Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Οι πειρατες για κοιταξτε με αυτο το tool τι key εχετε; Αν ειναι το VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T τοτε εχετε generic, και εμενα αυτο εχει. Καποιος νομιμος να μας πει αν του εχει διαφορετικο απο το παραπανω;
infin1tyGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μόλις ανιιξα το pc και είναι ενεργοποιημρνα ενω όταν το έκλεισαν δεν ηταν οποτε όλα καλά...πρόβλημα....nvidia 8800 την βλέπει σαν τυπικό προσαρμογέα....που μπαίνω για windows update ???? Δεξί κλικ ο υπολογιστής μου ιδιότητες δεν λέει κατι Καλύτερα να κατεβάσεις τους drivers από το site της nVidia, έχει και για Windows 10: http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
21century Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Φίλοι μου, σε ένα φορητό που είχα πάρει από φίλο του φόρουμ έχει περασμένα win 7 ultimate. Κάνει κανονικά αναβαθμίσεις αλλά δεν αναβαθμίζει σε 10 γιατί δεν δέχεται το product key. Ο φορητός sony έχει το αυτοκόλλητο με το key το οποίο όμως ούτε αυτό το δέχεται. Οπότε πείτε τις επιλογές που έχω. Δεν θέλω να χάσω τα αρχεία που έχω. Θα πρέπει να κάνω media usb και καθαρή εγκατάσταση? Ποιον κωδικό θα βάλω μετά? Ξέρει κανείς να βοηθήσει?
cpttony Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μπορείς να έχεις τοπικό λογαριασμό για τα windows και ένα microsoft account για στο store. Δουλεύουν ανεξάρτητα. Μοναδικό glitch είναι όταν έρχονται κάποια βαριά updates να χάνεις το αυτόματο login στο store (στη μετάβαση 8-->8.1 συνέβη αυτό). Όχι ότι με ενδιαφερει να κατεβασω από το store.... Ηοtmail ή windowslive θελει ετσι?
JimxxZe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλησπερα γραφω απο κινητο γιατι εχω σοβαρο θεμα... Τα 10 ηρθαν μεσω win update κατεβηκαν κ εγινε το upgrade μια χαρα. Οταν ανοιξε στο desktop δεν μπορουσα να κανω τιποτα στην taskbar το μενου της εναρξης δε λειτουργει ενω πατωντας κ σε καποιες εφαρμογες δν εκανε τπτ κ απλα κολισε. Εκανα ενα ρεσταρτ ξαναδοκιμασα μπορεσα να ανοιξω τον φιρεφοξ απο τη taskbar αλλα η εναρξη και αλλα δε λειτουργουν. Πηγα να κανω αλλαγη στη ταπετσαρια πατωντας δεξι κλικ πηγε να φορτωσει και κολισε και εκει παλι... Τι φταει ρε παιδια;;
Redshift Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον δεν ξερω αν εχει αναφερθει ,δεν εχω χρονο να διαβασω το θρεντ γιατι σεταρω τα 10 εκανα καθαρο install των 10 ,δλδ εβαλα dvd εσβησα ολα τα partitions κ ειμαι ενεργοποιημενος κ trusted αρχικα εγκαθιστουμε τα 10 πανω απο λειτουργικο που εχει δικαιωμα σε free upgrade, επιλεγουμε δλδ upgrade αν δεν το εχουμε κανει πρεπει να κανουμε log in στα 10 με λογαριασμο microsoft (οχι τοπικο) κανουμε activate τα 10 τσεκαρουμε στην ms οτι οντως το πισι μας εχει "συνδεθει" με τα 10ρια https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=12&ct=1438232336&rver=6.5.6509.0&wp=MBI_SSL&wreply=https:%2F%2Faccount.microsoft.com%2Fauth%2Fcomplete-signin%3Fru%3Dhttps%253a%252f%252faccount.microsoft.com%252fdevices&lc=1032&id=292666 κανουμε κανονικη καθαρη εγκατασταση με dvd η usb κατα τα γνωστα οταν μας ζητιεται serial για τα 10 κανουμε skip η later αναλογως την οθονη κανουμε log in στα 10 με τον ιδιο λογαριασμο microsoft (οχι τοπικο) του 2ου βηματος τσεκαρουμε το activation (εμενα ηταν ενεργοποιημενα κατευθειαν) μπορει καποιο βημα να μην ειναι απαραιτητο οπως ακριβως το περιγραφω αλλα εγω ετσι το εκανα, ελπιζω να βοηθησα Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2015 από Redshift 2
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 adblock για τον Edge έχουμε; Δεν υποστηρίζει addons ακόμα αλλά αν θες μόνο adblock μπορείς να βάλεις software το οποίο θα κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά. 2 που γνωρίζω είναι τα Peerblock,Adguard. 1
johnnyman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Οι πειρατες για κοιταξτε με αυτο το tool τι key εχετε; Αν ειναι το VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T τοτε εχετε generic, και εμενα αυτο εχει. Καποιος νομιμος να μας πει αν του εχει διαφορετικο απο το παραπανω; εγω που ειχα γνησια 8.1 εχω αυτο το generic key κ ειναι ενεργοποιημενα τα windows 10!
lepaterious Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 εγω που ειχα γνησια 8.1 εχω αυτο το generic key κ ειναι ενεργοποιημενα τα windows 10! Απο τι φαινεται ολοι εχουμε το generic key και η ενεργοποιηση γινεται η απο το Mobo μαζι με mail
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Απο τι φαινεται ολοι εχουμε το generic key και η ενεργοποιηση γινεται η απο το Mobo μαζι με mail Μακαρι να ισχυει κατι τετοιο φιλε!! Εσυ αν εχεις γνησια μπορεις να δεις αν εχεις generic?
vasilis_ts Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ερωτηση μπορει λιγο ασχετη. Εχω αυθεντικο κλειδι ΟΕΜ για win7 Home Premium απο laptop sony vaio χαλασμενο το οποιο πηγε για πεταμα. Μπορω να το χρησιμοποιησω στο laptop μου (acer) για να βαλω αυθεντικα win7 και μετα να κανω upgrade se win10?
InsertCoinToJoi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Η αναβαθμιση (κλειδι γνησιοτητας που δεν θα εχουμε πλεον) συνδεεται με την μητρικη η με τον σκληρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις