Kostas93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 απο περιεργεια, όσοι είχατε εκδόσεις απο τον "θειο" και αναβαθμίσατε, τρέχετε ακόμη κανονικά; Δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Κανένα απολύτως, ας είναι καλά το KMSpico (που αναβαθμίζεται συνέχεια). Βέβαια αυτήν την στιγμή τρέχω την 10532 ως insider και μέχρι 16/7/2016 είναι ενεργοποιημένα απο την ms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλησπερα,λοιπον αντιμετωπιζω δυο προβληματα. Στη γραμμη εργασιων το εικονιδιο start και τερμα δεξια η ωρα εχουνε κολλησει και δεν ανοιγουνε. Κανω επανεκκινηση και παλι το ιδιο. Επισης εγκατεστησα προσφατα το dreamweaver της adobe και επειδη εφτιαξα αυτο που ηθελα να κανω το απεγκατεστησα και μου εμεινε αυτο εδω ετσι χωρις να μπορω να το βγαλω. http://prntscr.com/8a87s7 <-- Καμια ιδεα για το τιμπορει να παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Πρόβλημα και εδω (σε καθαρή εγκατάσταση) κανει boot μέχρι το login και μενει εκει φορτώνοντας ατελείωτα. Ο δισκος δεν τρεχει κατι και το pc δεν crashαρει αλλα...το έχω αφήσει πανω απο 3 ωρες χωρίς αποτελεσμα! Σε safe mode μπαίνει κανονικά. Επιδιόρθωση και οτι άλλο εργαλείο έχει δεν καταφεραν κατι. Και τέλος εχω κλείσει οτι εξτρα πρόγραμμα φορτώνει στην εκκίνηση αλλα το προβλημα επιμένει! Σε κανενα service παει το μυαλο μου αλλα τρεχα γύρευε. Καμια ιδέα παίδες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lj23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 αν κάνω αναβάθμιση θα πρέπει να κρατήσω σε σκληρό δίσκο ότι αρχείο έχω στον υπολογιστή μου (επιφάνεια εργασίας κλπ) ή δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Έχει επιλογές (και δουλεύουνε καλά) όταν ξεκινήσεις την αναβάθμιση : Να κρατήσει προγράμματα και προσωπικά αρχεία (φωτογραφίες κ.λ.π.) Μόνο προσωπικά αρχεία ή Να τα διαγράψει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μολις εβαλα τα 10 κ ειχα τα 7 αλλα κατι τρελο εγινε! Πριν απο λιγο μου εβγαλε φοντο μια φωτο που την εχω στον υπολογιστη σπιτι φοντο!!!! Δεν την εχω ανεβασει ουτε ιντερνετ ουτε καν την εχω φερει σ αυτον.... Πως γινετε????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ειναι χωρος του σπιτιου σου εννοεις η κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλυτερα ειναι να απενεργοποιησουμε τα Updates, οσοι εχουμε αυθεντικα windows 10 του θειου; Υπαρχει περιπτωση μελλοντικα να κλειδωσουν; Γενικοτερα λετε οτι καλυτερα ειναι ενα καθαρο installation, παρα ενα upgrade, γιατι με το 2ο ισως δουμε κολληματα. Μεχρι στιγμης, εδω και περιπου ενα μηνα, δεν εχω δει κανενα κολλημα. Να τα αφησω ως εχει; Καποιο site που να λεει τιποτα tweaks, και να κλειδωσουμε οσο περισσοτερο μπορουμε το privacy μας απο την MS; Τα Windows 10 εχουν firewall; Δεν βρισκω καποια ρυθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ειναι χωρος του σπιτιου σου εννοεις η κατι αλλο? Οχι ειμαι σε αλλη εντελως διευθυνση,σε αλλη περιοχη..σπιτι εχω τα 8.1 αλλα εχουν το ιδιο μειλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Οχι ειμαι σε αλλη εντελως διευθυνση,σε αλλη περιοχη..σπιτι εχω τα 8.1 αλλα εχουν το ιδιο μειλ Ε κοιτα δεν ειναι μεταφυσικο...! Εαν το μονο κοινο σημειο ειναι το mail συγχρονιζει απο εκει κατι που δε θυμασαι οτι εχεις ανεβασει σε cloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καποιο site που να λεει τιποτα tweaks, και να κλειδωσουμε οσο περισσοτερο μπορουμε το privacy μας απο την MS; http://wintoflash.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=42295 https://github.com/10se1ucgo/DisableWinTracking/ https://github.com/Nummer/Destroy-Windows-10-Spying/releases Αλλα ισως ειναι τζαμπα κοπος, απο την MS εξαρταται το μεχρι ποτε θα δουλευουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Πρέπει να τελειωσει η διαδικασια χωρις errors Τα service πανε αλυσιδα, αν κλεισεις ενα κατι αλλο δεν δουλευει κτλ Τελειωνει αλλα τιποτα Το ιδιο συμβαινει και σε αλλους http://win4rum.com/thread/app-store-closing-its-self-on-open-windows-10-rtm-3/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 τα windows 10 ειναι προβληματικα δεν αποτι φαινεται, vista 2 βγαλανε και ποιος κανει format πισω τωρα που ειχα φυγει διακοπες και τελειωσε το back period Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Τελειωνει αλλα τιποτα Το ιδιο συμβαινει και σε αλλους http://win4rum.com/thread/app-store-closing-its-self-on-open-windows-10-rtm-3/ search --> γραψε cmd και ανοιξε το με δεξι κλικ ως διαχειριστής Στο cmd γραψε dism /online /cleanup-image /restorehealth Πατα enter Παλι στο cmd sfc /scannow Μετα στο powershell (αυτο που έκανες και πριν) Get-AppXPackage -AllUsers |Where-Object {$_.InstallLocation -like "*SystemApps*"} | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Πρεπει να είναι ενεργοποιημένα τα windows (για την πρωτη εντολη), και να δουλευουν οποια services χρειαζονται. Απο τα service που έχεις κλείσει καποιο μπορεί να εμποδιζει το store app να ανοιξει κανονικα, και φορματ να κάνεις αν κλεισεις παλι services (και οτι άλλο έχεις κάνει) μπορεί παλι να μην δουλευει. Για να βρεις την λυση πρεπει να γυρισεις τα windows οπως ήταν πριν τα πειράξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις