Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε W8.1 PRO με φοιτητική άδεια, δλδ που αργά ή γρήγορα λήγει, η αναβάθμιση σε W10 θα είναι μόνιμη ή όχι ?

(Ρωτάω γιατί εδώ γίνεται μόνιμη η άδεια με W7-8 δώρο από τους θειους...) 

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Το γράφει στο Dreamspark ότι τα προϊόντα που έχεις activated λήγουν με το που σταματήσει η πρόσβασή σου σε αυτό?

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια αυτό δε το είχα κοιτάξει.

Είδα ότι δεν είναι μόνιμα ενεργοποιημένα και λήγουνε κάποια στιγμή το 2016 μέσω cmd slmgr -xpr

Κλειδί μέσω ΕΑΠ είναι

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο σταθερό και σε ένα laptop που έχω upgraded σε Win10 από Win8.1 και Win7 keys αντίστοιχα, που μου έδωσε ξάδερφος από το Dreamspark του, γράφει Perma Activated με το slmgr -xpr...

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο ThReSh. Permanent Activation κι ως Retail είναι.

Τα μπέρδεψα γιατί στην αρχή είχα κλειδί από KMS Client Setup Keys που δίνει η MS.

Sorry κι ευχαριστώ... θα χα μείνει ακόμα με την βεβαιότητα ότι λήγουνε!

• Super Moderators
Δημοσ.

Np ρε συ, δεν ήμουν κι εγώ σίγουρος τι παίζει με το Dreamspark ούτε γνώριζα την συγκεκριμένη εντολή :)

Δημοσ.

Εχει βγει μια εκδοση Multiple edition  που εχει τα Home και τα Pro τα εχει βαλει κανεις; Ζηταει κωδικο κατα την εγκατασταση για να δει ποια εκδοση Windows θα σου βαλει η επιλεγεις εσυ κατα την εγκατασταση ποια εκδοση απο τις δυο θελεις να κανεις εγκατασταση;

Δημοσ.

Είχα τα windows 8.1 σπασμένα και είχα κάνει αναβάθμιση πριν κυκλοφορήσουν τα windows 10. Τώρα περιμένω να μου έρθει νέο μηχάνημα. Μπορώ να βάλω κατευθείαν τα 10 εφόσον έχουν συσχετιστεί με το email μου ή είναι hardware bound? 

Δημοσ.

Όποτε μπαίνω στο Store για να βρω ενημερώσεις, μου κατεβάζει μια εφαρμογή Microsoft.net native runtime package, ξανά και ξανά σε διάφορα μεγέθη αρχείου. Εννοείται πως δεν μπορώ να κάνω ενημερώσεις για άλλες εφαρμογές. Θα περιμένουμε κάποιο fix μάλλον.

Δημοσ.

BOOTABLE REPAIR DISK

Μπορει καποιος με απλα λογια να μου πει πως να φτιαξω ενα bootable usb, θα το ελεγα ως repair disk κι οχι τοσο για εγκαταστασεις, για να το εχω για την κακια στιγμη;

Ειδα εδω
http://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool

Τα iso τα εχω ηδη κατεβασμενα.
Γινεται να μην τα ξανακατεβασω;

repair disk και installation disk, που παλιοτερα δεν ταυτιζονταν, ειναι πλεον το ιδιο πραγμα;

Τελικα πως το κανω; Μεσα απο τα win 10, ή με το tool της ms? Και τελικα τι απο τα δυο ειναι αυτο που δημιουργει;

Δημοσ.

Ήμουν στα win8.1 του θείου και μετά πήγα στα win10 από το windows tool και παραδόξως μου έγιναν activated,τώρα έλεγα να κάνω φορματ διότι έχω να κάνω καιρό,πήγα να κάνω το φορματ κατεβαζοντας τα win10 από το tool σε USB...και στα βήματα για το φορματ μου έβγαλε να βάλω το product key σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε..?? Αφού δεν το είχαμε ποτε αυτό το key....!!!??

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά την εγκατάσταση των windows 10 πηγαίνοντας στην ανασυγκρότηση δίσκων μου δείχνει ότι ένας part του δίσκου (είναι χωρισμένος σε C, PQSERVICE και SYSTEM RESERVED μου δείχνει ότι χρειάζεται βελτιστοποίηση και ότι είναι 49% κατακερματισμένος. Όταν πατάω βελτιστοποίηση δεν γίνεται τίποτα. Αυτό το part του δίσκου έγινε αυτόματα από τότε που αγόρασα το laptop και πρέπει να έχει πολύ μικρή χωρητικότητα. Ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει ανασυγκρότηση σε αυτό; Και αν δεν γίνει, επηρεάζει σε κάτι τον σκληρό γενικότερα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

update: μόλις είδα ότι αυτό το part του δίσκου (system reserved) είναι 100mb οπότε νομίζω να έχω κάποιο θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...