Alejandro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ρε παιδια χθες εκανα το καινουριο update εγκατασταση(KB3081424) κ το history μου το βγαζει 3 φορες...γιατι? Οι δύο καταχωρήσεις είναι δικαιολογημένες γιατί την 1η απέτυχε και τη 2η τα κατάφερε. Η 3η είναι αδικαιολόγητη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Tελικα τα 'windows updates' γινονται αυτοματα, ή με ενημέρωση/αποδοχή του χρήστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ενεργοποίηση των 10.Παρακαλώ τα φώτα σας!Αγόρασα εχτες ενα laptop με προεγκατεστημένα τα win 8.1 τα οποία ενεργοποιήθηκαν κανονικά.Στην συνέχεια έκανα upgrade στα 10 μέσω του tool της microsoft και ενεργοποιήθηκαν και αυτά μια χαρά.Μετά δημιούργησα ISO αρχείο με το tool, εγκατέστησα σε καθαρή εγκατάσταση τα windows 10 μπήκα στα windows και στο ίντερνετ και δεν ενεργοποιούνται.Συγκεκριμένα μου γράφει " τα windows δεν ενεργοποιήθηκαν " . Κάλεσα στην microsoft αλλα μου είπαν οτι υπάρχει μεγάλο φόρτο εργασίας και θα με καλέσουν εντος 48 ωρών !! Τα φώτα σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ενεργοποίηση των 10.Παρακαλώ τα φώτα σας! Αγόρασα εχτες ενα laptop με προεγκατεστημένα τα win 8.1 τα οποία ενεργοποιήθηκαν κανονικά.Στην συνέχεια έκανα upgrade στα 10 μέσω του tool της microsoft και ενεργοποιήθηκαν και αυτά μια χαρά. Μετά δημιούργησα ISO αρχείο με το tool, εγκατέστησα σε καθαρή εγκατάσταση τα windows 10 μπήκα στα windows και στο ίντερνετ και δεν ενεργοποιούνται.Συγκεκριμένα μου γράφει " τα windows δεν ενεργοποιήθηκαν " . Κάλεσα στην microsoft αλλα μου είπαν οτι υπάρχει μεγάλο φόρτο εργασίας και θα με καλέσουν εντος 48 ωρών !! Τα φώτα σας!! Υπομονή και θα γίνει η ενεργοποίηση, μην αγχώνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Σοβαρά; Σίγουρο αυτό; Έκανα και επανεκκίνηση τίποτα...Φοβήθηκα μήπως επειδή κατα την διάρκεια του clean instal διέγραψα το recovery partition του laptop (γενικά ότι partition είχε)και τα ενοποίησα με το κύριο partition ωστε να λειτουργεί σαν ενιαίος δίσκος, μήπως χάθηκε το key, αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο, καθώς υποτίθεται οτι το key δένει με την μητρική και το bios... Μακάρι να ενεργοποιηθούν γιατί με παίδεψαν αρκετά για να τα βάλω, και φαίνεται τωρα να λειτουργούν πολύ ωραία.Είναι και καινούργιο το μηχάνημα και θελω να το σετάρω και με χαλάει λίγο.... μακάρι να ενεργοποιηθούν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οι δύο καταχωρήσεις είναι δικαιολογημένες γιατί την 1η απέτυχε και τη 2η τα κατάφερε. Η 3η είναι αδικαιολόγητη... εδω βλεπω υπαρχει κανονικα..πως γινεται να απετυχε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 εδω βλεπω υπαρχει κανονικα..πως γινεται να απετυχε? Στην προηγούμενη φωτογραφία, η κάτω καταχώρηση έτσι γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ναι το ξερω αλλα πως γινεται να απετυχε κ μετα να την εγκατεστησε κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μίλησα με το τεχνικό τμήμα της Microsoft και μου είπαν πως υπάρχει ένα πρόβλημα στους servers τους για το οποίο εργάζονται. Ο κωδικός σφάλματός μου λέει οτι το κλειδί μου έχει αποκλειστεί 0xC004C003 . Σύμφωνα με την εξυπηρέτηση της Microsoft κατα 99.9% τις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιηθούν αυτόματα μόνα τους τα Windows. Σύμφωνα με αυτό όμως : http://forums.windowscentral.com/windows-10-general-discussion/370254-unable-activate-windows-10-pro-after-clean-install-error-code-0xc004c003.htmlκαι αυτο http://www.technewstoday.com/25412-microsoft-windows-10-activation-error-0xc004c003-during-clean-install-heres/ ίσως θα είχα κάποια δίκια αν ανησυχούσα.... Το θέμα ειναι πως θέλω να σετάρω το pc να το απολαύσω...Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μίλησα με το τεχνικό τμήμα της Microsoft και μου είπαν πως υπάρχει ένα πρόβλημα στους servers τους για το οποίο εργάζονται. Ο κωδικός σφάλματός μου λέει οτι το κλειδί μου έχει αποκλειστεί 0xC004C003 . Σύμφωνα με την εξυπηρέτηση της Microsoft κατα 99.9% τις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιηθούν αυτόματα μόνα τους τα Windows. Σύμφωνα με αυτό όμως : http://forums.windowscentral.com/windows-10-general-discussion/370254-unable-activate-windows-10-pro-after-clean-install-error-code-0xc004c003.htmlκαι αυτο http://www.technewstoday.com/25412-microsoft-windows-10-activation-error-0xc004c003-during-clean-install-heres/ ίσως θα είχα κάποια δίκια αν ανησυχούσα.... Το θέμα ειναι πως θέλω να σετάρω το pc να το απολαύσω...Για να δούμε... Είσαι σίγουρος ότι επέλεξες της σωστή έκδοση των 10 απο το tool της MS; Η έκδοση που επέλεξες πρέπει να είναι ίδια με την έκδοση των 8.1 που είχε το λάπτοπ απο πριν. Πχ άμα είχε την Windows 8.1 Home το laptop, πρέπει με το tool να φτιάξεις iso για την Home έκδοση των 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ναι, όλα απολύτως σωστά.... Φούλ άγχος με την παλιο microsoft (Κατα βάθος την αγαπώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ναι, όλα απολύτως σωστά.... Φούλ άγχος με την παλιο microsoft (Κατα βάθος την αγαπώ) Τότε περιμένεις να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ελπίζω μονο να είναι τεχνικό πρόβλημα και περιμένω τι να κάνω... Μην παίχτηκε τίποτα με το κλειδί φοβάμαι.... Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ελπίζω μονο να είναι τεχνικό πρόβλημα και περιμένω τι να κάνω... Μην παίχτηκε τίποτα με το κλειδί φοβάμαι.... Για να δούμε... Τώρα που το θυμήθηκα. Δοκίμασε περισσότερες φορές να πατήσεις ενεργοποίηση. Εμένα χρειάστηκε καμιά 15 φορές να το πατήσω για να ενεργοποιηθούν την πρώτη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν πατήσω ενεργοποίηση των Windows (στις ιδιότητες του υπολογιστή - δίπλα απο το μήνυμα "τα windows δεν ενεργοποιήθηκαν '' απλά μου ανοίγει νέο παράθυρο που μπορώ να αλλάξω ή το key ή να δω πληροφορίες σφάλματος ή να με πάει στο store το οποίο μου λέει να αγοράσω τα γνήσια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις