voldemort Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Λίγα για τα μήλα εεε? XD Εθισμός σε τι ακριβώς? Σε λειτουργικά? Όταν έχω ένα χαμηλών επιδόσεων σύστημα και κοιτάω να βρω ένα λειτουργικό για να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου τότε αυτό θα βάλω. Όταν βλέπω ότι με τα 7 το σύστημα ζορίζεται περισσότερο από ότι στα 10, ε ναι θα προτιμήσω τα 10. Όταν βλέπω ότι τα 10 με βοηθάνε περισσότερο στην χρήση double screen πάλι σε αυτά θα πάω. Ναι είναι γεμάτα bug ναι ναι.. αρχή είναι ακόμα όμως! σου κλέβουν δεδομένα? τι να τα κάνουν? τι είσαι? εξάλλου και XP να έχεις άμα είσαι στόχος, στα έχουν πάρει όλα.. Όταν έβγαλε η google το street view το θέμα χάθηκε σε κάτι μέρες. Τώρα όμως που σας "κλέβουν" τα δεδομένα, ποποο χαμός! Τεσπα συζήτηση κάνουμε.. Μην το παίρνει κανένας πάνω του και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά! Περιεγραψες τον εθισμο επιδερμικα,τον παραδεχτηκες...και λες ενταξει...τι να κανω σιγα τα ωα; Το θεμα εχει αναπτυχθει σε εκατονταδες σελιδες. Ανετρεξε,διαβασε και αν δεν σου κανει συνεχισε να κανεις αυτο που θελουν...εεεε...αυτο που θελεις. Εγω τι να σου πω... Repeat και τα ιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Περιεγραψες τον εθισμο επιδερμικα,τον παραδεχτηκες...και λες ενταξει...τι να κανω σιγα τα ωα; Το θεμα εχει αναπτυχθει σε εκατονταδες σελιδες. Ανετρεξε,διαβασε και αν δεν σου κανει συνεχισε να κανεις αυτο που θελουν...εεεε...αυτο που θελεις. Εγω τι να σου πω... Repeat και τα ιδια; Εθισμός σε τι πράγμα φίλε μου? στο να κάνω την δουλειά μου ευκολότερα? Δεν μιλάω για χρήστες του social ή οτιδήποτε που απλά βρίσκουν τα 10 ποιο minimal.. Μιλάω για χρήστες που με τα extra tool που διαθέτει μπορούν να κάνουν την δουλειά τους ποιο εύκολα. Αυτό δεν λέγετε εθισμός.. Πλζ οχι ειρωνιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εγω το αντιθετο. Αρχιζω σοβαρα να σκεφτομαι μετα τα 7 να βαζω linux. Hδη εβαλα ενα σε vm και αρχιζω να εξοικειωνομαι μεχρι το τελος των 7. Oλα μια συνηθεια ειναι. Αλλα το παιχνιδι της ms και ολων των ομοιδεατων της δεν προκειται να το παιξω και ουτε να εθιστω. Διοτι οσοι δεν μπορουνε να φανταστουνε την ζωη τους με κατι απλα μιλαμε για ατομα με εθισμο καθαρα. Εκει πονταρουν ολοι και μας πανε μεσα σε ενα τουνελ μεσα ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΦΑΚΑ σαν τα ποντικια. ασε offline τα 7 η οποιοδηποτε win θες (χωρις antivirus κλπ, τερμα ελαφρωμενα χωρις network services) για να τρεχεις εφαρμογες που υπαρχουν μονο σε αυτα κ βαλε για ολα τα αλλα linux μια εβομαδα μου πηρε να εξοικοιωθω κ πλεον δεν μπορω να γυρισω στα κλειστα win ,στην registry ,τα malware κ ολες τις μλκες που ειχαμε μαθει να ανεχομαστε προτεινω mint cinnamon την απλη για να παιξεις ευκολα σχεδον με τα παντα η το mint debian της υπογραφης μου για να μην ξανασχοληθεις με καθαρη εγκατασταση ps παιρνεις ενα system backup τα 7 (control panel) οπως τα εχεις τωρα στρωμενα φανταζομαι ,για να μπορεις μεσα σε 10 λεπτα να γυρισεις πισω κ αρχισε να παιζεις με διανομες στον δισκο ,θα με θυμηθεις ,αλλος αερας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voldemort Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εθισμός σε τι πράγμα φίλε μου? στο να κάνω την δουλειά μου ευκολότερα? Δεν μιλάω για χρήστες του social ή οτιδήποτε που απλά βρίσκουν τα 10 ποιο minimal.. Μιλάω για χρήστες που με τα extra tool που διαθέτει μπορούν να κάνουν την δουλειά τους ποιο εύκολα. Αυτό δεν λέγετε εθισμός.. Πλζ οχι ειρωνιες... Extra tool ποια εννοεις τα Metro apps;την cortana;το telemetry;το keyboard trojan;την προσβαση σε καμερα και μικροφωνα...; Τι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Extra tool ποια εννοεις τα Metro apps;την cortana;το telemetry;το keyboard trojan;την προσβαση σε καμερα και μικροφωνα...; Τι; Task View, Auto snap στο χώρισμα των 2 οθονών, action center, ξανά λέω ελαφρύτερο λειτουργικό, ότι όλες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται σε clount και έτσι σε κάθε clean install δεν χρειάζεται να κάνεις 1002 για να ετοιμάσεις το setup (ναι το έχουν και τα 8/8.1). Αυτά.. θα είναι και άλλα από ότι βλέπω απλά είναι οι πρώτες μέρες που τα χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Task View, Auto snap στο χώρισμα των 2 οθονών, action center, ξανά λέω ελαφρύτερο λειτουργικό, ότι όλες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται σε clount και έτσι σε κάθε clean install δεν χρειάζεται να κάνεις 1002 για να ετοιμάσεις το setup (ναι το έχουν και τα 8/8.1). Αυτά.. θα είναι και άλλα από ότι βλέπω απλά είναι οι πρώτες μέρες που τα χρησιμοποιώ.Εαν το action centre, το ελαφρυτερο λειτουργικο κτλ βαραινουν περισσοτερο απο Το να κρατανε real time backup files και το να μαθαινουν αυτοματα τους κωδικους λογαριασμων τραπεζης, εφοριας, καρτων, το τι γραφεις ακομα και σε word χωρις να το στειλεις πουθενα (!!), το να ακουνε επισης αυτοματα οτι λες και να εχουν το δικαιωμα αυτοματα ειτε να πουλησουν αυτα σου τα στοιχεια ειτε να καλεσουν τις Αρχες επειδη πχ κραζεις τον Ομπαμα η εχεις σπασμενο antivirus η επειδη οτιδηποτε αλλο... τοτε.... Φυσικα πρεπει να τα χρησιμοποιησεις τα win10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το να γίνονται όλα αυτά για λόγους marketing το έχετε σκεφτεί? Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω μια εταιρία με τόσο μεγάλο όνομα να κάνει κάτι που θα τους κάνει να χάσουν "πελάτες". Μήπως ήθελαν απλά να ακουστεί το όνομά τους? κάτι που έγινε βέβαια.. Σαν την Apple.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voldemort Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Task View, Auto snap στο χώρισμα των 2 οθονών, action center, ξανά λέω ελαφρύτερο λειτουργικό, ότι όλες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται σε clount και έτσι σε κάθε clean install δεν χρειάζεται να κάνεις 1002 για να ετοιμάσεις το setup (ναι το έχουν και τα 8/8.1). Αυτά.. θα είναι και άλλα από ότι βλέπω απλά είναι οι πρώτες μέρες που τα χρησιμοποιώ. Και αυτα τα θεωρεις extra tool; Τα αλλα που σου ειπα συμπεριλαμβανονται μεσα κι αυτα; Δηλαδη ρε παιδια...γενικα ρωταω... Το να ειχαν τα 10 ολα αυτα που λετε(σεβαστο και δεκτο)...ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ολο το ρουφιανιλικι και την κατασκοπεια(οπως καθε σοβαρο λειτουργικο και επι πληρωμης) δεν παιζει ε; Πρεπει να το φαει ο αλλος πακετο σαν το τυρακι στην ποντικοπαγιδα ετσι; ή τους υψους ή του βαθους λοιπον; Συγχαρητηρια...τιποτε αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το να γίνονται όλα αυτά για λόγους marketing το έχετε σκεφτεί? Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω μια εταιρία με τόσο μεγάλο όνομα να κάνει κάτι που θα τους κάνει να χάσουν "πελάτες". Μήπως ήθελαν απλά να ακουστεί το όνομά τους? κάτι που έγινε βέβαια.. Σαν την Apple..Φιλε , εντελως φιλικα σου το λεω, ασε τα early adoptions λες κ δε μπορουμε με win7/8 η linux να κανουμε τις δουλειες μας. Το παρακατω δεν παει για σενα, παει γενικα. Ο κοσμος εχει μπει σε χοντρο παιχνιδι κ στις εταιρειες software, τωρα να προσπαθουμε να αυτο-πειστουμε οτι κ καλα γουαου, σιγα μωρε κτλ, δειχνει που εχει φτασει το επιπεδο ηλιθιοτητας των ζομπι- καταναλωτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω ακριβώς την ορολογία τους. Αλλά ναι τα θεωρώ, αυτά που είπες όχι δεν με απασχολούν καν. Ίσως κάποιους να μην τους απασχολεί η "κατασκοπία", που εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον για τους απλούς χρήστες. Τέλος πάντων θα δείξει στην πορεία. Είναι κάτι που δεν μπορείς να σταματήσεις. Δεν είμαι μόνο εγώ που τα χρησιμοποιώ οπότε αυτό δεν ελέγχετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voldemort Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Είναι κάτι που δεν μπορείς να σταματήσεις. Δεν είμαι μόνο εγώ που τα χρησιμοποιώ οπότε αυτό δεν ελέγχετε. Λογικη που σπαει κοκκαλα... Πριν ξεκινησεις θεωρεις τον "αγωνα" χαμενο. Ολοι οι μεγαλοι αγωνες και επαναστασεις της ανθρωποτητας αν ειχαν ατομα με αυτη την λογικη δεν μπορω να φανταστω σημερα ποιοι θα επικρατουσαν...απλα...ασε μην πω τιποτε γιατι θα παρεξηγηθω. Αν δεις πολλους σε κανα γκρεμο να πεφτουν ελπιζω να μην ακολουθησεις κι εσυ με αυτη την λογικη. Τα ιδια ελπιζω να λες οταν θα σε εχουν απο κατω κυριολεκτικα σε λιγα χρονια και δεν θα'χεις το δικαιωμα ΟΥΤΕ να μιλας ΟΥΤΕ να επιλεγεις ΟΥΤΕ να κρινεις ΟΥΤΕ να αναπνεεις εαν δεν στο πουνε αυτοι και φυσικα...εαν δεν το κανουν κι αλλοι για να τους ακολουθησεις. Η ανθρωποτητα παρεδωσε την ελευθερια και τα δικαιωματα της στις "φιλανθρωπες" πολυεθνικες που πουλανε το τομαρι τους για το κερδος. Cogratulations. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Φιλε , εντελως φιλικα σου το λεω, ασε τα early adoptions λες κ δε μπορουμε με win7/8 η linux να κανουμε τις δουλειες μας. Το παρακατω δεν παει για σενα, παει γενικα. Ο κοσμος εχει μπει σε χοντρο παιχνιδι κ στις εταιρειες software, τωρα να προσπαθουμε να αυτο-πειστουμε οτι κ καλα γουαου, σιγα μωρε κτλ, δειχνει που εχει φτασει το επιπεδο ηλιθιοτητας των ζομπι- καταναλωτων. Είπαμε συζήτηση κάνουμε! αν κοντραριζομαστε και για αυτά δλδ έλεος.. Δεν είπα πως δεν κάνω την δουλειά μου με τα 7 ΑΛΛΑ με τα 10 την κάνω ποιο εύκολα και γρήγορα. Όπως είπα είναι ποιο ελαφριά και στο σύστημά μου φαίνεται η διαφορά. Δεν είπα πως θα μείνω με αυτά, ακόμα τα δοκιμάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω ακριβώς την ορολογία τους. Αλλά ναι τα θεωρώ, αυτά που είπες όχι δεν με απασχολούν καν. Ίσως κάποιους να μην τους απασχολεί η "κατασκοπία", που εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον για τους απλούς χρήστες. Τέλος πάντων θα δείξει στην πορεία. Είναι κάτι που δεν μπορείς να σταματήσεις. Δεν είμαι μόνο εγώ που τα χρησιμοποιώ οπότε αυτό δεν ελέγχετε. Καποιοι αλλοι, ολοι το κανουν, σιγα μωρε κτλ...θες early adoption εσυ....δε μπορεις , καιγεσαι για τα απαραιρηρα features ( δικαιωμα σου αλλα μετα δε θα υπαρχει κ δικαιωμα να ομιλεις, ετσι παει σ αυτα) Εαν δουλευεις η κανεις χρηματικες συναλλαγες η γραφεις ιατρικα ιστορικα η σχεδιο η word excel στο pc , ΜΗΝ το κανεις σε win 10. Over and out,φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Λογικη που σπαει κοκκαλα... Πριν ξεκινησεις θεωρεις τον "αγωνα" χαμενο. Ολοι οι μεγαλοι αγωνες και επαναστασεις της ανθρωποτητας αν ειχαν ατομα με αυτη την λογικη δεν μπορω να φανταστω σημερα ποιοι θα επικρατουσαν...απλα...ασε μην πω τιποτε γιατι θα παρεξηγηθω. Αν δεις πολλους σε κανα γκρεμο να πεφτουν ελπιζω να μην ακολουθησεις κι εσυ με αυτη την λογικη. Σου είπα σταμάτα με την ειρωνεία. Σοβαρά τώρα, μπορείς να κάνεις κάτι? δεν είπα πως είναι χαμένος αγώνας αλλά όταν παγκόσμια ο καθένας μπορεί να βάλει το λειτουργικό αυτό εσύ τι μπορείς να κάνεις? να του πεις όχι μην το κάνεις? δημοκρατία είναι αυτό? το θέμα είναι να κάνεις ότι κάνεις με την microsoft. Οι "πελάτες" είναι πελάτες. Το θέμα είναι να πας σε αυτόν που το παράγει. Τόσα χρόνια γίνεται πόλεμος με αρρώστιες, για αυτό μπορείς να κάνεις κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voldemort Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Τέλος πάντων θα δείξει στην πορεία. Για να δειξει στην πορεια πρεπει να σε νοιαζει. Εαν δεν σε νοιαζει τι θα δειξει; Αυτο που εχεις προ-δικασμενο; Συζητηση κανω και με παραδειγματα μιλαω. Δεν ειρωνευομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις