Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει κανεις προβλημα με το windows store ? ενω ανοιγε σωστα , τωρα ανοιγει και κλεινει κατευθειαν . δεν φορτωνει μια ασπρη σελιδα και κλεινει . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχει κανεις προβλημα με το windows store ? ενω ανοιγε σωστα , τωρα ανοιγει και κλεινει κατευθειαν . δεν φορτωνει μια ασπρη σελιδα και κλεινει .

Δοκίμασε να κανείς restart το PC και το router.Επίσης τσέκαρε την ημερομηνία και ώρα στον υπολογιστή σου.

φιλε μου το ειχα και εγω αυτο προβλημα και μαλιστα οχι μονο με το store αλλά και με όλες τις metro εφαρμογες...ανοιγαν και εκλειναν αμεσως. Με μια αναζητηση στο technet της ms  το προβλημα αυτο εμφανιζονταν στις preview εκδοσεις των 10 και ειχε να κανει σχετικα με τιςαδειες των εφαργμογων. Αλλα πχ αιτια καποιο αναφερουν οτι εχει να κανει με antialising settings  σε AMD gpu... Προσωπικα δεν μπορεσα να το λυσω οτι και αν εκανα και λυθηκε με clean install :(  format δηλ  .. 

Δοκίμασε να κανείς restart το PC και το router.Επίσης τσέκαρε την ημερομηνία και ώρα στον υπολογιστή σου.

το δοκιμασα αυτο , δεν δουλεψε .

φιλε μου το ειχα και εγω αυτο προβλημα και μαλιστα οχι μονο με το store αλλά και με όλες τις metro εφαρμογες...ανοιγαν και εκλειναν αμεσως. Με μια αναζητηση στο technet της ms  το προβλημα αυτο εμφανιζονταν στις preview εκδοσεις των 10 και ειχε να κανει σχετικα με τιςαδειες των εφαργμογων. Αλλα πχ αιτια καποιο αναφερουν οτι εχει να κανει με antialising settings  σε AMD gpu... Προσωπικα δεν μπορεσα να το λυσω οτι και αν εκανα και λυθηκε με clean install :(  format δηλ  .. 

δεν πειραζει θα ζησω και χωρις store ! , format δεν κανω ακομα , μπορει να βγει κανα fix  :-)

Λοιπόν πλέον έχω τα Windows 10 παραπάνω απο 24 ώρες. Παρατηρώ πως στο internet υπάρχει μι καθυστέρηση. Η γραμμή μουείναι Cyta και συνδέομαι στα 9μιση.Έβλεπα άνετα 1080p video στο Youtube και τώρα κολλάει σαν τρελό. Κατέβαζα με 900-950 και τώρα κατεβάζω με το ζόρι με 150. Ενας driver 250MB και μου πήρε 2 ώρες!!! Οι σελίδες αργούν να ανοίξουν (σε όλους τους browsers) και γενικά δίνει την αίσθηση πως σέρνεται. Πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις; Ξέρει κάποιος;

εχμ... πόσα ακόμα tasks θα προσθέσει; :shock:

rmwW6KK.jpg

To γαμήσανε είναι η αλήθεια, αλλά επειδή το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι:

Κάνεις όλα αυτά και είσαι κομπλέ ως ενα επίπεδο (τουλάχιστον όσα φαίνονται)

• Like 3

Ερωτηση κρισης ή και γνωσης ..Η ενεργοποιηση και "δεσιμο" του λειτουργικου γινεται γενικά με όλο το hardware  του υπολογιστή ή μονο με την μητρική? δηλ αν αλλαξω πχ μια καρτα γραφικων ή βαλω ram  θα απενεργοποιηθουν ή και σε ενδεχομενο φορματ δεν θα μπορουν ενεργοποιηθουν? το ρωταω αυτο γιατι στο ms account  μου εμφανιζεται ο υπολογιστης με την επωνυμια της μητρικης μου. παραθετω εικονα απο τον λογαριασμο μου οπως εμφανιζονται οι συσκευες μου με windows 10.. ενα λατοπ sony και ο σταθερος με μητρικη gigabyte.

post-52546-0-20983300-1438367746_thumb.jpg

Ερωτηση κρισης ή και γνωσης ..Η ενεργοποιηση και "δεσιμο" του λειτουργικου γινεται γενικά με όλο το hardware  του υπολογιστή ή μονο με την μητρική? δηλ αν αλλαξω πχ μια καρτα γραφικων ή βαλω ram  θα απενεργοποιηθουν ή και σε ενδεχομενο φορματ δεν θα μπορουν ενεργοποιηθουν? το ρωταω αυτο γιατι στο ms account  μου εμφανιζεται ο υπολογιστης με την επωνυμια της μητρικης μου. παραθετω εικονα απο τον λογαριασμο μου οπως εμφανιζονται οι συσκευες μου με windows 10.. ενα λατοπ sony και ο σταθερος με μητρικη gigabyte.

Με την μητρική κλειδώνουν.

Έχω δει λειτουργικό για router (Mikrotik) που κλειδώνει με το μέσο εγκατάστασης πχ σκληρός δίσκος, compact flash κτλ.

εχω τα WINDOWS 7  home premium 32(BIT) . Οταν θα μου ερθουν και εμενα (εχω κανει την γνωστη κρατηση) τα καινουργια τα WINDOWS 10 θα μπορω να διαλεξω να βαλω τα 64bit η θα μου δωσει μονο τα 32?

Τελικα το build number των 10αριων ποιο ειναι ?

Στο ενα φορητο (windows 7 home premium -> windows 10 home μεσω windows update) δηλωνει 10.0.10240.16393

Στο δευτερο φορητο (windows 10 insider -> windows 10 pro χωρις να εγκαταστησει τιποτα μετα την 10240 εκδοση) δηλωνει ακριβως το ιδιο build number με το παραπανω.

Στο microsoft account (που αντιστοιχει στο 2ο φορητο , γιατι το 1ο με τα 7αρια παιζουν με local account) δειχνει το μηχανημα με windows 10 10.0.10240.16405

3-4 ποστς παραπανω σε μια εικονα που εχει επισυναψει ο συμφορουμιτης βλεπω build number 10.0.10240.16397

Tι στο κερατο γινεται ? :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...