evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καποιοι αλλοι, ολοι το κανουν, σιγα μωρε κτλ...θες early adoption εσυ....δε μπορεις , καιγεσαι για τα απαραιρηρα features ( δικαιωμα σου αλλα μετα δε θα υπαρχει κ δικαιωμα να ομιλεις, ετσι παει σ αυτα) Εαν δουλευεις η κανεις χρηματικες συναλλαγες η γραφεις ιατρικα ιστορικα η σχεδιο η word excel στο pc , ΜΗΝ το κανεις σε win 10. Over and out,φιλικα Σχέδιο (3D modeling κτλπ) αλλά ότι δεδομένα έχω τα έχω σε εξωτερικές μονάδες. Για να δειξει στην πορεια πρεπει να σε νοιαζει. Εαν δεν σε νοιαζει τι θα δειξει; Αυτο που εχεις προ-δικασμενο; Συζητηση κανω και με παραδειγματα μιλαω. Δεν ειρωνευομαι. Από την στιγμή που το χρησιμοποιώ αυτό το λειτουργικό φυσικά και με νοιάζει το μέλλον του. Άμα δω πως τα υπάρχοντα bugs εξακολουθούν να υπάρχουν και δυσκολεύουν αυτό που κάνω φυσικά και θα αλλάξω λειτουργικό. Απλά διέκρινα μια ειρωνεία.. sorry for that Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estefan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μερικά προγράμματα δεν τρέχουν με τα καινούργια windows όπως το LG pic suite τι κάνουμε τώρα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μερικά προγράμματα δεν τρέχουν με τα καινούργια windows όπως το LG pic suite τι κάνουμε τώρα ευχαριστω Με compatibility δεν γίνεται τίποτα? Χάθηκε πίσω.. θέλω να ενεργοποιήσω τα jump lists για να βλέπω τα πρόσφατα αρχεία που ανοίγω με κάθε εφαρμογή πως μπορώ να το κάνω? δοκίμασα ένα κόλπο με το regedit αλλά δεν έκανε κάτι επίσης ακόμα και στην έναρξη(start10) στα recent δεν μου εμφανίζει τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 καλα εσυ εισαι κ φανατικος μηλαρας ,τι να πει τωρα? Να πει πως για να μου αρέσουν εμένα που είμαι μηλαράς, πάει να πει πως επιτέλους η ms άρχισε να βάζει μυαλό και να φτιάχνει λειτουργικά της προκοπής. Απο κει και πέρα τα περι ιδιωτικότητας κλπ, σαν χρήστη του διαδικτύου και των υπηρεσιών του, με κάνουν και γελάω! Τα 10 πήραν τη θέση τους στο desktop του σπιτιού και δεν γυρίζω προς τα πίσω. Και με τα 8.1 δεν είχα παράπονα αλλά πλέον τα βελτίωσε στα σημεία που εμένα με ενοχλούσαν. Όμορφα, γρήγορα (οκ το σύστημα είναι νέο οπότε καλά θα έτρεχαν), απλά και σταθερά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 lol ρε dano ,πολυ lol ρε αγορι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 https://youtu.be/GLiozMpqV80 win7 μεχρι τελους υποστηριξης! τα 8.1 σε τι φαση ειναι σε σχεση με αυτο το θεμα; εχον και αυτα τοση κατασκοπεια; Στο λαπτοπ που χρησιμοποιω πιο πολυ λεω ναμεινω στα 8.1 και να μην υποκυψω στα 10αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Με βαση τα μεχρι στιγμης updates, χωρις να ειμαι επαγγελματιας software-ας , ειναι σε ασυγκριτα καλυτερη κατασταση. Σιγουρα παντως θα πεταξουν ομορφιες και στα 7 και στα 8.1. Αλλα αυτο που γινεται με τα 10 ειναι παρανοια ιστορικων διαστασεων σε τετοιου ειδους mass consuming προιον. Παιδια εχουμε καταλαβει οτι οτιδηποτε γραψουμε στο pc, ακομα κι αν ΔΕΝ το μεταφερουμε καπου μεσω internet, δημιουργειται αυτοματα backup file στους servers της microsoft που εχει το δικαιωμα ναβταωκανει οτι θελει? Αυτο δεν εχει υπαρξει πουθενα ετσι. Μονο εαν υπαρξει διεθνες σνομπαρισμα και κραξιμο στα 10 υπαρχει μικρη περιπτωση ν αλλαξουν τουλαχιστον τα " χοντρα". Win 7, win 8/8.1 και linux, μεχρι νεωτερας κ ο θεος βοηθος χωρις πανικο αλλα θελει τσαγανο ρε παιδια απ ολες τις κοινοτητες και τους καταναλωτες, οχι αλλη προβατιλα. Early adopters παντα εχουν ρισκο...αλλα early adopters σε εργαλειο που εμεις οι ιδιοι αφαιρουμε κρυπτογραφια για τους λογαριασμους μας και με κοριους...επειδη ειναι 2 δευτερολεπτα γρηγοροτερο και εχει καποια μη απαραιτητα features παραπανω, αυτο με υπερβαινει. Το θεμα δεν ειναι μεταφυσικο, ιδεολογικο κτλ, το θεμα ειναι πραγματικο κ σοβαρο για ολους μας. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2015 από deismus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 lol ρε dano ,πολυ lol ρε αγορι Lol λεω εγω κάθε βράδυ που αράζω με το ποτάκι μου και διαβάζω όλα αυτά εδώ μέσα (γιατί χωρίς ποτό δεν γίνεται). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Τα ειχα κατεβασει τα 10αρια και ημουν ετοιμος να τα περασω αλλα με ολα αυτα που διαβασα αποθαρυνθηκα. Πως μπορω τωρα που θα κρατησω τα 7αρια,να βγαλω την ειδοποιηση απο κατω δεξια,αλλα και να διαγραψει ολα τα αρχεια του update κτλ? Κλασσικα google is your friend. Εσβησα το αρχειο 6 γιγα που κατεβασε και εβγαλα και το update που σου βγαζει την ειδοποιηση. Τωρα εχει μεινει το θεμα οτι εχει μεινει το εικονιδειο του windows update κατω που σου λεει να κανεις επανεκκινηση για να μπουν τα 10αρια. Επισης μου λειπουν και απο το σκληρο αλλα 10 γιγα.αντε να βρω τωρα που πηγαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εβαλα τα Win 10 αρχες Αυγουστου. by now , θα επρεπε να εχει ερθει το FBI στην πορτα μου Περα απο την πλακα, πολλα "features" ανυπαρκτα στα 7, υπαρχουν στα 10 (στα 8 δε πηγα καθολου). Εψαξα αρκετα και εβγαλα τα παντα τα οποια αφορουν συλλογη δεδομενων και ενα (το μοναδικο) tool που βρηκα και ειναι αξιοπιστο κατ'εμε (wincorp) , εβγαλε οτι ειχε περισσεψει (τα εξαφανισε τελειως). Να προσθεσω , ολα αυτα, σε Enterprise εκδοση. Το χειροτερο ολων (το telemetry) , ηταν ενεργοποιημενο by default , και γενικα αυτα ολα τα κουλα, εχουν στοχο τον μεσο χρηστη , που θα βαλει το νεο "τσαμπε" λειτουργικο , και δε θα ψαξει απολυτως τιποτα. Φυσικα και τα options που δινει για απενεργοποιηση των συγχρονισμων κλπ απο το δικο της μενου η MS ειναι αστεια και απενεργοποιουν πολυ επιφανειακα πραγματα. Λογικο να μη τον ενδιαφερει τον μεσο χρηστη παντως. Ειναι η λογικη του "δεν εχω κατι να κρυψω, στα @@ μου λοιπον" . Δε μπορω να κατηγορησω το σκεπτικο αυτο, αλλα δεν ειναι και σωστο. Σα να ερχεται ο κλεφτης σπιτι , και επειδη δεν εχεις τιποτα για να σου παρει, τον αφηνεις ελευθερο και ατιμωρητο. Ισως το παραδειγμα να ειναι too much, αλλα καπως ετσι το βλεπω. Μεχρι στιγμης η συμβιωση με τα 10 ειναι μια χαρα. Το δυστυχημα ειναι οτι εαν οχι σε 1-2 αλλα σε 4-5 χρονια, θα μας αναγκασουν να τα βαλουμε σε ολους τους υπολογιστες μας (οσοι εχουν παραπανω απο εναν τελος παντων). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpera_x Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αυτό που είναι θέμα (και καλώς) η πιθανή 'κατασκοπεία' της Microsoft και δεν είναι θέμα αλλά η λύση, η πιθανή 'κατασκοπεία' από το κάθε τυχαίο εργαλείο-sw που βρίσκουμε εδώ κι εκεί ή από την αλόγιστη αναζήτηση στο κάθε google ...με ξεπερνάει, πώς να το κάνουμε;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Γι'αυτο εγραψα για το novicorp φιλε μου. ΕΙναι το μονο που μου εμπνεει εμπιστοσυνη και δεν εχει διαφημιστικες @@ριες απο δω και απο εκει (εχει και αλλα τετοια να κυκλοφορουν και οτι βρηκα ειναι με διαφημισεις). Απλα βλεπω μια ευαισθητοποιηση σουπερ για την κατασκοπεια της MS . Επισης βλεπω οτι ενα μεγαλο μερος οσων τα λενε, εχουν και Android . Αυτο σε ξεπερναει καθολου; Εμενα ναι. Να προσθεσω πως ειμαι και εγω χρηστης ανδροιδ , και με ξεπερναω γενικοτερα Προσπαθω οσο γινεται να μετριασω , οτι μετριαζεται. Δε καθομαι τελειως αμετοχος. Η μονη λυση για 100% αντιμετωπιση, ειναι ξηλωμα του pc και πεταμα του τηλεφωνου. Τα παντα χωρις ιντερνετ (αν το λινουξ καποτε γινει "mainstream" θα γινει μεγαλυτερος στοχος απο h@ck/spy κλπ . . οποτε θα σταματησει να ειναι λυση και αυτο). Μενει η λυση να μεινουμε στα 7/8.1 μεχρι τελος υποστηριξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpera_x Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Απλα βλεπω μια ευαισθητοποιηση σουπερ για την κατασκοπεια της MS . Επισης βλεπω οτι ενα μεγαλο μερος οσων τα λενε, εχουν και Android . Αυτο σε ξεπερναει καθολου; Εμενα ναι. Μα ασφαλώς! Γι'αυτο εγραψα για το novicorp φιλε μου. ΕΙναι το μονο που μου εμπνεει εμπιστοσυνη και δεν εχει διαφημιστικες @@ριες απο δω και απο εκει (εχει και αλλα τετοια να κυκλοφορουν και οτι βρηκα ειναι με διαφημισεις). Εδώ ακριβώς λέω πως δεν ξέρεις τί κώδικας μπορεί να κρύβεται στο κάθε εργαλείο. Και το δωρεάν κάθε άλλο παρά σε διασφαλίζει. Η μονη λυση για 100% αντιμετωπιση, ειναι ξηλωμα του pc και πεταμα του τηλεφωνου. Τα παντα χωρις ιντερνετ (αν το λινουξ καποτε γινει "mainstream" θα γινει μεγαλυτερος στοχος απο h@ck/spy κλπ . . οποτε θα σταματησει να ειναι λυση και αυτο). Μενει η λυση να μεινουμε στα 7/8.1 μεχρι τελος υποστηριξης. Η γνώμη μου είναι πως ούτε το Linux είναι λύση. Λύση είναι σε μεγάλο βαθμό το offline και το 'πέταμα' των personal devices. Εύχομαι μόνο η ευαισθητοποίηση του κόσμου να γίνει έστω αργά με την τωρινή αφορμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Συνηθισα με τις δωρεαν εφαρμογες , να ερχεται και ενας σκασμος απο κλικ για εγκατασταση ή μη , εξτρα διαφημιστικων εφαρμογων. Χρονια τωρα αυτο το βιολι. Το οτι στου tool αυτου την εγκατασταση δεν ειδα το παραμικρο , σιγουρα δε σημαινει οτι ειναι ο καλυτερος φιλος του χρηστη, αλλα απο το τιποτα... Επιπλεον , στο ιδιο το site αν το ψαξεις, δινουν τον manual τροπο για να κανεις οοολα οσα κανει το προγραμματακι ! Και αυτο κατι ειναι πιστευω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Τηλεμετρία και Συλλογή Δεδομένων και στα Windows 7 και 8 Πώς να απενεργοποιήσετε τη συλλογή δεδομένων στα Windows 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις