Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το iso είναι για καθαρή εγκατάσταση για αυτό δεν είχε την επιλογή να τα κρατησει ολα ενώ μέσω windows update είχες την επιλογή γιατί έκανες αναβάθμιση.

Και ομως: οπως ειπα πριν, σε αλλο pc, με iso, μου κρατησε τα παντα!

Δεν νομιζω το iso ειναι μονο για καθαρη εγκατασταση.

Θα βοηθησει κανεις που ξερει ρε παιδια, τι ισχυει;;;;

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις δίκιο τα έχω μπερδέψει, κάποιος να μας εξηγήσει τι γίνεται.

Δημοσ.

Εγκατέστησα τα windows 10 κ μου αρεσουν πιο πολύ από windows 8. Αυτό που κάνει όμως είναι κατά την εκκινηση του υπολογιστη μου, μου εμφανίζει μήνυμα ότι τα "το μενου έναρξη και η cartona δε λειτουργουν". Πως μπορώ να το λυσω αυτό κ γιατι γίνεται;

Δημοσ.

Εγκατέστησα τα windows 10 κ μου αρεσουν πιο πολύ από windows 8. Αυτό που κάνει όμως είναι κατά την εκκινηση του υπολογιστη μου, μου εμφανίζει μήνυμα ότι τα "το μενου έναρξη και η cartona δε λειτουργουν". Πως μπορώ να το λυσω αυτό κ γιατι γίνεται;

Η Cortana ειναι υπηρεσια υπενθυμισεων και φωνητικου search που ομως δεν υποστηριζει ακομα ελληνικα.Το start menu δεν ανοιγει οταν το πατας;

Δημοσ.

Η Cortana ειναι υπηρεσια υπενθυμισεων και φωνητικου search που ομως δεν υποστηριζει ακομα ελληνικα.Το start menu δεν ανοιγει οταν το πατας;

Στην αρχη μου βγάζει ένα παράθυρο να κάνω έξοδο κ μετά είσοδο παλι κ μετά πατιέται...

Δημοσ.

Σε ένα επιτραπέζιο υπολογιστή Dell με οθόνη αφης, που έχει ελληνικά Windows 7 έκανα "κράτηση" τα Windows 10. Αλλά γιατί δεν εμφανίστηκαν ακόμη σαν αναβάθμιση;

Δημοσ.

Σε ένα επιτραπέζιο υπολογιστή Dell με οθόνη αφης, που έχει ελληνικά Windows 7 έκανα "κράτηση" τα Windows 10. Αλλά γιατί δεν εμφανίστηκαν ακόμη σαν αναβάθμιση;

Θα εμφανιστούν,χρειάζονται μερικές μέρες.

Δημοσ.

Στην αρχη μου βγάζει ένα παράθυρο να κάνω έξοδο κ μετά είσοδο παλι κ μετά πατιέται...

Τι εννοεις εξοδο και εισοδο,στον λογαριασμο σου,και αυτο γινεται οταν πατας το start menu.Εξηγησε το λιγο καλυτερα.

Δημοσ.

Μια ερωτηση .Με τα 10 παθενω βλαβη στο υπολογιστη και χρειαζετε φορματ Τι γινετε που δεν υπαρχει CD !!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Μια ερωτηση .Με τα 10 παθενω βλαβη στο υπολογιστη και χρειαζετε φορματ Τι γινετε που δεν υπαρχει CD !!!!!!!!!!!!

Κατεβάζεις το iso και το γράφεις σε ένα dvd ή φτιάχνεις ένα bootable usb.

Δημοσ.

Παντως αυτο το θεμα της... "ιδιωτικοτητας" ειναι πολυ εκνευριστικο.

Μου φαινεται θα ειναι η πρωτη φορα που θα "πηδηξω" συνεχομενα, δυο εκδοσεις Windows.

Ημουν στα XP.

Πηδηξα τα Vista.

Εμεινα στα 7.

Πηδηξα τα 8/8.1.

Το αυτο και για τα 10 βλεπω να γινεται...

Παλι καλα που τα 7 θα εχουν υποστηριξη μεχρι το 2020...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...