evts Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έλεος με τα win10, με πέταξαν από game για να εμφανιστεί ένα popup ότι πρέπει να κάνω restart κάποια στιγμή για κάποια updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έλεος με τα win10, με πέταξαν από game για να εμφανιστεί ένα popup ότι πρέπει να κάνω restart κάποια στιγμή για κάποια updates. Έχω την αίσθηση ότι αυτό μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yassan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα, φίλος έχει παλιο σκληρο 80άρι, με windows 7. θα αλλαχτεί με νέο 500άρι , και θέλει να αναβαθμιστεί στα windows 10. ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Θα βάλεις τα 7αρια στον 500αρι, θα κάνεις τις ενημερωσεις, γίνεται και απευθείας μέσω του media creation tool και μετα αναβάθμηση στα 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadokostas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, προσπαθώ να εγκαταστήσω το comodo firewall σε windows 10 pro και κολλάει στο 99% και εμφανίζει error 1603. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Θα βάλεις τα 7αρια στον 500αρι, θα κάνεις τις ενημερωσεις, γίνεται και απευθείας μέσω του media creation tool και μετα αναβάθμηση στα 10. Δεν ειναι αναγκη να κανει τις ενημερωσεις, μπορει με το tool να κατεβασει τα 10 και να τα γραψει σε DVD η usb stick να κανει εγκατασταση τα 7 στον 500αρη να τα ενεργοποιησει και με το DVD η το usb να αναβαθμισει σε 10 Παντως να πω οτι σε 7 υπολογιστες που εβαλα τα 10 πανω απο αλλα Windows τα εκανε σκατα και τους εκανα μετα καθαρη εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yassan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ok, βάζω τα 7αρια στον 500 , ενεργοποίηση, μετά με το tool αναβάθμιση σε 10, και μετά , καθαρή εγκατάσταση. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εγω πέρασα σε 2 υπολογιστές τα 10 με upgrade.Tωρα για να έχω τα windows σε περίπτωση προβλήματος πρ΄πει να ξανρχίσω τη διαδικασία σε κάθε pc και να φτιάξω δυο φλασακια ISO? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και οι δυο υπολογιστες εχουν την ιδια εκδοση Windows 10 πχ Pro ενα φλασακι θα φτιαξεις και για τους δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω την αίσθηση ότι αυτό μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Πως? Γιατί το εχω αλλάξει να επιλέγω πότε θα κάνω restart. Έχει επιλογή να σε ειδοποιεί και αυτόματα. Φαντάσου να φας και reboot ξαφνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Πως? Γιατί το εχω αλλάξει να επιλέγω πότε θα κάνω restart. Έχει επιλογή να σε ειδοποιεί και αυτόματα. Φαντάσου να φας και reboot ξαφνικά. Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ειδοποιήσεις και ενέργειες, μετά θα πρέπει να πειραματιστείς λίγο γιατί δεν ξέρω ποιο switch πρέπει να απενεργοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι περίεργο που έχω δει στα 10άρια είναι με ένα Βelkin usb bluetooth adapter μερικές φορές το βλέπουν και μερικές φορές φαίνεται ότι δεν υπάρχουν drivers!! η λύση είναι να κάνω restart και σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει θα πρέπει να κάνω shutdown και μετά να ξανα ανοίξω το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και οι δυο υπολογιστες εχουν την ιδια εκδοση Windows 10 πχ Pro ενα φλασακι θα φτιαξεις και για τους δυο. Eυχαριστώ.Τι χωρητικότητα πρεπει να έχει το φλασακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Eυχαριστώ.Τι χωρητικότητα πρεπει να έχει το φλασακι? Από 4gb και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cac Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια είχα μέχρι το βραδυ τα windows 10 στα ελληνικα και το πρωί που άνοιξα τον υπολογιστή ήταν στην αγγλική γλώσσα και με αλλαγμένη οθόνη στην επιφάνεια εργασίας! Αυτή που είχα πριν αναβαθμίσω απο 8.1 Τι έγινε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις