Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ερωτηση μπορει λιγο ασχετη. Εχω αυθεντικο κλειδι ΟΕΜ για win7 Home Premium απο laptop sony vaio χαλασμενο το οποιο πηγε για πεταμα. Μπορω να το χρησιμοποιησω στο laptop μου (acer) για να βαλω αυθεντικα win7 και μετα να κανω upgrade se win10? Το δικο σου δεν εχει απο κατω κωδικο για να βαλεις αυτον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 εμενα παιδια μου κρασαρουν οι metro εφαρμογες οπως και το store. εχω κανει clean install αλλα τιποτα ...σε μια μερα 2 φορματ του εχω ριξει ...ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Το δικο σου δεν εχει απο κατω κωδικο για να βαλεις αυτον; Οχι, το ειχα παρει μεταχειρισμενο και δεν ειχε καν αυτοκολλητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Οχι, το ειχα παρει μεταχειρισμενο και δεν ειχε καν αυτοκολλητο. Λογικά δεν θα γίνεται γιατί το κλειδί είναι δεσμευμένο με το προηγούμενο σου laptop. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε Hide κάποια updates? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Περιμένουμε νέα!!! Τα πραγματα κινουνται αργααα Τωρα κανει το upgrade στα 10 και βρισκεται στο 10%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μακαρι να ισχυει κατι τετοιο φιλε!! Εσυ αν εχεις γνησια μπορεις να δεις αν εχεις generic? generic εχω αλλα στο mail account στα device δειχνει οτι εχω ενεργοποιημενα τα δεκαρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Σε 2 συστήματα με 7 Ultimate και 8.1 Pro ακόμα δεν έχει κατέβει το παραμικρό. Αλλά το εικονίδιο των 10 από την taskbar έχει εξαφανιστεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Λοιπόν από χθες τα έβαλα... Σήμερα έκανα τα απαραίτητα updates από το store... Το πρόβλημα μου είναι ότι το λάπτοπ πάει αρκετά πιο αργα από πριν... Το θέμα είναι ότι πριν με τα Win8 το λαπτοπ πετούσε παρότι 6ετίας και με intel i3...Υπάρχουν τίποτα τιπς γενικά??? Ήθελα να το ψάξω λίγο πριν γυρίσω στα 8.1...Αξίζει να δοκιμάσω clean install (γιατί τα πέρασα από πάνω)???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Par1s* Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Είχα windows 8.1 γνήσια και αναβάθμισα σε windows 10 το key μου δεν ξέρω ποιο είναι.Αν θέλω να κάνω format πρέπει να κατεβάσω το MediaCreationTool για να μου κάνει USB; Μετά θα χρειαστεί να βάλω το κλειδί; Και πως θα βρω το κλειδί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τα πραγματα κινουνται αργααα Τωρα κανει το upgrade στα 10 και βρισκεται στο 10%. Τελος και το upgrade. Upgrade μεσω του tool απο win 7 ult x64 του θειου. Με local account και μια φορα κλικ στο activation, εγινε αυτο^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Είχα windows 8.1 γνήσια και αναβάθμισα σε windows 10 το key μου δεν ξέρω ποιο είναι. Αν θέλω να κάνω format πρέπει να κατεβάσω το MediaCreationTool για να μου κάνει USB; Μετά θα χρειαστεί να βάλω το κλειδί; Και πως θα βρω το κλειδί; Δεν θα χρειαστεί να βάλεις κανένα κλειδί. Θα κάνεις skip όταν σου το ζητήσει και μετά την εγκατάσταση θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τελος και το upgrade. Upgrade μεσω του tool απο win 7 ult x64 του θειου. Με local account και μια φορα κλικ στο activation, εγινε αυτο^^ Θέλεις με ενα script να σου βγάζει: "The machine is permanently activated - thrylos gate 7" ? Αυτο που μας δείχνεις δεν σημαίνει τίποτα, σε ένα δευτερόλεπτο μπορεί να λήξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Είχα windows 8.1 γνήσια και αναβάθμισα σε windows 10 το key μου δεν ξέρω ποιο είναι. Αν θέλω να κάνω format πρέπει να κατεβάσω το MediaCreationTool για να μου κάνει USB; Μετά θα χρειαστεί να βάλω το κλειδί; Και πως θα βρω το κλειδί; Δεν εχει Key αλλου λενε οτι το upgrade δενετε με το hardware (serial motherboard) αλλου λενε οτι δενετε με το λογαριασμο που κανεις Log in στην MS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacPhisto Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 με τα 1000000000 ζορια , καταφερα να κανω activation.......να ειναι καλα ο marketpants... υπαρχει καποιος λογος που δεν αναγνωριζεται το dvd player μου στα windows 10;;; τι κουλο ειναι παλι τουτο τωρα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 με τα 1000000000 ζορια , καταφερα να κανω activation.......να ειναι καλα ο marketpants... υπαρχει καποιος λογος που δεν αναγνωριζεται το dvd player μου στα windows 10;;; τι κουλο ειναι παλι τουτο τωρα;;; κανε απεγκατασταση και ρεσταρτ να δεις αν δουλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις