10 σε σκληρο δισκο χωρις να upgrade απο 7 η 8 Κατεβασα win 10 home και εβαλα το κλειδι των win 8 αλλα δεν το πηρε. Μηπως ξερει καποιος την διαδικασια να με καθοδηγησει; Υποχρεωτικά πρώτα update στα 7ρια ή 8ρια που έχεις και αφού ενεργοποιηθούν τα 10ρια, τότε και μόνο τότε μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση τα 10ρια στο ίδιο μηχάνημα, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις κανένα κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση Κριλερμαν Δηλαδη πρεπει να ειμαι σε 10αρια. Μετα εγω ομως θελω να κανω φορματ για να κανω καθαρη εγκατασταση το product key που θα το βρω; Θα μου το δωσουν τα windows 10 οταν κανω upgrade? Το παιρνω βρισκω απο καπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση Κριλερμαν Δηλαδη πρεπει να ειμαι σε 10αρια. Μετα εγω ομως θελω να κανω φορματ για να κανω καθαρη εγκατασταση το product key που θα το βρω; Θα μου το δωσουν τα windows 10 οταν κανω upgrade? Το παιρνω βρισκω απο καπου; Ακριβώς από πάνω το γράφει, στο 2ο screenshot (ίσως δεν τα είδες γιατί τα πρόσθεσα μετά). Δε χρειάζεσαι κλειδί για την καθαρή εγκατάσταση, αν προηγουμένως έχεις κάνει free upgrade σε windows 10 και έχουν φυσικά ενεργοποιηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις