dimitris21gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Και σε μένα που παρόλο του ότι έχω SSD η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής τόσο στο boot, όσο και στο άνοιγμα προγραμμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 ξαναπέρνα τους ahci/chipset drivers της Intel... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια, εαν δεν εχω κανει καποιο λαθος τα win 10 ειναι πιο φθηνα απο τα win 7 ! Γιατι στμβαινει αυτο? Ερωτησεις για τα win10. 1.Εαν δεν εχουμε μικροφωνο, η cortana μπορει να μας ακουσει? Εαν δεν μπορει, ειναι ενα επιχειρημα να τ αγορασω. Μη μου πειτε οτι απενεργοποιειται, καλα..γελασαμε! 2.Εχει γινει πολυς κ δικαιος ντορος παγκοσμιως για την κατασκοπια των 10. Η MS εχει αντιδρασει οτι θα ξαναδει καποια ζητηματα η εγινε google και χειροτερα? Καλα cortana σε windows phone, θ ακουει και την καρδια μας και θα στελνει ετοιμο καρδιογραφημα με διαγνωση....εξοργιστικα πραγματα. Υγ. Και μην ακουω .... Δεν εχω τιπορα να κρυψω κ τετοιες αφελειες...το ειπε το παλικαρι ο Snowden οτι αυτο σημαινει οτι δεν εχεις τιποτα να πεις... Να μην ειμαστε αφελεις...κ τσοντες θα βλεπουμε, και ειδησεις θα διαβαζουμε, και ebanking θα κανουμε, και σε blog/ forum θα γραφουμε κτλ...αλλα το να μπορει ν ακουει το... Cortanaki...μια καθαρα ιδιωτικη οικονομικη, κοινωνικη, πολιτικη, φιλικη, σεξουαλικη η αλλη συζητηση στο χωρο που εχουμε το pc...νταξ, οποιος δεν ανατριχιαζει ειναι αχαρακτηριστος κ εκτος πραγματικοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ρε μαγκες αξιζουν τα 10? Πολλα απο τα features (για να μη πω για την κατασκοπεια) που διαβαζω δε με συγκινουν. Αν θελω start menu, βαζω εφαρμογη και το εχω στα 8, Explorer, spartan, edge ή οποιοδηποτε ms browser δε προκειται να χρησιμοποιησω ποτε. Cortana, hologram technology και αλλες μαλακιες που θυμιζουν Minority Report δε με νοιαζουν. Σε netbook με intel gpu χωρις δυνατοτητα gaming το DX12 και οποιες δυνατοτητες προκυπτουν απο κει θα μου ναι αχρηστες. Εχει μεινει τιποτα χρησιμο ή τσαμπα το ψαχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Με βάση τα λεγόμενα σου και αν έχεις windows 8.1 καλύτερα να μείνεις εκεί που είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Θα μείνω με Windows 7 Ultimate x64 για πολλά ακόμα χρόνια. Έβαλα τα 10 σε μηχάνημα φίλου αναβαθμίζοντας από νόμιμα 7άρια. Μου είχε δώσει χύμα μητρική, επεξεργαστή, μνήμες και ssd γιατί ήθελε να του ταιριάξω έναν Xeon σε μητρική 775. H μητρική είναι η Asus p5n72-t premium η οποία έχει ξεχωριστό module pci για τον ήχο το οποίο ξέχασε να μου δώσει. Κάρτα γραφικών έβαλα μια δική μου. Όλα καλά κι ωραία, η αναβάθμιση έγινε, τα 10άρια έμειναν ενεργοποιημένα, ήχο δεν είχαμε αφού έλειπε το module, πάω λοιπόν σπίτι του, συναρμολογώ το PC με τη δική του κάρτα γραφικών και το module του ήχου, το ανοίγω, πάρτα, τα Windows δεν ήταν ενεργοποιημένα. Δεν ενεργοποιούνταν δε με τίποτα, μου ζητούσαν αλλαγή κλειδιού. Ήταν κι αργά, νευρίασα κιόλας, το παράτησα όπως ήταν. Σήμερα που ξαναπήγα είχαν ενεργοποιηθεί μια χαρά! Όσο τα δούλεψα δεν είδα κάτι που να με κάνει να θέλω να φύγω από τα 7. Ποιός ο λόγος να έχω ένα φανταιζί spyware; Πάντως είναι καλύτερα από τα τρισάθλια 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Νέο build για Insider Preview. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Με βάση τα λεγόμενα σου και αν έχεις windows 8.1 καλύτερα να μείνεις εκεί που είσαι. 8 εχω, τα 8.1 δινουν τπτ ή ουτε εκει μπλεκω Πάντως είναι καλύτερα από τα τρισάθλια 8. Γιατι ρε συ, γαμανε τα 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Στο καινούργιο μου Laptop ( Lenovo g510 ) έκανα μια δοκιμή που κακιά ώρα που την έκανα, να συνδέσω το κινητό με το laptop μέσω bluetooth. Εκτός του ότι για κανένα λόγο το αρχείο που έστελνα από το κινητό δεν έφτανε ποτέ στο pc μετά που τα παράτησα και δεν ασχοληθηκα αλλο με το bluetooth όλα τα usb ports νεκρώσανε. Τι driver reinstall device manager google forums ότι σκατά θέλετε έχω κάνει δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτα. Να πάω για format ή τσάμπα θα το κάνω και αυτό? κανείς καμιά ιδέα? υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα windows 10? ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyber_Spartacus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Πάντως ειναι γρήγορα σταθερά αλλα εχω χάσει σε μπαταρια στο λαπτοπ μου τουλάχιστον 25-30% σε μπαταρια δεν ξερω τι και πως αλλα τα νευρα μουυυυυυ... το βαζω και σε εξοικονόμηση ενέργειας κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Παιδια εχω ενα θεμα με το skype σε win10, σε καθε shutdown μου πεταει error "The instruction at 0x00cfb43 referenced memory at 0x05050519. The memory could not be read." Οσο κι αν το εψαξα ακρη δεν βρηκα. Κανεις καμια ιδεα? Σε win7 με ιδια εκδοση skype δεν το κανει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Γιατι ρε συ, γαμανε τα 8. Το χειρότερο λειτουργικό που έχει φτιαχτεί ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 και το καλύτερο ήταν τα Millennium... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas26 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Να κανω μια ερωτηση?? Εβαλα τα Windows 10 στο Laptop και τωρα δεν μπορω να συνδεθω στο wifi! Σε οποιο δικτυο και να μπω λεει οτι η συνδεση ειναι περιορισμενη! Φταινε τα Windows?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Να κανω μια ερωτηση?? Εβαλα τα Windows 10 στο Laptop και τωρα δεν μπορω να συνδεθω στο wifi! Σε οποιο δικτυο και να μπω λεει οτι η συνδεση ειναι περιορισμενη! Φταινε τα Windows?? Χρειάζεται update ο driver της κάρτας δικτύου. Βάλε καλώδιο ethernet και κάνε όλα τα update. Μαζί με τα update θα περάσει και driver για τη κάρτα δικτύου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις