Alejandro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 3ον)μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε,γιατί δεν έγραψα ότι έκανα upgrade πουθενά..Πήγα να κάνω. Έφτασα στα 33 για να μου πει ο xtrmsnpr ότι δεν ξέρω να διαβάζω... Καλή τύχη και λάθος μου που ασχολήθηκα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Πρεπει να δημιουργησω Microsoft λογαριασμο, δεν μπορω να δουλεψω με έναν λογαριασμο σαν τα 7ρια (local ή όπως αλλιως λεγεται).??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Πρεπει να δημιουργησω Microsoft λογαριασμο, δεν μπορω να δουλεψω με έναν λογαριασμο σαν τα 7ρια (local ή όπως αλλιως λεγεται).??? Δεν πρέπει! Μια χαρά δουλεύεις και με τοπικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Πρεπει να δημιουργησω Microsoft λογαριασμο, δεν μπορω να δουλεψω με έναν λογαριασμο σαν τα 7ρια (local ή όπως αλλιως λεγεται).??? Μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 κατεβασε κανενα linux partioning live cd http://gparted.org/livecd.php σβησε ολα τα partitions κ κανε εγκατασταση οτι θες Ωραιος ο φιλος πετυχε!Σε ευχαριστω! Και τωρα αλλη μια ερωτηση.Στα 7 ενωνα με καλωδιο usb το αντροιντ κινητο μου και το αναγνωριζε σαν εξωτερικο σκληρο οπου και μπορουσα να διαχειριστω τα αρχεια μου. Με τα 10 δεν το κανει αυτο.Δεν το βλεπει σαν εξωτερικο σκληρο.Ετσι κανει σε ολους ή εγω ειχα θεμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Για αυτούς που κατεβάζουν από το Πανεπιστήμιο/ΤΕΙ κλπ: Windows 10 EDU ή Windows 10 (Multiple Editions); Εννοείτε EDU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ωραιος ο φιλος πετυχε!Σε ευχαριστω! Και τωρα αλλη μια ερωτηση.Στα 7 ενωνα με καλωδιο usb το αντροιντ κινητο μου και το αναγνωριζε σαν εξωτερικο σκληρο οπου και μπορουσα να διαχειριστω τα αρχεια μου. Με τα 10 δεν το κανει αυτο.Δεν το βλεπει σαν εξωτερικο σκληρο.Ετσι κανει σε ολους ή εγω ειχα θεμα; χθες τα εβαλα κ δεν εχω προλαβει να συνδεσω κινητο ας πει καποιος που τα εχει δουλεψει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ LICENSING!!!! Είχα μία επικοινωνία με έναν υπάλληλο της εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft Hellas και με ενημέρωσε πως αναμφισβήτητα αν η εγκαταστημένη άδεια των Windows 7, 8 ,8.1 είναι Retail η αναβάθμιση των Windows 10 θα είναι σαν ΟΕΜ που σημαίνει ότι θα δέσει με το hardware και συγκεκριμένα με την μητρική. Με λίγα λόγια αν αλλάξετε μητρική η Η/Υ και μεταφέρετε εκεί την Retail άδεια των Windows 7, 8 ,8.1 δεν θα έχετε ξανα την δυνατότητα λήψης της δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10. Παραθέτω και το σχετικό chat: Γιώργος: at 12:57:42 Καλησπέρα, Θέλω να προχωρήσω στην αναβάθμιση Windows 8.1 Pro 64bit σε Windows 10 Pro 64bit κάνοντας όμως καθαρή εγκατάσταση από .iso και όχι in place upgrade. Γίνεται να κάνετε μετατροπή το Windows 8.1 Pro Product Key σε Windows 10 Pro; ANTONIOS F: at 12:58:46 Καλωσήρθατε στην υπηρεσία υποστήριξης πελατών της Microsoft. Παρακαλώ, μπορείτε να μου δώσετε λίγο χρόνο για να ελέγξω το ερώτημά σας; Γιώργος: at 12:59:01 Φυσικά, κανένα πρόβλημα ANTONIOS F: at 13:00:47 Η διαδικασία που ακολουθείται είναι να γίνει πρώτα ανάβαθμιση σε Windows 10 και αφού έχει γίνει αναβάθμιση, στην συνέχεια αν θέλετε μπορείτε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση στα Windows 10. Γιώργος: at 13:01:34 Χμμμ, δεν υπάρχει δηλαδή κάποιο work around? ANTONIOS F: at 13:02:14 Αυτό γίνεται επειδή δεν θα χορηγηθεί κλειδί για τα Windows 10 στους χρήστες αλλά η αναβάθμιση "δένει" με το hardware του εκάστοτε υπολογιστή. Γιώργος: at 13:03:52 "δένει" με το hardware του εκάστοτε υπολογιστή? Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ΟΕΜ άδεια αλλά retail. Μήπως εννοείται ότι κάθε άδεια "δένει" με το εμαιλ του Microsoft account? ANTONIOS F: at 13:06:21 Σας ευχαριστώ που περιμένετε. Θα είμαι μαζί σας σε λίγο. ANTONIOS F: at 13:06:29 Η retail άδειας σας έχει το δικαιώμα να μεταφερθεί, η δωρεάν αναβάθμιση όμως άσχετα με το αν η εγκατεστημένη άδεια της προηγούμενης εγκατάστασης είναι retail ή OEM "δενει" με το υλικό του υπολογιστή σας. Γιώργος: at 13:08:23 Δηλαδή εάν κατάλαβα σωστά η αναβάθμιση των Windows 10 είναι σαν ΟΕΜ. Δένει με το serial της μητρικής ANTONIOS F: at 13:08:50 Σωστά. Γιώργος: at 13:09:29 Αν για παράδειγμα αλλάξω σύστημα και μεταφέρω την retail άδεια των Windows 8.1 δεν θα έχω ξανά την δυνατότητα να περάσω στα Windows 10 δωρεάν ANTONIOS F: at 13:11:42 Θα είμαι μαζί σας αμέσως. ANTONIOS F: at 13:11:48 Από τη στιγμή που στο συγκεκριμένο μηχάνημα που έχετε τα Windows 8.1 τα κάνετε αναβάθμιση σε Windows 10, μπορείτε από εδώ και πέρα να κάνετε κατευθείαν καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 σε αυτόν τον υπολογιστη. Γιώργος: at 13:12:13 Θα μπορούσατε να μου αποστείλετε το συγκεκριμένο EULA των Windows 10 που αναγράφει την συγκεκριμένη πληροφορία? ANTONIOS F: at 13:14:14 Δώστε μου λίγο χρόνο για να το δω παρακαλώ. Γιώργος: at 13:14:23 Φυσικά ANTONIOS F: at 13:16:23 Με συνχωρείτε για την καθυστέρηση. Θα είμαι μαζί σας αμέσως. ANTONIOS F: at 13:18:23 Θα είμαι μαζί σας αμέσως. ANTONIOS F: at 13:20:01 Δώστε μου ένα λεπτό και σας δίνω το σύνδεσμο με το διαθέσιμο Windows 10 EULA Γιώργος: at 13:20:18 Ευχαριστώ ANTONIOS F: at 13:21:30 Εδώ θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα EULA. ANTONIOS F: at 13:21:35 http://www.microsoft.com/en-us/useterms ANTONIOS F: at 13:21:40 Θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω σε κάτι άλλο; Γιώργος: at 13:22:31 Θα του ρίξω μια ματιά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την εξυπηρέτηση. Aπο διπλανο Forum http://www.thelab.gr/topic/144560-windows-10/?p=2184976 Eιναι αντιθετο ομως απο αυτο που μου ειπαν εμενα οτι το Upgrade δενεται με το account της MS που θα κανεις Log in, δεν ξερουν τι ακριβως τους γινεται εκει περα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 εγω παντως μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα μα κανενα θεμα ολα δουλευουν αψογα ακομα κ το eset suite που εχω(εαν κ το ξαναπερασα για καλο κ για κακο),να σημειωσω οτι εκενα upgrade να κρατησει τα παντα.τα παιχνιδια τρεχουν σφαιρα χωρις το παραμικρο κολλημα οπως ηταν κ πριν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 ουσιαστικα δλδ καταστρεφεις την αδεια των 7 κ 8.1 για να κανεις upgrade σε 10 με αναβαθμιση η αγορα αλλου πισι θα πρεπει να αγορασεις τα 10 κ δεν θα μπορεις να εγκαταστησεις τα παλια σου 7 η 8 καταλαβα καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 την ιδια απορια εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Προσωπικά πάντα απορούσα γιατί μας άφηναν την προηγούμενη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Με εμάς που έχουμε του θείου μας τι έχει βγάλει το πόρισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Με εμάς που έχουμε του θείου μας τι έχει βγάλει το πόρισμα; Καποιοι λενε οτι πηγαν σε 10 μεσω upgrade και ειναι activated κανονικα, αλλοι λενε οτι δοκιμασαν και δεν πετυχε. Δοκιμαζω και γω σε VM να δω τι παιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καποιοι λενε οτι πηγαν σε 10 μεσω upgrade και ειναι activated κανονικα, αλλοι λενε οτι δοκιμασαν και δεν πετυχε. Δοκιμαζω και γω σε VM να δω τι παιζει. Περιμένουμε νέα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις