Luxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια οσοι καναμε Upgrade απο windows 8, εχουν μεινει καποια αρχεια απο τα παλια windows. Αυτα θα σβηστουν αυτοματως καποια στιγμη; Ειναι μερικα gb τζαμπα χωρος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Θα σβηστούν λογικά μετά από 30 μέρες από το upgrade. Αν θες να τα σβήσεις οπωσδήποτε, δεξί κλικ στον C, ιδιότητες και πατάς εκκαθάριση δίσκου. Επιλέγεις να σβήσεις τα αρχεία από προηγούμενες εγκαταστάσεις των windows ή κάπως έτσι και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα καποια λυση για το privacy βρηκαμε; Τα updates να τα αφησω να γινονται κανονικα ολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valandis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα γιατί δεν μου έρχεται η αναβάθμιση σε Windows 10 ; Περιμένω πολύ καιρό σε δύο συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ήμουν στα win8.1 του θείου και μετά πήγα στα win10 από το windows tool και παραδόξως μου έγιναν activated,τώρα έλεγα να κάνω φορματ διότι έχω να κάνω καιρό,πήγα να κάνω το φορματ κατεβαζοντας τα win10 από το tool σε USB...και στα βήματα για το φορματ μου έβγαλε να βάλω το product key σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε..?? Αφού δεν το είχαμε ποτε αυτό το key....!!!?? Δεν βάζεις κλειδί θα ενεργοποιηθούν από την ΜS αυτόματα. Το κλειδί μόνο το βάζεις αν έχεις αγοράσει Win 10 key. Εμένα γιατί δεν μου έρχεται η αναβάθμιση σε Windows 10 ; Περιμένω πολύ καιρό σε δύο συσκευές. Κάντο χειροκίνητα από την Microsoft με το Tool της. Επέλεξε σωστά x64 ή x86, γλώσσα και home/pro (pro αν είχες ultimate π.χ.) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpera_x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τελικα καποια λυση για το privacy βρηκαμε; Τα updates να τα αφησω να γινονται κανονικα ολα; Δεν υπάρχει θέμα privacy. Εδώ γίνεται ο χαμός στα smartphones του καθενός και ψειρίσαμε o καθένας τη μαϊμού στο PC. ...διυλίζουμε τον κώνωπα (PC) και καταπίνουμε την κάμηλον (smartphones) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2015 από xpera_x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Bootable emergency disk, φτιαχνουμε απο τα windows 10, και πως το κανουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν βάζεις κλειδί θα ενεργοποιηθούν από την ΜS αυτόματα. Το κλειδί μόνο το βάζεις αν έχεις αγοράσει Win 10 key. Κάντο χειροκίνητα από την Microsoft με το Tool της. Επέλεξε σωστά x64 ή x86, γλώσσα και home/pro (pro αν είχες ultimate π.χ.) Ευχαριστώ....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα σήμερα επιτέλους την αναβάθμιση από τα win 7 pro στα αντίστοιχα 10.Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι το εξής:συνδέομαι κατά την εκκίνηση του λειτουργικού με τον παλιό τοπικό λογαριασμό που είχα και μεταφέρθηκε αυτόματα.Όταν όμως πηγαίνω να κάνω log in με λογαριασμό της microsoft, πχ στο store για να κατεβάσω κάτι, εμφανίζεται το πρώτο παράθυρο που λέει πάτα εδώ για να συνδεθείς με ένα λογαριασμό της ms, πατώντας όμως στο παράθυρο αυτό, το επόμενο παράθυρο, όπου πρέπει να βάλω τα στοιχεία του λογαριασμού, εξαφανίζεται αστραπιαία.Δε μπορώ δηλαδή πουθενά να συνδεθώ με λογαριασμό τους και χάνω έτσι τις online λειτουργίες.Έψαξα και βρήκα ότι εμφανίζεται σχετικά συχνά για άγνωστο λόγο το φαινόμενο αυτό και για να το λύσεις θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν άλλο λογαριασμό μέσα από τα 10ρια και να συνδέεσαι από εκεί.Το έκανα μεν, αλλά με αυτόν τον καινούριο λογαριασμό έχω το πρόβλημα ότι τα παλιά προγράμματα που είχα περασμένα από τα 7ρια δεν εμφανίζονται όλα στην επιφάνεια εργασίας μου, θέλει σετάρισμα στις ρυθμίσεις από την αρχή κλπ.Και εντάξει αυτό δε με πειράζει τόσο, μία φορά θα το κάνω και τέρμα.Επειδή είναι όμως ο υπολογιστής της δουλειάς και έχει εφαρμογές γραφείου από ελληνικές εταιρείες που τέλοσπάντων ένα θέμα το έχουν με την τεχνική εξυπηρέτηση, θα πρέπει να τις ενεργοποιήσω και πάλι τηλεφωνικά με κωδικούς και τέτοιες ιστορίες και σε αυτόν το λογαριασμό επειδή δεν τις βλέπει ενεργές όπως σε αυτόν που μετέφερα από τα 7. Το ερώτημα είναι το εξής, έχει μήπως παρ' ελπίδα κανείς υπόψη του κάποιον τρόπο όπου θα μπορούσα στον νέο λογαριασμό που έφτιαξα να περάσω όλα τα δεδομένα από τον παλιό για να μην υπάρχει άλλη διαφορά παρά μόνο στο ότι στον έναν θα μπορώ ναα μπω online ενώ στον άλλο όχι;Είναι τεχνικά δηλαδή δυνατό πιστεύετε κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisfilitsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα όταν κάνετε εγκατάσταση τα 10αρια τους κάνετε back up και εάν ναι ποσό χώρο σας πήρε για να ξέρω τι μέγεθος στικάκι να πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα έχω τα win 10 pro υπάρχει κάποιος τρόπος στα windows update να σταματήσω κάποιες συγκεκριμένες ενημέρωσης να μην μπαίνουν αυτόματα αλλα να επιλέγω εγώ πειές θα κατεβάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα έχω τα win 10 pro υπάρχει κάποιος τρόπος στα windows update να σταματήσω κάποιες συγκεκριμένες ενημέρωσης να μην μπαίνουν αυτόματα αλλα να επιλέγω εγώ πειές θα κατεβάσω? http://www.howtogeek.com/223864/how-to-uninstall-and-block-updates-and-drivers-on-windows-10/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 μετα απο την εγκατασταση win10 δεν μπαινει το pc σε αναστολη λειτουργιας, γνωριζει κανεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.howtogeek.com/223864/how-to-uninstall-and-block-updates-and-drivers-on-windows-10/ καλησπέρα και πάλι φιλε μου να ρωτήσω κάτι για να καταλάβω πρέπει πρώτα να κατεβει το update και μετά να το σβήσω και να το μπλοκάρω με αυτό το εργαλείο? υπάρχει τρόπος από τα win 10 προ να κάνει μονο έλεγχο για ενημέρωσης αλλα να μην κατεβάζει τίποτα? και μετά να κάνω μπλόκ από το εργαλείο αυτό και να κατεβαίνουν οι υπόλοιπες ενημέρωσης γίνετε κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδια, ξερει κανεις γιατι στα Windows Enterprise δεν υπαρχει το App store; Αν τρεξω: wsreset.exe μου βγαζει: you'll need a new app to open this ms-windows-store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις