Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Σχετικά με τη συλλογή των δεδομένων μας στα windows 10... Αν απενεργοποιήσουμε αυτές τις λειτουργίες με την εφαρμογή που κυκλοφορεί και έχουμε στο pc μας ένα καλό firewall (πχ comodo), είμαστε καλυμμένοι; Ή συνεχίζουμε να παρακολουθούμαστε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι καταπληκτικη εταιρια ειναι αυτη;
Η "λυση" στο προβλημα που εχω, http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/windows-10-to-windows-81-move-accounts-back/296da8a6-44ef-48e3-9b42-60121743f6b1?auth=1

μου ήρθαν και εμενα τα windows 10 και κατεβαίνουν.

θέλω να ρωτήσω ,πρέπει να κάνω πρώτα το upgrade και μετά να φτιάξω ένα δισκάκι για να κάνω clean install? η μπορώ και από πριν?

και τέλος τι παίζει με το κλειδί? χρησιμοποιώ το ίδιο που είχα στα 8? μου δίνει άλλο?

τι γίνετε δηλαδή αν αλλάξω δίσκο η μητρική κτλ?

Eαν κανεις εγκατασταση τωρα και ενεργοποιηθουνε το κλειδι που θα εχεις θα ειναι γι'αυτο το hardware.

Εαν αλλαξεις hardware τοτε θα πρεπει να τα αγορασεις μετα.

Τουλαχιστον απο οσα γνωριζω αυτο πρεπει να ισχυει.

• Super Moderators

Για "πλήρη" αναβάθμιση λογικά θα "χρειάζεται" να τα αγοράσεις (συνήθως η αλλαγή μητρικής είναι το θέμα), πρακτικά θα παίρνεις τηλέφωνο την MS και θα λες ότι έχεις κάποιο πρόβλημα κτλπ κτλπ και θα στα ξεκλειδώνουν και στο νέο hardware...

μου ήρθαν και εμενα τα windows 10 και κατεβαίνουν.

θέλω να ρωτήσω ,πρέπει να κάνω πρώτα το upgrade και μετά να φτιάξω ένα δισκάκι για να κάνω clean install? η μπορώ και από πριν?

και τέλος τι παίζει με το κλειδί? χρησιμοποιώ το ίδιο που είχα στα 8? μου δίνει άλλο?

Πρώτα θα κάνεις αναβάθμιση και αφού ενεργοποιηθούν τότε μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Τότε όταν σου ζητήσει κλειδί, πατάς παράληψη και ενεργοποιούνται αυτόματα.

http://www.pcsteps.gr/77902-πώς-λειτουργεί-η-ενεργοποίηση-windows/

Πρώτα θα κάνεις αναβάθμιση και αφού ενεργοποιηθούν τότε μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Τότε όταν σου ζητήσει κλειδί, πατάς παράληψη και ενεργοποιούνται αυτόματα.

Ακριβως!

Μπορει να εχει χιλιο-απαντηθει... ανθελω να αλλαξω κατι απο μεσα... τι κανω, αφου ειναι κλειδωμενα με τα 10αρια? Εχω μονο τοπικο λογαριασμο!

Ακριβως!

Μπορει να εχει χιλιο-απαντηθει... ανθελω να αλλαξω κατι απο μεσα... τι κανω, αφου ειναι κλειδωμενα με τα 10αρια? Εχω μονο τοπικο λογαριασμο!

Διάβασε το link που έδωσα πριν.

• Like 1

Εγω προσθεσα ενα bluray εγραφης εναν δισκο 2TB και μια καρτα pci ασυρματη. Λες η ασυρματη καρτα να μην με αφηνε να ενεργοποιησω τα 10 ???

Μπορω να κατεβασω σε .iso τα w10 να τα εγκαταστησω και να ειναι νομιμα και αν ναι απο που ?Η πρεπει μονο με το εικονιδιο που βγαζει στο ρολοι διπλα?

Αν τα βάζεις πρώτη φορά πρεπει να κανεις αναβαθμιση ωστε να ενεργοποιηθουν και μετα αν θες κανεις φορματ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...