Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αγορασμένα τα windows 8 (μπορούσα να βάλω είτε τα 32 είτε τα 64). Tα έκανα upgrade σε 8.1 (x64) και τώρα πέρασα τα windows 10. Λέω να κάνω clean install. Αν περάσω την έκδοση x32 θα έχω θέμα με την άδεια?

Κανένα θέμα.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω αλλά δεν βρίσκω τίποτα πουθενά για τα κινούμενα wallpaper στα Windows 10 ! Μπορώ να βάλω κινούμενο wallpaper ; Αν ναί, πώς ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μου δειχνει αυτο στο event

Activation of app Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe!App failed with error: The application cannot be started. Try reinstalling the application to fix the problem. See the Microsoft-Windows-TWinUI/Operational log for additional information.

Και στο μενου εχει απενεργοποιησει αυτα

Καπου βρηκα αυτη τη λυση

(1)Changed owner of WindowsApps folder to my account

(2)Changed it back to nt service/trustedinstaller

And ran

"Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.WindowsStore_2015.7.1.0_x64__8wekyb3d8bbwe\AppXManifest.xml"(in powershell)

Store started and it had a 40 MB update.

Now everything works fine.

Ξερει κανεις πως ακριβως γινεται το 1 και το 2 ?

Χθες αυτο που έκανες στο powershell, εβγαλε error, κάντο παλι (τρεξτο χωρις να έχεις τιποτα άλλο ανοικτο)

Δημοσ.

Δεν πειραξα τιποτα, format με καθαρη εγκατασταση εκανα στο φορητο του πεθερου γιατι με την αναβαθμιση απο 8.1 του εκανε οικο αντοχης το φορητο.

Και μένα το βγάζει μην αγχώνεσαι. Εφόσον περάσαμε το Mod για το telemetry . Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με αυτό το μήνυμα

Δημοσ.

Να πω κατι τελευταιο κι οποιος θελει ας το σκεφτει.

Η ms θα ξαναματαβαλει updates που θα κοβουν τα οποια patches μπαινουν ( κ εαν δουλευουν κ αυτα κ γθα ποσο...)

Αντι ν αντινετωπιζουμε ετσι τη Λερναια Υδρα, απλα... ΣΝΟΜΠΑΡΕΤΕ τα win10 για κανα δυο μηνες τοτλαχιστον περιμενοντας την επισημη παρουσιαση του Οκτωβριου ( πρωην threshold).

Το κραξιμο κ το σνομπαρισμα να το δουν κ σε αριθμους κ να δουμε τι θα κανουν, τι θα πουν κ αναλογως πραττουμε.

Δεν υπαρχει κανενας που να μη μπορει να κανει τη δουλεια του με win 7/8.1 μην τρελλαθουμε, φοβερα, επειγοντα κ απαραιτητα τα features του 10 μεσα σε ενα μηνα....ελα νταξ γελανε κ οι πετρες.

Αφηστε το πιο επικινδυνο early adoption που εχει γινει ποτε σε λειτουργικο και μπορει να εχουμε κατι καλυτερο τον οκτωβριο, αλλα πρεπει να δουν κ αριθμους.

Περιμενετε ωρε, βουρ στο τυρι ετσι με τη μια? Περιμενετε κανα μηνα, πω πω μωρ τιν τουτοι?!

Δημοσ.

ΕΙναι συνετο να απενεργοποιησουμε τα updates; Μεχρι στιγμης τα κανω ολα κανονικα. Ρωταω γιατι τα windows 10 ειναι δωρακι απο θειο, γνησια παντα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω τα 7 και μου εχει βγαλει το εικονιδιο κατω κ τα εχω κατοχυρωσει περιμενοντας τα 10.Μπορω να επισπευσω την εγκατασταση?και κατι αλλο με την αναβαθμηση θα χαθουν προγραμματα φωτο κτλ? Επειδη ειναι πειρατικα θα εχω προβλημα?

Επεξ/σία από xrist0s4
Δημοσ.

παιδια καλημερα,θελω να ρωτησω κατι,εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να το βρω,εκανα το upgrade μεσω tool οταν βγηκαν τα 10αρια και ολα καλα,τωρα που θελω να κανω ξαναπερασω τα 10 ,να κανω δηλ.clean install παλι με το tool θα το κανω??το iso που θα το βρω??

Δημοσ.

Χθες αυτο που έκανες στο powershell, εβγαλε error, κάντο παλι (τρεξτο χωρις να έχεις τιποτα άλλο ανοικτο)

Δεν βοηθησε

Οταν λες τιποτα αλλο ανοικτο να κλεισω και καποιες διεργασιες ?

Υποψιαζομαι μηπως φταει που ειχα κλεισει καποια πραγματα απο οδηγους που κυκλοφορουν  για να μη στελνονται προσωπικα δεδομενα στη microsoft

Δημοσ.

Δεν βοηθησε

Οταν λες τιποτα αλλο ανοικτο να κλεισω και καποιες διεργασιες ?

Υποψιαζομαι μηπως φταει που ειχα κλεισει καποια πραγματα απο οδηγους που κυκλοφορουν  για να μη στελνονται προσωπικα δεδομενα στη microsoft

Πρέπει να τελειωσει η διαδικασια χωρις errors

Τα service πανε αλυσιδα, αν κλεισεις ενα κατι αλλο δεν δουλευει κτλ

Δημοσ.

εχει κανεις αλλος το προβλημα με τα εικονιδια, δλδ πατας εναρξη ηχο κτλπ και δν ανοιγουν καν και μετα απο λιγο κοβεται εντελως ο ηχος και πρεπει να κανεις restart για να φτιαξει

Δημοσ.

παιδια καλημερα,θελω να ρωτησω κατι,εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να το βρω,εκανα το upgrade μεσω tool οταν βγηκαν τα 10αρια και ολα καλα,τωρα που θελω να κανω ξαναπερασω τα 10 ,να κανω δηλ.clean install παλι με το tool θα το κανω??το iso που θα το βρω??

http://www.pcsteps.gr/34523-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-10/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...