Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις το notification center να μας πει αν δεχεται αναφορες και απο desktop προγραμματα?

Γιατι αναφερθικε οτι δεχεται αναφορες απο το μtorrent desktop.

Θα ειναι πολυ καλο αν ισχυει τελικα κατι τετοιο!!!

Δημοσ.

Όχι κατά την εγκατάσταση, αλλά κατά την λειτουργία του οδηγού στα Windows 10.

Και τι προτείνεις να κάνω; Να απεγκαταστήσω την κάρτα γραφικών και να βάλω παλιό driver;

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις το notification center να μας πει αν δεχεται αναφορες και απο desktop προγραμματα?<br>Γιατι αναφερθικε οτι δεχεται αναφορες απο το μtorrent desktop.<br>Θα ειναι πολυ καλο αν ισχυει τελικα κατι τετοιο!!!

Ναι δεχετε

• Like 1
Δημοσ.

Ξερω για το μτορρεντ.Ποιο αλλο εχεις δοκιμασει που μπορει να δωσει αναφορα στο notification center?

bsplayer, torrent sync

• Like 1
Δημοσ.

Μενει να μαθουμε για τον desktop skype,αν θα προσθεσει και σ'αυτο τη δυνοτοτητα,να δινει αναφορες.

Ευχαριστω για την απαντηση!

Δημοσ.

Παίδες, τελικά κατάφερα να τα περάσω με τον κλασικό τρόπο , κατά το bootάρισμα, που κάνουμε φορμάτ, γιατί ως τώρα προσπαθούμε μέσα από τα windows 8.1 να τα περάσω.

Τώρα έχω το εξής θέμα. δεν μπορώ να περάσω τους drivers για την κάρτα wifi και μέχρι πριν από λίγο ούτε του bluetooth. Μου βγάζει το μήνυμα "Active Bluetooth from Network switch".Έχω το Dell Inspiron 15 3521. Αρχικά δοκίμασα τους drivers των 8.1 που σε αρκετά κομμάτια δούλεψαν, αλλά στο bluetooth+wifi μου έβγαζε μήνυμα (Activate Bluetooth from Network switch) αποτυχίας εγκατάστασης. Με δοκιμή διαφόρων drivers από άλλες εκδόσεις των win κατάφερα να ενεργοποιήσω το bluetooth, αλλά και πάλι το wifi δεν δουλεύει.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

εχουμε νεα για την ημερομηνια κυκλοφορια τους θελω να φυγω απο τα 7αρια και το σκεφτομαι να τα σκασω για τα 8.1 μιας και αναμενεται νεα εκδοση...

Δημοσ.

Να πω ότι έχω σοκαριστεί με την ταχύτητά τους?

Να πω πως bug (σαν απλός χρήστης) δεν έχω πετύχει?

Να πω πως τα πάντα λειτούργησαν και λειτουργούν?

Σε "δύσκολο" σύστημα όλα αυτά, ένα Samsung laptop (UK έκδοση), με έναν Α6-4400 APU, 6GB RAM με έναν 830SSD πρόσφατα κοτσαρισμένο.

Μόνο "μελανό" σημείο, το bluetooth. Λειτουργεί, το συνδέω με το κινητό μου (WP8.1) αλλά μέχρι εκεί. Το χάνει συνέχεια, δε μπορώ να μεταφέρω αρχεία ή να τρέξω Media Player κλπ. Ίσως είναι θέμα οδηγού, ίσως κάτι άλλο.

Δημοσ.

Βγήκε το build 9879

Τι νέο φέρνει: 

• Ability to hide or show Task View button
  • Ability to hide or show Search button
  • New minimize and restore animations
  • Three dots in Windows chrome replaced by 'hamburger-style' icon
  • New Trackpad gestures: 3 finger up -> Task View, 3 finger down -> show Desktop, 3 finger flick to left or right -> switches to previous app, 3 finger move left or right -> Alt-Tab appears, 3 finger tap -> Search
  • Selective sync available in OneDrive, you pick what you want synced to your PC now
  • Interoperability focused Edge rendering engine in Internet Explorer available to 10% of Insiders
  • Native MKV support, including thumbnail and metadata support in File Explorer
  • Continued UI refinements, including some new icons
  • New Insider Hub app for those in the Windows Insider Program

Απ' την ελάχιστη χρήση που έχω κάνει μέχρι στιγμής: ενδιαφέροντα τα νέα εικονίδια στον file explorer, καλύτερο το minimize/restore animation, καλυτερη ενσωμάτωση του onedrive στον file explorer

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...