vasilis_ts Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εχω κανει upgrade απο 7 σε 10 με το tool. Ολα οκ με την ενεργοποιηση, λεει οτι ειναι μονιμα ενεργοποιημενο. Αν κανω low level format στο δισκο και μετα κανω clean install τα 10, θα εχω κανενα προβλημα? Το εχει κανει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα!!Έχω ένα πρόβλημα και για να μην ανοίξω άλλο θέμα για μια ερώτηση θα την κάνω εδώ!! Έκανα αντιγραφή από ένα φλασκιά μου έναν φάκελο!Το πρόβλημα είναι ότι τώρα δεν σβήνετε από την επιφάνεια εργασίας...Έψαξα στο ίντερνετ άλλα δεν δίνουν λύσεις για ta windows 10(Μάλλον επειδή είναι καινούργια) Μπορεί κάνεις να με βοηθήσει..??? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Τα πέρασα και στο λάπτοπ χθες βράδυ ...ενω το λάπτοπ είχε παρα πολλά προβλήματα και σερνόταν με τα 8.1 μετα το update παρόλο που κράτησαν τα αρχεία μου παει παρα πολύ γρηγορότερα...μακάρι να παει έτσι γτ δίνουν έτοιμος απο Σεπτέμβριο να πάρω λάπτοπ....αν βάλω αλλά 2 gb ram στα 2 που έχω θα δω μεγάλη διάφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Τα windows update γινονται αυτοματα ή μονο με επιλογη του χρηστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Αν τα εχεις κανει προ κράτηση απο την μπάρα κάτω δίπλα στο ρολόι κατεβαίνουν μόνα τους και σου πετάει μύνημα οτι είναι έτοιμα για εγκατάσταση .αν δεν το εχεις κάνει δεν θα γίνουν ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Τα windows update γινονται αυτοματα ή μονο με επιλογη του χρηστη; automatic, εκτός αν είσαι μέσω wifi που μπορείς να ορίσεις την σύνδεση metered... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lgre_p Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εχω κανει upgrade απο 7 σε 10 με το tool. Ολα οκ με την ενεργοποιηση, λεει οτι ειναι μονιμα ενεργοποιημενο. Αν κανω low level format στο δισκο και μετα κανω clean install τα 10, θα εχω κανενα προβλημα? Το εχει κανει κανεις? Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Για καλό και για κακό κάνε και login με Microsoft account και όχι μόνο με local account. Μετά πήγαινε και εδώ https://account.microsoft.com/devices και δες αν καταχωρήθηκε ο υπολογιστής σου. Μέχρι σήμερα, όλα τα Windows 10 ενεργοποιούνται είτε είναι original έιτε από το θείο. Είτε με upgrade είτε με το tool. Το θέμα είναι τι θα γίνει στο μέλλον και αν θα αποφασίσει η Microsoft να κάνει "ξεκαθάρισμα...." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δε χρειάζεται Microsoft account και με τοπικό μια χαρά γίνεται η ενεργοποίηση. Εγώ έτσι το έκανα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 μου ηρθε η αναβαθμιση αλλα παρατηρησα οτι δινει την έκδοση insider preview , για ποιο λογο ομως insider ? μηπως σε win απο τον θειο η MS δινει την insider ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lgre_p Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δε χρειάζεται Microsoft account και με τοπικό μια χαρά γίνεται η ενεργοποίηση. Εγώ έτσι το έκανα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Για την ενεργοποίηση ΝΑΙ, δεν χρειάζεται. Για το μέλλον ίσως..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Για την ενεργοποίηση ΝΑΙ, δεν χρειάζεται. Για το μέλλον ίσως..... Τι εννοείς για το μέλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Τι παιζει με local account? Τα περνά τώρα στο γραφείο που έχω local και όχι ms... το store λεοτουργει? Υπάρχει τροπος μα λειτουργήσει χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω τα login? Μπορω να βάλω ms account μονο για το store σε τοπικό λογαριαο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εχμ...πως αλλαζω την αναλυση ????????????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εχμ...πως αλλαζω την αναλυση ????????????????????????????? Δεξί κλικ στο desktop , Display settings , Advanced display settings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 παιδια το tile του καιρου δουλευει σε σας?σε μενα μια δουλευει μια οχι..πιο πολυ δεν δουλευει δηλαδη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις