Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους.

Εχω ενα laptop με windows 7 home premium και μου εβγαλε το εικονιδιο για να κανω αναβαθμιση σε 10.Αφου μπηκα στην ουρα τωρα μου εβγαλε το μηνυμα για αναβαθμιση.Πατησα στο εικονιδιο "ΟΚ,ας συνεχισουμε",μου βγαζει "Σε εξελιξη"¨και κολαει εκει.Περιμενα 3 ωρες και δεν γινοταν τιποτα. Γνωριζει κανεις τι γινεται;

Ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γεια σας, διαλεξα την εκδοση που θελω, επελεξα αναβαθμιση, μου κατεβασε τα windows 10, εκανε εκκαθαριση δεδομενων, και σταματησε , δεν προχωρησε στην αναβαθμιση, τι μπορει να φταιει?                                                                                                        http://www.microsoft.com/e...load/windows10    

Καλησπερα σε ολους.

Εχω ενα laptop με windows 7 home premium και μου εβγαλε το εικονιδιο για να κανω αναβαθμιση σε 10.Αφου μπηκα στην ουρα τωρα μου εβγαλε το μηνυμα για αναβαθμιση.Πατησα στο εικονιδιο "ΟΚ,ας συνεχισουμε",μου βγαζει "Σε εξελιξη"¨και κολαει εκει.Περιμενα 3 ωρες και δεν γινοταν τιποτα. Γνωριζει κανεις τι γινεται;

Ευχαριστω πολυ.

δοκιμασε με το tool κατεβασε το απο εδω https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Παιδια επειδη δε γινεται να διαβάσω 167 σελίδες.... Εχω τα windows 8.1 ... Αξιζει να βαλω τα 10?

Εγω εχω βαλει το startisback στα 8.1 και ειμαι ικανοποιημενος δεν τα αναβαθμισα σε 10, στον αλλο που ειχα τα 7 και εβαλα τα 10 ενταξη μην φανταστεις τρελες διαφορες  απ τα 8.1.βαλε το προγραματακι και εισαι κομπλε

To πρωι παλι ανοιγοντας τα 10 μετα απ τη logo screen παλι μαυρη οθονη :@ Μετα 2-3 ρισταρτ μπαινει και παρατηρω οτι ειχε ξερυθμιστει το ρολοι και μετα απο 10 δευτερα συγχρονιζετε και ολα καλα παλι!Ειναι το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω.Εχεις κανεις παρομοιο προβλημα?

To πρωι παλι ανοιγοντας τα 10 μετα απ τη logo screen παλι μαυρη οθονη :@ Μετα 2-3 ρισταρτ μπαινει και παρατηρω οτι ειχε ξερυθμιστει το ρολοι και μετα απο 10 δευτερα συγχρονιζετε και ολα καλα παλι!Ειναι το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω.Εχεις κανεις παρομοιο προβλημα?

Αν μετά από shutdown το ρολόι χάνεται..τότε αυτό είναι πρώτα θέμα μπαταρίας(άδεια) στην Motherboard και έχει χάσει τις ρυθμίσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μετά από shutdown το ρολόι χάνεται..τότε αυτό είναι πρώτα θέμα μπαταρίας(άδεια) στην Motherboard και έχει χάσει τις ρυθμίσεις...

Ειναι σταθερος η/υ και δεν το ειχα αυτο πριν με τα 7. κατι αλλο παιζει! πριν παλι τον εκλεισα κ μπηκε μετα απο 3-4 ρισταρτ και μολις μπηκε εγραφε αλλη ωρα και ημερομηνια  1/9 2899...Ειμαι πολυ μπροστα μαλλον! Κανενας τροπος να το φτιαξω? :\ Διαβασα καπου να απενεργοποιησω την onboard καρτα γραφικων,μπηκα στα bios αλλα δεν βρηκα κατα εκτος απο μια επιλογη στο chipp settings να διαλεξωprimary graphic adapter αναμεσα σε pci - pci express - dissable. αυτη ηταν?

Επεξ/σία από xrist0s4

Μεχρις οτου καποιο αλλο update ενεργοποιησει εκ νεου τους παλιους spying μηχανισμους ή δημιουργησει νεους...

Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη.

Τι να πω... αν λεγεται αυτο λειτουργικο συστημα και αυτη μια ομορφη εμπειρια χρησης, βαλ'τε 10.

Εγω θα περιμενω μεχρι το πρωτο μεγαλο update (10.1 ή 10 SP1 ή οπως αλλιως θα λεγεται), και αν δεν υπαρχει μονιμο fix για την ιδιωτικοτητα, θα συνεχισω με 7 και θα περιμενω τα "11".

Θα ηθελα σαν κι'εμενα να σκεφτονται και οι περισσοτεροι, αλλα δεν το βλεπω να γινεται.

Αν περναγαν 1-2 χρονια, π.χ ημασταν στο 2017 και τα 10αρια ειχαν market share κανα 20%, νομιζω θα αναθεωρουσε μερικα πραγματα η Microsoft...

τα 11? φίλε μου τα 10 είναι τα τελευταία που βγάζουν. Ότι θα χρειάζονται από εδώ και πέρα θα το κάνουν/δίνουν με update.

τα 11? φίλε μου τα 10 είναι τα τελευταία που βγάζουν. Ότι θα χρειάζονται από εδώ και πέρα θα το κάνουν/δίνουν με update.

Καλα μη λες μεγαλες κουβεντες, ετσι οπως προχωραει η τεχνολογια κανεις δε μπορει να πει με σιγουρια τι θα εχουμε σε 5 χρονια. 

Καλα μη λες μεγαλες κουβεντες, ετσι οπως προχωραει η τεχνολογια κανεις δε μπορει να πει με σιγουρια τι θα εχουμε σε 5 χρονια. 

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο και συμφωνώ απολυτά μαζί σου! Άπλα είπα να το πω, έτσι είπε η μαμά microsoft :P 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...