Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. http://wintoflash.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=42295
  2. https://github.com/10se1ucgo/DisableWinTracking/
  3. https://github.com/Nummer/Destroy-Windows-10-Spying/releases

Αλλα ισως ειναι τζαμπα κοπος, απο την MS εξαρταται το μεχρι ποτε θα δουλευουν...

Ποιο ειναι το καλυτερο; Μη τα βαλω ολα και γινει ενας αχταρμας..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν τα εχω δουλεψει, δεν προκειται να βαλω τα 10ρια.

Οποτε περιμενεις απαντησεις απο αυτους που τα εχουν χρησιμοποιησει...

υπάρχουν πολλά θέματα στο reddit με χρήστες που τα έχουν βάλει(αυτά η αλλα πράγματα/οδηγίες)και οι μισές λειτουργίες των windows σταμάτησαν να λειτουργουν.

Αν βρω τις συγκεκριμενες αναφορές θα τα ποστάρω.

Εψαχνα λυση να αλλαξω το network απο public σε private. Ειδα αυτη τη σελιδα : https://tinkertry.com/how-to-change-windows-10-network-type-from-public-to-private

Ειναι κατι το ανησυχητικο να ενεργοποιησω αυτη την επιλογη;

Υπαρχει θεμα αν παραμεινει στο public network, απο τη στιγμη που εχω απενεργοποιησει το sharing;

Επισης επειδη σκεφτομαι να κανω ενα καθαρο install μελλοντικα, η καλυτερη και πιο καθαρη εκδοση ειναι τα Windows 10 Home N;

Θα κερδισω κατι αν βαλω την Enterprise ή Pro εκδοση;

Καλησπέρα.

screenshot_8.png

Όπως βλέπετε στην εικόνα, έχω χωρίσει τον σκληρό σε δύο Partition. Αν κάνω clean instal το partition D θα παραμείνει ως έχει ή θα ενσωματωθεί στο C;

Ευχαριστώ.

search --> γραψε cmd και ανοιξε το με δεξι κλικ ως διαχειριστής

Στο cmd γραψε

dism /online /cleanup-image /restorehealth

Πατα enter

Παλι στο cmd

sfc /scannow

Μετα στο powershell (αυτο που έκανες και πριν)

Get-AppXPackage -AllUsers |Where-Object {$_.InstallLocation -like "*SystemApps*"} | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Πρεπει να είναι ενεργοποιημένα τα windows (για την πρωτη εντολη), και να δουλευουν οποια services χρειαζονται.

Απο τα service που έχεις κλείσει καποιο μπορεί να εμποδιζει το store app να ανοιξει κανονικα, και φορματ να κάνεις αν κλεισεις παλι services (και οτι άλλο έχεις κάνει) μπορεί παλι να μην δουλευει. Για να βρεις την λυση πρεπει να γυρισεις τα windows οπως ήταν πριν τα πειράξεις...

Ετρεξα το πρωτο αλλα μου εβγαλε Error 0x800f081f The source files could not be found. Use the "Source" option to specify the location of the files that are required to restore ...

Ειδα οτι δεν μπορουσε να βρει το φακελο sxs που ειναι στο dvd εγκαταστασης

post-40128-0-92255600-1440921562_thumb.jpg

Χτες εκανα upgrade απο 7 σε 10 κ ολα καλα κ σημερα παω να μπω κ μετα που φορτωνει στην εκκινηση ειναι μαυρη οθονη.Μετα απο 2-3 restart μπαινει μεσα..ολα καλα παλι κ στα καλα καθουμενα μου πεταει μια μαυρη οθονη παλι..Τι στο καλο γινεται? Οστοσο ακουγετε ο ηχος οτι μπηκε στα win απο κατω το φωτακι δουλευει αλλα η οθονη μαυρη χωρις να ειναι στην αναμονη

Καλησπερα,στο forum διαβαζω,οτι πολοι εχουν προβλημα,με τα windows 10 , ειχα κι'εγω προβλημα σε τεσσερις η/υ ,αλλους με win 7 και αλλους με win 8 kai 8.1 ολοι αυτοι ειχαν προβλημα μετα το upgrate , και εκανα το εξης , μολις τα περασαν και εβαλαν καποια προγραματακια ( μικρα ) και διαπιστωσαν οτι δεν δουλευουν καλα, ουτε τα windows ουτε τα μικρα αυτα προγραμματακια,που τα ειχαν αποθηκευση σε δισκο η σε USB , τους ειπα να κανουν reset τα 10αρια , το οποιο τους κρατησε περιπου 3/4 της ωρας , και μετα ειχαν μια καθαρη εγκατασταση,και το κυριοτερο διορθωμενη, αυτο συνιστω να κανετε οσοι εχετε προβλημα που δεν μπορειτε να ξεπερασετε.

Ουτε cd των windows δε χρειαστικε,ουτε καν η επαναφορα απο το system restore , αν και εχει μια επιλογη αν θυμαμαι καλα.

σε κατι φιλους , αφου τοχα κανει κι'εγω , ειναι στο control panel > backup and restore > create a system repaire disc αυτο , το γραφεις σε ενα δισκακι,και ξεκινα τον η/υ απο αυτο.....

Σε μενα για το προβλημα μου παραπανω ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δουλεψε αυτο :

Go to Control panel...Power Options, and select Choose What the Power Buttons Do on the left.

Then select Change Settings That are Currently Unavailable near the top center of screen...

Lower down on the window, uncheck Fast Startup.

This shouldn't effect your problem, but it might..

το εκανα πριν κανα μηνα , και δεν θυμαμαι τι επιλογες μου εδεινε , και επηδει ηταν φρεσκα (σε μενα) με τα προβληματα που μου εβγαζε,δεν το πολυσκεφτηκα και προχωρησα , αλωστε προγραμματα μου ειναι ευκολο να βρω , η με backup τα σωνω καπου, με τα windows 10 ομως......δεν ειναι το ιδιο.

Όσοι έχετε προβλήματα, πριν κάνετε format μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε ένα νέο τοπικό λογαριασμό χρήστη και να κάνετε login με αυτόν για να δείτε εάν επιμένει το πρόβλημα. Εμένα κάτι μικροπροβλήματα που είχα με το start menu διορθώθηκαν με την δημιουργία νέου τοπικού λογαριασμού. Κάποιες ρυθμίσεις προγραμμάτων χάνονται όταν μπαίνετε μέσα από τον νέο λογαριασμό αλλά μπορείτε να τις μεταφέρετε εύκολα από τον παλιό λογαριασμό αντιγράφοντας τους αντίστοιχους φακέλους από το AppData.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...